#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Benim Elano ya bu maçlık bi muhalefetim yok.Genel anlamda pek ümit vermedi.Umarım yanılırım

Elano Fener'deki ismi lazım değil gibi patlama yapacak.Nihat'ta aynı sorunu yaşıyor mesela.Hani diyoruz ya 3 ay geçti hala kondisyon yüklenmediğmi diye?İşte bu yanlış bir düşünce.Elano bu sürecin çoğunda takımla taktik idmana çıktı.O sezon başındaki fizik-kondisyon çalışması ile çok daha güçlü olacaktı.

Resimi şimdi capsladim. Kırmızı karttan sonra soyunma odasında durduğu yerden maçı takip ediyordu. Nasıl pişmanlık duyduğunu resimden anlayabilirsiniz.

screenshotwh.jpg

Evet baya pişmandı refleks olarak yaptığı gayet açık

Bende Elano kırmızı gördükten sonra resmimi çekip upload etseydim keşke,nasıl kahrolduğumu görürdünüz :D

Elano Fener'deki ismi lazım değil gibi patlama yapacak.Nihat'ta aynı sorunu yaşıyor mesela.Hani diyoruz ya 3 ay geçti hala kondisyon yüklenmediğmi diye?İşte bu yanlış bir düşünce.Elano bu sürecin çoğunda takımla taktik idmana çıktı.O sezon başındaki fizik-kondisyon çalışması ile çok daha güçlü olacaktı.

Valla onu bunu bilmem de bu güç olayı garip geliyor bana..Hasan Şaş 6 ay ceza aldı geldi Bologna maçında(yanlış hatırlıyor olabilirim:)) çılgınlar gibi oynadı. Emre aşık tüm sezon oynamıyor, arada sakatlanıyor vs ama her zaman güçlü ve hazır şekilde karşımıza çıkıyor. Nefret ettiğimiz Lincoln bile sezon başı kampına gelmiyor ama istediği zaman gayet de güçlü bir şekilde ayakta duruyor ve iyi maçlar çıkarıyordu. Bu güç o kadar mı zor kazanılır ki bu Elano hala güçlenemedi. Benim anlayamadığım kısım bu. Elano tabii ki iyi bir futbolcudur ama bizdeki performansının güçle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Umarım en kısa zamanda düzelir..

Macun yedirelim birşeyler yapalım beyler o zaman,kuruyemişçi var tanıdık :D

Valla onu bunu bilmem de bu güç olayı garip geliyor bana..Hasan Şaş 6 ay ceza aldı geldi Bologna maçında çılgınlar gibi oynadı. Emre aşık tüm sezon oynamıyor, arada sakatlanıyor vs ama her zaman güçlü ve hazır şekilde karşımıza çıkıyor. Nefret ettiğimiz Lincoln bile sezon başı kampına gelmiyor ama istediği zaman gayet de güçlü bir şekilde ayakta duruyor ve iyi maçlar çıkarıyordu. Bu güç o kadar mı zor kazanılır ki bu Elano hala güçlenemedi. Benim anlayamadığım kısım bu. Elano tabii ki iyi bir futbolcudur ama bizdeki performansının güçle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Umarım en kısa zamanda düzelir..

Onlar farklı şeyler.Hasan ve Emre kondisyon olarak hazırlar.Sezon başı kamplarına katılmışlar.Sadece maç eksiklikleri var.Elano'da direk kondisyon eksiği var.

Mesir macunu arkadaşlar manisalılar

Macun yedirelim birşeyler yapalım beyler o zaman,kuruyemişçi var tanıdık :D

Hahah :D Macun iyi olabilir yerinde duramaz bu seferde :D

Ama diyorum şuan ki performansı yetersiz Elano ismi için. Sabri,Mustafa,Keita,Kewell vs.vs. hepsini daha çok takdir ediyorum her seferde. Buradada abartı yorumlar için savunmam sadece sabır edilmesi gerek yani bu kısa sürede oynadığı maçlar sonucu her kötü maç sonrası çok abartılıyor o yüzden.

Bu arada resmi herşeyi anlatıyor yani. Görüntüleri seyrettim. Koridorun üstüne felan vuruyor yumrukluyor inanılmaz pişman ve çok düşünceliydi. Umursamaz diyorlar bide, umursamaz insan bu kadar düşünceli ve pişman olmaz. Belli ki yaptığı hareketten sonra takımı yalnız bıraktım gibi düşüncelere kapıldı yani.

Hahah :D Macun iyi olabilir yerinde duramaz bu seferde :D

Ama diyorum şuan ki performansı yetersiz Elano ismi için. Sabri,Mustafa,Keita,Kewell vs.vs. hepsini daha çok takdir ediyorum her seferde. Buradada abartı yorumlar için savunmam sadece sabır edilmesi gerek yani bu kısa sürede oynadığı maçlar sonucu her kötü maç sonrası çok abartılıyor o yüzden.

Bu arada resmi herşeyi anlatıyor yani. Görüntüleri seyrettim. Koridorun üstüne felan vuruyor yumrukluyor inanılmaz pişman ve çok düşünceliydi. Umursamaz diyorlar bide, umursamaz insan bu kadar düşünceli ve pişman olmaz. Belli ki yaptığı hareketten sonra takımı yalnız bıraktım gibi düşüncelere kapıldı yani.

Ayıca kendisi İsa'nın atletleri üyelerinden.Hafifte olsa dindar olan bir insan para kazandığı yere ihanet eder mi?

Tamda iyi başlamıştı maça birkaç pası var oldukça iyi...Kesinlikle refleskti..

Tamda iyi başlamıştı maça birkaç pası var oldukça iyi...Kesinlikle refleskti..

Bırak kardeşim refleksi felan Buca yla oynuyoz yaptığı hataya bak.Keita nın yoklunda ihtiyaç olunan bi maçta daha yok aslında bu haliyle olmamsı bizim için daha iyi...

Bir maçta Elano'yu yerin dibine sokanlar,diğer maç Elano iyi oynadığında, "oo Elano işte bu ya" vb. cümleler kurmasın mümkünse. Bu oyuncular bizim oyuncularımız her zaman sahip çıkalım,her oyuncu hata yapar.Biraz sabırlı olun.

Bir insanı harcamak bu kadar mı kolay ? Karşındaki Guiza mı ?

Resimi şimdi capsladim. Kırmızı karttan sonra soyunma odasında durduğu yerden maçı takip ediyordu. Nasıl pişmanlık duyduğunu resimden anlayabilirsiniz.

screenshotwh.jpg

Ben de bu görüntüleri izleyene kadar biraz sinirliydim ama çok açık şekilde belli ki pişman yaptığından dolayı. Hiç sallamayıp direk doyunma odasına da gidebilirdi yani.

Maç anında çok kızdım. Elano senin defansta, stoperlerin arasında ne işin var kardeşim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt