#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano : Olum bizim takımdaki eksik ne lan daha nası oyniym ben ?!

Kaka : Sen işi bilmiyon olm. Rijkaard bizde olcak varya..

Diego : Ben sıkıldım lağn italyadan. gol yok bişi yok . habire hoca değiştiriyoruz.

Elano : olum gel bize.

Kaka: gitme lağn ayhan var.

Diego : Ben sıkıldım lağn italyadan. gol yok bişi yok . habire hoca değiştiriyoruz.

rolln.gif

Lincoln'e verdiğimiz destekleri Elano ve Arda dahil tüm futbolculara vermeliyiz.

Çok iyi!:2aloh1:

Lincoln'e verdiğimiz destekleri Elano ve Arda dahil tüm futbolculara vermeliyiz.

Adamin ismi 3 hece E-LA-NO adam gibi tezahürat yapilamiyorki 2 heceli olsa Lincoooooooooln Lincoooooooln diye bagirirdik tezahürat yapilmayincada moral verilemiyor adama :D

Geçen bir arkadaş özetlemişti,taraftarın neden böyle Elano'ya soğuk olduğuyla ilgili aşktan bahsetmişti ve Lincoln hüsranından taraftarda haksız değil.Ama Elano'nun günahı yok oda ayrı,bizde bir kızdan darbe yeyince karşımıza güzel bir kız çıkınca acabalarımız oluyor,taraftar şuanda o sendromda düzelince sever seviliriz inşallah.

Geçen bir arkadaş özetlemişti,taraftarın neden böyle Elano'ya soğuk olduğuyla ilgili aşktan bahsetmişti ve Lincoln hüsranından taraftarda haksız değil.Ama Elano'nun günahı yok oda ayrı,bizde bir kızdan darbe yeyince karşımıza güzel bir kız çıkınca acabalarımız oluyor,taraftar şuanda o sendromda düzelince sever seviliriz inşallah.

Evet Sinan haklı bu durumda var.

Lincoln geldi baya baya aşırı sabredildi, sonuç adam gelmedi gitti son sezon ilk yarı olağanüstü oynadı hakkını verelim, 2.yarı bazı nedenler oldu biraz toparlandı gibi oldu sonra gene sakatlandı ülkesine gitti gelmedi sonuç hüsran oldu taraftarda çok içerledi gibi bu duruma zaten en kötü oynadığı dönemde bile Lincoln'e öyle tezahuratlar vardı ki...

Şimdi Elano geldi dünya çapında bi isim gerçekten bende inanamadım NTVSpor'da yazın sabah 7 gibi alt yazı geçti dedim dalga geçiyolar heralde :D Ama harbiden gelmişti yani Lincoln gibi de değildi, farklıydı oyunu ve kendini kanıtlamışlığıyla... Karakter konusunu konuşmayı sevmem, Lincoln'e karaktersiz felanda diyemem. Ama Elano daha profesyonel dsiplinli çok yönlü ve milli takımın değişilmezlerinden biriydi.

Şimdi beklentilerde fazlalaştı ama Elano'nun eksikleri fazlaydı kampa felan katılmamıştı.

Şimdide iyiye gidiyor, ama gerçekten dört dörtlük profesyonel ve disiplinli.

Kendi tamamen hazır oluncada oynayacaktır elinden gelenide yapacaktır Elano'yu gösterecektir herkese ona güvenim çok bu konuda, ve güvenmek içinde bi çok neden var ;)

Sadece sabır önemli bu konuda..... Sabır sabır sabır... Bu sene bu kelime çok geçiyor ve çokça geçecek...........

Evet Sinan haklı bu durumda var.

Lincoln geldi baya baya aşırı sabredildi, sonuç adam gelmedi gitti son sezon ilk yarı olağanüstü oynadı hakkını verelim, 2.yarı bazı nedenler oldu biraz toparlandı gibi oldu sonra gene sakatlandı ülkesine gitti gelmedi sonuç hüsran oldu taraftarda çok içerledi gibi bu duruma zaten en kötü oynadığı dönemde bile Lincoln'e öyle tezahuratlar vardı ki...

Şimdi Elano geldi dünya çapında bi isim gerçekten bende inanamadım NTVSpor'da yazın sabah 7 gibi alt yazı geçti dedim dalga geçiyolar heralde :D Ama harbiden gelmişti yani Lincoln gibi de değildi, farklıydı oyunu ve kendini kanıtlamışlığıyla... Karakter konusunu konuşmayı sevmem, Lincoln'e karaktersiz felanda diyemem. Ama Elano daha profesyonel dsiplinli çok yönlü ve milli takımın değişilmezlerinden biriydi.

Şimdi beklentilerde fazlalaştı ama Elano'nun eksikleri fazlaydı kampa felan katılmamıştı.

Şimdide iyiye gidiyor, ama gerçekten dört dörtlük profesyonel ve disiplinli.

Kendi tamamen hazır oluncada oynayacaktır elinden gelenide yapacaktır Elano'yu gösterecektir herkese ona güvenim çok bu konuda, ve güvenmek içinde bi çok neden var ;)

Sadece sabır önemli bu konuda..... Sabır sabır sabır... Bu sene bu kelime çok geçiyor ve çokça geçecek...........

İnşallah dediğin gibi olur.

Adamin ismi 3 hece E-LA-NO adam gibi tezahürat yapilamiyorki 2 heceli olsa Lincoooooooooln Lincoooooooln diye bagirirdik tezahürat yapilmayincada moral verilemiyor adama :D

Ralph dan bi Tezahürat yapmak lazim o zaman :D

Bu kadar kaliteli profesyonel bir oyuncu diyoruz.. Ama buca macında gördügü kırmızı kart çok basit ve amatörce halısaha macında defanstan topu alıp calım atma edasıyla ilerleyen ilk adama takılıp yapılabilcek en ucuz faul adamı cekmek ... Bugün burda rijkaardın total futbolundan bahsediyoruz tabi ki eleştirmek haddimize degil adam ne maclar oynamıs ne takımlarda forma giymiş . Ama 5 yasında ki bir cocuk bile GS'ı izleyince bunlar en basitinden ne kadar kötü oynuyor diye kesin kanaat getirir . Sezon basında 4-5 mac güzel oynuyorduk elano daha piyasada yoktu oynadıgımız takımlarda bir o kadar da zayıf GS'ın isminden dolayı üstüne gelmekten cekinen takımlardı . Ve bu kapalı defanslara bulunan erken bir gol bizi 4-5 hatta 6 tane attıgımız bol gollü maclarla gözümüzü boyadı . Hatta sene basında bu gökhan zan ne güzel oyun kuruyor diye yorum yapanlar bile gördüm. Ama eskisehir macıyla baslayn rıza hoca 3 forvetle üstümüze gelmesiyle kral'ın çıplak oldugu anlasıldı ve bütün takımlar cesareti toplayıp GS'ın üstüne rahatca gelebiliyordu . Neden ortasaha adeta toz şeker gibi dagılıyor kimse basmıyor , koşmuyor ve mücadele etmiyordu . Dogal olarak defansın arkasına atılan toplar agır iki defansla sorun veriyordu . Biz belki kapanan takım olarak oynasaka servet gökhan iş yapabilir . Ama defans hattını ileride kuran bir takım icin büyük bir handikap , orda da talihsizligimiz vardı servet sene basındı gitti satıldı derken gökhanla onun yerini doldurmak icin erken bir hamleyle imza attırdık . Buraya kadar akıllıcaydı ama servetin elimizde kalmasıyla maddi yönden zorluk cekicegizmiz icin popescu tarzı oyunu kurabilen seri bir defans kadromuza katamadık ve aynı tip stopperle yolumuza cıktık . Bunların ne alakası var diceksiniz belki elanoyla ama eger yönetim transferde gösterdigi üstün basarıyı orda strateji degisikligi yapıp elano yerine yabancı bir stopperle transferi kapatsaydı . Belki daha yararlı olabilirdi . Burda elano kötü futbolcu demiyorum ama eger takım olusturmak istiyorsanız sahaya cıkan 11'in icinde farklı meziyetleri bulunan oyuncuları sahaya serpip ortaya iyi bir kimya ve sinerji cıkardıgınız takdirde basarıyı elde edebilirsiniz . Dilim döndügünce bazı seyleri anlatmaya calıstım umarım okuyanların bosuna vaktini harcamamıs olmusumdur ...

Benim ismimin tezühratıda acayip komik olurdu hea. :D

Caaaaaaan... Caaaaan.. :D:D

Keşke Elano yerine onun klasında bir stoper transfer etseydik.

Dinamo maçında iyi oynar seyirci baskısı yok rakip hallaç pamuğu gibi dağılıyor :D

bu adami rakip ceza sahasina yakin topla bulustur gerisine karisma.

cok daha iyi olacaktir eminim.

suan bence yanlis yerde oynuyor,yada yanina mehmet topal ve mustafa sarp i koymayacaksan oynatmayacaksin bu adami.

Tobi ile oynarlarsa güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt