#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu çok olumlu bir hareket bence. Hem defans hem ofans yapıyor işte.:)

Ya lütfen yapmayın. Ne defansı? İşte Elano'nun yapacağı defans bu kadar olur. Elanoya gelene kadar orda 2 tane defans oyuncusu ve Linderoth, Barış var. Elano'nun ne işi var orda?

O zaman Baros'ta ilerden gelip top çıkarsın defanstan. Varmı öyle iş ya..

Elano'ya sabır gösterin. Uyum sürecini düşünün, adamın efendiliniğini çalışma istediğini oynama istediğini, sadece şu fotodan bile takıma duyduğu sevgiyi görün.

siz istiyorsunuz ki adam gelir gelmez bir hagi bir alex performansı göstersin ya biraz sabredin alex ilk geldiğinde hepimiz dalga geçmiyormuyduk performansıyla ama adam şuan Fener'în herşeyi biraz sabır 1-2 yıl sataşmadan, göndermeden durursak iyi bir oyuncu olduğunu görürüz... Önemli Olan Sabır Ve Destek oyuncuya köstek olanlar çok okuyorum haber sitelerinde yorumları gönderin bu adamı,futbolcu falan değil, top ayağına yakışmıyor zaten ülkemizde herkes futbol uzmanı(!) TV'deki kendini yorumcu sananlarda dahil bir durun ya biraz sabır gösterin... daha sene başında adı transfer dedikodularında geçtiğinde ağzı kulaklarına varanlar Gönderin diyorlar, Futbolcu değil diyorlar nede çabuk değişti futbolculuk özellikleri... Tamam bugünkü hareketine bende kızdım ama SABIR...

Sakin olun.

Doverim seni.

Hepinizi doverim ulen.

Oynayacak adam iste durung hele. Elano bu boru degil. Sabah 9'da transfer haberini NTV'de alttan gecen bandaj sayesinde okudugumda bana sevinc turlari attiran adam. Bir digeri de Harry Kewell. Bu iki futbol reisi varken sirtimiz yere gelmez. Aksine rakiplerimize birer birer tuttururuz.

Sadece bekleyin.

Sakin olun.

Doverim seni.

Hepinizi doverim ulen.

Oynayacak adam iste durung hele. Elano bu boru degil. Sabah 9'da transfer haberini NTV'de alttan gecen bandaj sayesinde okudugumda bana sevinc turlari attiran adam. Bir digeri de Harry Kewell. Bu iki futbol reisi varken sirtimiz yere gelmez. Aksine rakiplerimize birer birer tuttururuz.

Sadece bekleyin.

90 + da Baros'u unutma. Pardon lan o Hasan Kabze'ydi. :o

En azindan bu sezonun sonuna kadar sabretmemiz lazim kendisine. Sonucta hala Brezilya milli takimina cagrilan bir adamdan bahsediyoruz. Ancak Bucaspor macinda once bombos kaleye kacirdigi gol, ardindan amatorce bir hata ve kirmizi kart. Kafasi baska yerlerde galiba.

Bekleyecez artık ben Avrupa maçlarında beğeniyorum Elano'yu şuana kadar Pana,Sturm Graz,Dinamo maçlarında iyiydi,takım olarak daha mı iyi sahaya yayılıyoruz acaba ciddi müsabakalarda derin derin incelemek lazım.

Buca maçındaki hareketi çok ama çok gereksizdi. Neden böyle bir gaflet ve dalalete düştü anlamak güç.

Daha ümit kesmek için çok erken sabredelim gerçek performansını 2.yarıda göreceğimize inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt