#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'nun iyi oynaması için pas yapan orta saha lazım... Arda'nın pas vermeyi öğrenmesi lazım... çalımı bırakması lazım.. Ayhan'ın dikine oynaması lazım... Linderoth lazım.. Pasör adamlar lazım... yoksa Elano oynayamaz...

Elano'nun iyi oynaması için pas yapan orta saha lazım... Arda'nın pas vermeyi öğrenmesi lazım... çalımı bırakması lazım.. Ayhan'ın dikine oynaması lazım... Linderoth lazım.. Pasör adamlar lazım... yoksa Elano oynayamaz...

Zaten Fener maçında dikkat ederseniz ne Ayhan ne Arda Elano ile hiç pas yapmadı. Elano'da kalkıp onlardan top çalacak değildi.

Ama Elano ile pas yapan adamlar olunca Elano iyi oynayabiliyor nitekim bu senede örneğini çok gördük...

Defans top çıkaramıyor,çıkarsa ön libero mevkiinde kaptırılıyor.Haydi oradanda çıkarılsa ofansif açıdan fizik gücü yetersiz Elano.Son zamanlarda çalımdan ve bireyse olundan başka birşey düşünmeyen Arda. Takımda pas denen birşey yok,oyuncularda istediği performansı koyamıyor.Teknik direktörlük zor iş gerçekten,çok zor..

Elano bu takimdan gitmeli... Cok ümitlenmistim geldiginde ama simdi gitmesini istiyorum... Bukadar Ruhsuz oynanmaz... Macta kan gövdegi götürdü, adam mactan sonra rakip oyuncularla hasir nesir (Kaynak: Webaslan)... Adamin umrunda degil GALATASARAYin yenildigi... Galiba Dünya Kupasini bekliyor... Insallah yanilirim ama galiba bundanda bize hayir yok....

Tamam kötü şöyle böyle vs. diyorsunuz ama bu adam 2010 da Kupada olacak ve fiyat katlıyacak bunuda düşünün her türlü kardayız takıma alışırsa süper olur ;)

Elano bu takimdan gitmeli... Cok ümitlenmistim geldiginde ama simdi gitmesini istiyorum... Bukadar Ruhsuz oynanmaz... Macta kan gövdegi götürdü, adam mactan sonra rakip oyuncularla hasir nesir (Kaynak: Webaslan)... Adamin umrunda degil GALATASARAYin yenildigi... Galiba Dünya Kupasini bekliyor... Insallah yanilirim ama galiba bundanda bize hayir yok....

Bir çok kez açıklandı ama,

Dortmund-Münih maçında Hamit ile Nuri maç bitişinde koridorda karşılaşıp konuşuyorlar 1-2 dk. Bunda anormal olan bişey var mı ? Yok. İnter-Milan derbisinden sonra oyuncular sabaha kadar barda eğleniyor maç sonrası bunada bişey yok. Maçtır oyundur hayatın anlamı değildir olmuş bitmiş gitmiş..........

Buda onun gibi bişey vatandaşını görmüş 1-2 dk konuşmuş olağan dışı bişey göremiyorum bunda.

yau bırak Allanıseversen bırak... Elano ruhsuz falan diğil, takımın oyununu tam anlayamadı. orta saha düzene girdiği zaman göreceksiniz bu adamı. fener oyuncularıyla konuşması kısmına ise katılıyorum... :D

Livérpool-ManU maçından sonra tüm oyuncular (Owén dahil) birbirlérini tébrik éttilér. Onlar insanlık yapmıyor diyé séviyémizimi düşürécéğiz. Bundan dolayı zatén Arda'ya çok kızgınım ya néysé...

Elano'nun maç içindeki hareketlerine bakıp ''ruhsuz'' diye nitelendirenleri anlamakta sıkıntı çekiyorum.Bazı oyuncular vardır;hırslıdır,agresifdir,savaşçıdırlar.Ama bazı futbolcular vardır sakin oynarlar.Soğukkanlıdırlar.Elano'da ikinci kategaride.Aynı şekilde Hakan Balta ve Linderoth gibi.Bu oyuncular fizik gücünün yanında aklıyla oynarlar.(Bu demek değilki hırslı oyuncular aklını kullanmadan oynarlar.Öyle birşey kastedmiyorum.Sadece soğukkanlılar akıllarını fizik gücünden biraz daha fazla kullanırlar.)1.kategoriyede Barış,Arda,Servet gibi futbolcuları ekleyebiliriz.Dünya futbolunu bakarsak mesela Barca'daki muhteşem ikili:Xavi-İniesta.Xavi sakin,soğukkanlı bir futbolcudur.İniesta ise daha hırslı ve agresifdir.Bu kişiden kişiye değişir.Ama soğukkanlılara ''ruhsuz'' demek haksızlıktır.(Bu arada benim gördüğüm futbolcular arasında hırsıyla soğukkanlılığı aynı anda sahaya yansıtabiln bir tek Ryan Giggs vardır.)

O kadar savunuyoruz adamı yaptığı işe bak..Şimdi sinirle yazmayayım ama Buca maçında kırmızı kart görülür mü hiç..Bırak gitsin adam sanki maçı alacak Buca..Off Alah'ım off..

O kadar savunuyoruz adamı yaptığı işe bak..Şimdi sinirle yazmayayım ama Buca maçında kırmızı kart görülür mü hiç..Bırak gitsin adam sanki maçı alacak Buca..Off Alah'ım off..

Ne kadar pro. futbolcu olduğunu gösterir bu .

Her maçı ciddiye alıyor.

Orada bıraksa daha mı iyi olurdu ?

O zamanda neden bırakıyor diyecektiniz.

Her maçı ciddiye alıyor.

Aynen ya.2 yıl önce Adana Demirspor-Trabzon maçında Serkan kendi ceza sahası çevresinde 3 kişinin pres yaptığını gördüğü halde topu taca atmadı.Sonra da gol yediler.(Maç Mavi şimşeklerin maçı olduğu için çok iyi hatırlıyorum:D)Vede o gruptan çıkamadı Trabzon.

Yalnız onun düşüp topu kaptırdığı yerde Topal'da tökezledi. Bi iş var sanki işin içinde :o

Her maçı ciddiye alıyor.

bıraksa ne olacak ki en fazla 2-1 olacak, 2-1 olsa ne yazar 3 4 olurdu bu maç rahat rahat...

şimdi defans yapacaz sayesinde ama eminim maç 2-0 bitsin, kesin bazılarımız çıkıacak işte elano süper adam gol yedirtmedi...

Yalnış yerde yalnş işi yaptı, hatalıydı.

Elano Galatasaray ın bugüne kadar yaptığı başarısız brezilyalı transferlerinin sadece bir halkasıdır...Bence bu Elanoda galatasaraydan ayrıldıktan sonra bu takıma bidaha brezilyalı topçu almasınlar.Güçlü ingiliz veya Fransız orta saha oyuncuları lazım bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt