- 17 Ağustos 2009
- 44.242
- 33.357
- 3.448
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Elano değil.
Üçü de aynı mevkinin oyuncusu tesadüfe bak![]()
Elano değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçü de aynı mevkinin oyuncusu tesadüfe bak![]()
Elano : Olum bizim takımdaki eksik ne lan daha nası oyniym ben ?!
Kaka : Sen işi bilmiyon olm. Rijkaard bizde olcak varya..
Diego : Ben sıkıldım lağn italyadan. gol yok bişi yok . habire hoca değiştiriyoruz.
Elano : olum gel bize.
Kaka: gitme lağn ayhan var.
Elano : Olum bizim takımdaki eksik ne lan daha nası oyniym ben ?!
Kaka : Sen işi bilmiyon olm. Rijkaard bizde olcak varya..
Diego : Ben sıkıldım lağn italyadan. gol yok bişi yok . habire hoca değiştiriyoruz.
Elano : olum gel bize.
Kaka: gitme lağn ayhan var.
Lincoln'e verdiğimiz destekleri Elano ve Arda dahil tüm futbolculara vermeliyiz.
Geçen bir arkadaş özetlemişti,taraftarın neden böyle Elano'ya soğuk olduğuyla ilgili aşktan bahsetmişti ve Lincoln hüsranından taraftarda haksız değil.Ama Elano'nun günahı yok oda ayrı,bizde bir kızdan darbe yeyince karşımıza güzel bir kız çıkınca acabalarımız oluyor,taraftar şuanda o sendromda düzelince sever seviliriz inşallah.
Evet Sinan haklı bu durumda var.
Lincoln geldi baya baya aşırı sabredildi, sonuç adam gelmedi gitti son sezon ilk yarı olağanüstü oynadı hakkını verelim, 2.yarı bazı nedenler oldu biraz toparlandı gibi oldu sonra gene sakatlandı ülkesine gitti gelmedi sonuç hüsran oldu taraftarda çok içerledi gibi bu duruma zaten en kötü oynadığı dönemde bile Lincoln'e öyle tezahuratlar vardı ki...
Şimdi Elano geldi dünya çapında bi isim gerçekten bende inanamadım NTVSpor'da yazın sabah 7 gibi alt yazı geçti dedim dalga geçiyolar heraldeAma harbiden gelmişti yani Lincoln gibi de değildi, farklıydı oyunu ve kendini kanıtlamışlığıyla... Karakter konusunu konuşmayı sevmem, Lincoln'e karaktersiz felanda diyemem. Ama Elano daha profesyonel dsiplinli çok yönlü ve milli takımın değişilmezlerinden biriydi.
Şimdi beklentilerde fazlalaştı ama Elano'nun eksikleri fazlaydı kampa felan katılmamıştı.
Şimdide iyiye gidiyor, ama gerçekten dört dörtlük profesyonel ve disiplinli.
Kendi tamamen hazır oluncada oynayacaktır elinden gelenide yapacaktır Elano'yu gösterecektir herkese ona güvenim çok bu konuda, ve güvenmek içinde bi çok neden var
Sadece sabır önemli bu konuda..... Sabır sabır sabır... Bu sene bu kelime çok geçiyor ve çokça geçecek...........
Adamin ismi 3 hece E-LA-NO adam gibi tezahürat yapilamiyorki 2 heceli olsa Lincoooooooooln Lincoooooooln diye bagirirdik tezahürat yapilmayincada moral verilemiyor adama![]()
Adamin ismi 3 hece E-LA-NO adam gibi tezahürat yapilamiyorki 2 heceli olsa Lincoooooooooln Lincoooooooln diye bagirirdik tezahürat yapilmayincada moral verilemiyor adama![]()
Tamam işte, tezahurat çıktı, bir grup E der ötekisi LA, sonra NO
Keşke Elano yerine onun klasında bir stoper transfer etseydik.
Saka bir yana, Marquez ne giderdi bu takima.