- 19 Şubat 2009
- 22.426
- 4.021
- 2.483
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Geçen seneki emre bolözoglu gibi
Geçen seneki emre bolözoglu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano'ya sallayanlar, hepinizi not ediyorum burada.
Bu takımın güçlü bir orta saha için Tobias ve Elano'ya ihtiyacı var. Tobi oynayınca Elano daha bir rahat gidiyor ileriye.. Yediği kırmızı kart ise bir anlık dikkatsizlik ama canı sağolsun. L'ye o kadar sabrettiniz Elano'ya da sabredeceksiniz !!!
Bekleyecez artık ben Avrupa maçlarında beğeniyorum Elano'yu şuana kadar Pana,Sturm Graz,Dinamo maçlarında iyiydi,takım olarak daha mı iyi sahaya yayılıyoruz acaba ciddi müsabakalarda derin derin incelemek lazım.
Artık sürekli oynaması bakımından çok şansı olacak,önümüzdeki 1 ay sabredip göreceğiz formunu.Umarım ben yanılırım be elano bize faydalı bir oyuncu olur...
İlk başda beni yazabilirsiniz hocam
Benim gördüğüm olay şu;
Linderoth dünki maçda biraz kaçak oynadı zira adam her maç oynamasından sonra sakatlık geçiriyor.Bu durumda yırtıcı ve rakibi boğan bir oyuncu özelliğini yitiriyor linderothun dolayısı ile benim düşüncem bu saaten sonra linderothun bize çokda fazla yararlı olmaycağıdır,benim umudum yok açıkçası ve yönetiminde sezon sonu sözleşmesinin bitmesi ile birlikde linderothu yollayacakdır.
Elano içinse sözlerimin hala arkasındayım.
Elano kötü oyuncu demiyorum,gayet kaliteli ve profosyonel bir oyuncu ancak mayası bize tutmadı diyorum.Bunca zaman bir oyuncu kendini bir kulübe mensup hissetmiyor ise daha ne zaman hissedecek?
Oynadığı oyunla isminin ağırlığı birbirine örtüşmüyor.Bir arkadaşımız guiza ile elanoyu kıyaslıyor ona şu kadar tahamül edildile elanoya niye edilmiyor diye,bende diyorumki biz elanoya tahamül ettiğimiz zamanda ya arda ile uyumsuz kalıyor,yada diğer bölgelerde verimsiz ,birde üstüne üstlük 8 milyon euro veripde yedek bekletecek bir adamımız olmamalı diyorum dolayısı ile takım sahada 10 kişi gibi kalıyor reijkardda onu mecburen kenara alıyor yani fenerdeki guizanın durumu gibi iyide oynasa kötüde oynasa ilk11de tutulmuyor ama şimdi elano her maçda ilk 11 çıkma fırsatınıda görecek,önümüzdeki 1 aydada elanonun gidişatı artık herkezce netlik kazanacakdır.Yeterli oynayacak zamanı bulacağından herkezin aklındaki soru işaretleri ortadan kalkacakdır.
Ben illaki bu oyuncuların kafası kesilsin demiyorum asla,tam tersine elano uyum sorununu aşar,nerde olduğunu bilerek oynar ise elbetteki bize faydalı olacakdır,bu noktada beni utandırmasınıda isterim zira ben takımım adına faydalı olacak her oyuncu ve takımımın kazanacağı her galibiyet için utanmaya razıyım.
![]()
Rahat olun..Elano biraz daha fizik olarak hazır hale gelsin takım düzelsin top işler elano dikine oynar mücadele eder..
Millet allahın küçük emrahına (guiza) 2 yıldır sabır ediyor. Biz Elanoyu 2 ayda gönderiyoruz tebrik ederim sizi.![]()
Buca maçından sonra bile bu adamdan birşey bekleyenler polyannacılığı bıraksınlar artık.Görünen köy klavuz istemez.Elanodan birşey olmaz her maçta bizi eksik oynatıyor,oyuna bir katkısı yok hep eksik oynuyoruz onun yüzünden.Emre çolak oynasın onun yerine razıyım.
Sen hangi mantıkla izliyorsun bir futbolcuyu merak ediyorum. Her maç tv'nin başına geçip Elano şov mu yapsın istiyorsun? Ayhan'dan bir maçta en fazla ne beklersin? veya şöyle sorayım bir görev adamında en fazla ne beklersin?
Kewell,Ayhan, Tobi ve Elano bu takımın görev adamlarıdır.
Keita ile Arda ise yıldızdır. Bu ayrımı yaparak izleyin şu adamları artık.