#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hayır. Biz 6 yada 8 olsun diye aldık :)

Yahu neden anlamak istemiyosunuz?

Ben 10 numara derken koşmayan birini söylemedimki elanodan neden 10 numara olmasın?

Sizin kafanızdaki 10 numara tabiri yanlış..Kafanız hemen Alex tarzı adamlara gidiyor..

Bizde oyun kurması beklenen adam elanodur..

Güney Amerika'lı oyuncu istemiyorum artık.Bu kadar olmaz.Kewell girdi oyuna nasıl tempomuz yükseldi.Bu Elano harbiden nasıl oynamış 35 defa Milli Takım'da Brezilya'da ya?

Elano konusundaki düşüncelerimi ifade ettiğimde zamana ihtiyacı olduğunu söylediler hep.Ne zaman? böyle maçlarda ortaya çıkmaları gerekmez mi starların? elinden geleni yaptığın halde yine yenilebilirsin bu farklı bir şeydir.Ama hiç kayda değer bir şey yapmayınca insan sorguluyor ister istemez?

Elano konusundaki düşüncelerimi ifade ettiğimde zamana ihtiyacı olduğunu söylediler hep.Ne zaman? böyle maçlarda ortaya çıkmaları gerekmez mi starların? elinden geleni yaptığın halde yine yenilebilirsin bu farklı bir şeydir.Ama hiç kayda değer bir şey yapmayınca insan sorguluyor ister istemez?

Renktaş Ankara'da canlı izledim Elano'yu maçta,ne istek var,ne bir hırs var,ne de oyunu değiştirecek bir hareketi var.Orada bitti benim için Elano.

Yahu neden anlamak istemiyosunuz?

Ben 10 numara derken koşmayan birini söylemedimki elanodan neden 10 numara olmasın?

Sizin kafanızdaki 10 numara tabiri yanlış..Kafanız hemen Alex tarzı adamlara gidiyor..

Bizde oyun kurması beklenen adam elanodur..

Senin kafandaki 10 numara tabiri de yanlış Onur :)

Renktaş Ankara'da canlı izledim Elano'yu maçta,ne istek var,ne bir hırs var,ne de oyunu değiştirecek bir hareketi var.Orada bitti benim için Elano.

Enteresan valla.Mehmet Demirkol "duyduğumda inanamadım" diyordu Elano'nun transferi için. Benim tanıdığım fenerli bir arkadaşta Demirkol gibi konuşuyor ve diyor ki o iyi oynayamıyorsa sorun hocadadır diyor.Bilemiyorum, hani eleştiripte moral bozmaka istemiyorum ama üzülüyorum açıkçası.Böyle maçlar için alınıyor bu futbolcular.

Çok büyük bir sorun bu. Sanki emaneten gelmiş gibi oynuyor hala. Halısaha da adam eksik olurda kenardan birini alırsınız ayakkabısı köseledir defansta bekler öyle. Onun gibi hiç bir sorumluluk almıyor.

İnşallah istediğimiz oyununu yansıtır biran önce.

Bırakalım bu işleri.

Ankara maçında oynamamış, istek yokmuş. O maçta olay bitmiş. Anladım tamam.

Ya beyler bi düşünün Allah'ınızı severseniz ya !

Bu adam hazırlık kampı yapmamış. Örnekleri çok bunun. Emre'de geçen sene Fener'de böyleydi sanırsam, bu sene vazgeçilmez oldu sevmesekte çok iyi oynuyor.

Elano'ya kimse inanmadı ama bi maç neymiş efendim Ankara maçında isteksizmiş orada bitmiş herşey. Tek maçlık, üstelik daha en baştaki maçlardan hemen böyle sonuç çıkıyorsa bişey diyemem ona ben şaştım kaldım zaten.

Gittikçe alışıyor Elano'da farkederseniz. Dün ise Ayhan Elano'nun işine karışmasaydı sonuç çok farklı olacaktı. Elano yerine Ayhan kurdu oyunu resmen dün ve sonucu gördük Ayhan oyun kurucu değil çift yönlü orta saha oyuncusu defans yapsa pres yapsa topu kapıp ileri tek pas yapsa yeter ama oyun kurmaya kalktı Ayhan olmadı. Elano'da sinirlendi artık frikiğe de karıştı geri git dedi sinirlendi hiç o kadar sinirli görmemiştim Elano'yu.

Son Dinamo maçında çok iyi oynayan ben değilim. Dünde takımdaki hatrı sayılır oynayan, ne yaptığını bilen oyunculardandı.

Tek maça göre "iş bitti" demek ne kadar doğru ? Bu kadar oynuyor bu bile süper hazırlık kampı bi futbolcu için en en en önemli şeydir bu adamın en önemli şeyi eksik ama şuan iyiye gidiyor fizik durumu felan ama gelmişsiniz böyle bi futbolcu bulmuşsunuz her yerde oynar alternatifli muhteşem birisi, tek maç isteksiz oynayınca orda bitti olmaz böyle gerçekten. Genele alıyorum yani sadece arkadaşın yorumu için değil....

İyi ki bizim takımda. Bunu getirene, %0000000.1 pay bile olan herkese teşekkür ediyorum.

Bende burdayım yani Elano'ya güveniyorum. 2.yarı daha da yükselecek performansı, seneye de tavan yapacaktır....... Dedi dersiniz ;).

Sabır sabır nereye kadar kredisi tükeniyor artık.

Deniz bir maç için söylemedi Cafer

Elano´da geldiğinden beri ne hırs, ne mücadele var

Bir Keıta ve Baros´a bakıyorum nasıl hırslılar birde şu Elano´ya bakıyorum ruh gibi geziniyor sahada

Seyrettiğim maçlarda çok mücadele ediyordu. Son maçta öyleydi zaten Dinamo maçında. Hele SturmGraz maçında çok iyi mücadele etmişti. Son maç işte dedim Dinamo maçıydı o maçtada baya iyi oynadı yani mücadele açısndan nitekim tam seyretmedim ama 80'Lerdede tek pres yapan oyuncu Elano'ydu.

Hazırlık kampı yapmamış yani ne kadar etkili olabilir sen Messi'ye hazırlık kampı yaptırma o bile oynayamaz insan sonuçta futbolcu bunlar hazırlık kampı en önemli antreman. Boşa demiyoruz biz zaman lazım diye.

Dünde ne ypasın adam Ayhan her işe karıştı oyun bile kuramadı. Kaldı ki dün süper oynamadık yani Elano ne yapsın tek başına ? Gene top geldiğinde etkili olmaya çalıştı dünde.

Ben ne olursa olsun biliyorum onun kalitesini. Gün geçtikçe fiziğide kondisyonuda yerine geliyor. 2.yarı toparlanacak, seneyede göreceksiniz onu.

Ben burdayım Allah izin verirse, inşallah sizde burda olursunuz görürsünüz Elano'yu o zaman :).

Elano ne bir Alex ne bir Lincoln. Maç alacak bir adam değil, takım oyuncusu. Teklif gelirse tez zamanda yollanmalıdır bu pozisyonda oynayacaksa. Barça'daki sistemini oynatsa Rijkaard; Elano'dan iyi bir Xavi olabilir ama Alex gibi oynatıyor onu. O şekilde de yararlı olamıyor.

Elano ne bir Alex ne bir Lincoln. Maç alacak bir adam değil, takım oyuncusu. Teklif gelirse tez zamanda yollanmalıdır bu pozisyonda oynayacaksa. Barça'daki sistemini oynatsa Rijkaard; Elano'dan iyi bir Xavi olabilir ama Alex gibi oynatıyor onu. O şekilde de yararlı olamıyor.

Hayır hocam alakası yok Alex Elano kadar (Fener maçını saymazsak) defansa gelip top alıp oyun kurmuyor, veya mücadele etmiyor pres yapmıyor. Elano Alex bölgesinde oynasaydı defansa yakın olmazdı bu kadar dikkat ettim maçlarda hep Elano olduğunda tam 4-3-3 oynuyoruz hep. Elano'nun tek eksiği takıma tam olarak alışamamış olması ve fiziki bazı sorunlar işte. Onlarıda aşınca süper bi oyuncuya sahip olacağız.

keita dün çok hırslıydı da ne oldu? elano dün soğukkanlı, ne yaptığını bilen, ender oyuncularımızdandı takımımızda.

kazanmak için oynadı ve takım biraz daha yardımcı olabilse kendisine bunu başaracak potansiyel de vardı.

adam tribünlere oynar artist dersiniz, takımı oynatmaya çalışır sorumluluk almıyor, çalım atmıyor dersiniz...

elano fenerbahçe'yi yensin, tek başına maç alsın diye getirilmedi, takım oyunu için geitirildi, box-to-box bi oyuncu.

işine karışılmadığı zaman neler yapabileceğini elano az çok gösterdi, ayrıca mücadele etmiyor, ruh gibi geziniyor demek insafsızlık.

ayrıca elano soğukkanlıdır, bunun için ona hırs yok, şöyle böyle demek de saçmalık.

keita dün çok hırslıydı da ne oldu? elano dün soğukkanlı, ne yaptığını bilen, ender oyuncularımızdandı takımımızda.

kazanmak için oynadı ve takım biraz daha yardımcı olabilse kendisine bunu başaracak potansiyel de vardı.

adam tribünlere oynar artist dersiniz, takımı oynatmaya çalışır sorumluluk almıyor, çalım atmıyor dersiniz...

elano fenerbahçe'yi yensin, tek başına maç alsın diye getirilmedi, takım oyunu için geitirildi, box-to-box bi oyuncu.

işine karışılmadığı zaman neler yapabileceğini elano az çok gösterdi, ayrıca mücadele etmiyor, ruh gibi geziniyor demek insafsızlık.

ayrıca elano soğukkanlıdır, bunun için ona hırs yok, şöyle böyle demek de saçmalık.

:tiphat:

Gecen sene disiplinsiz diye gonderilen bir adam vardi o geldi aklima. Hem de etmedigi kufur yuzunden gunlerce konusulmustu sanki etmis gibi. O geldi aklima.

Ayrica Elano iyiydi diyenler butun mac sacma sapan ara paslar atmak disinda ne yapmis soylesinler.

Gecen sene disiplinsiz diye gonderilen bir adam vardi o geldi aklima. Hem de etmedigi kufur yuzunden gunlerce konusulmustu sanki etmis gibi. O geldi aklima.

Ayrica Elano iyiydi diyenler butun mac sacma sapan ara paslar atmak disinda ne yapmis soylesinler.

O adam gönderilmedi kendi gelmedi.. :asd:

biraz klişe olacak maalesef ama dün kim iyi oynadı ki?

elano dün en azından ne yaptığını bilen bir görüntü içerisindeydi, en azından ayakları titremedi, saçma sapan hatalar yapmadı.

topları genelde iyi kullandı, kritik bir hata yapmadı, ayakta kalmayı başardı diğer oyuncularımızın aksine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt