#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

586743787 kez yazıldı burada.Sezon başı kampı diye bir tarafımızı yırtıyoruz ama anlayan olmuyor.Örnek verdiğin hiçbir futbolcunun böyle özel bir durumu yoktu.Geçen sene Emre böyle bir sorun yaşamadı mı?2. devrenin ortalarında başladı eski Emre gibi oynamaya.Fener taraftarı da çok eleştiriyordu,şimdi Emre'siz oynayamıyor takım.Keza bu seneki Nihat.O da katılamadı sezon başı kampa,fizik olarak bitik halde.Azıcık sabredin.Devre arası kampta gerekli yükleme yapılacak bu adama.

Doğru aynen katılıyorum.

en yakın zamanda elano şov başlayacak görürsünüz

Elano'nun ne kadar iyi oyuncu olduğu konusunda herkes hem fikir burda problem yok dimi ? yoktur...

Arkadaşımızın dediği gibi bende defalarca Emre ve Nihat'ı örnek verdim. Nihat yinede eski formunu bulup bulamaması meçhul çünkü çok kötü sakatlıklar geçirdi ama önümüzde €mre €uroğlu gibi birisi var. İlk geldiğinden bu güne fiziki kalitesindeki değişikliğe bakın, oyununda ki değişikliğe bakın. Sezon öncesi kamp önemli olaydır, sonuçda burda Manager'lik oyunu oynamıyoruz ki adamlar geldiği gibi takır takır oynasın. ;)

Sabır konusundada Guiza'nın bile hala Fenerbahçe'de, Lincoln'ün bile bilmem kaç sene bizde durabildiği bir ortamda yaşıyoruz. Ee o zaman bi zahmet Brezilya Milli Takımında yaptıkları ortada olan, zaman zaman bizim maçlarda yapabileceklerini gösteren kalitesi ve piyasası çok yüksek bir insana zaman ve destek gösterelim.

Bu adam sezon öncesi kamp yapmadı beyler dah kaç kez anlatacağım!!!!M.Topal gibi hard worker bir adam bile yeni fizik olarak iyi bir kaliteye ulaştı.

bu gün güzel bi frikik golü bekliyorum haydi elano göster kendini

Elano'cum artik bugun goller bekliyoruz senden. Gozumuz yollarda kaldi. Adami dellendirmeyin artik, nedir bu Capone'den sonra gelen beyaz Brezilyalilarin fos cikmasi sendromu.

Bu adam sezon öncesi kamp yapmadı beyler dah kaç kez anlatacağım!!!!M.Topal gibi hard worker bir adam bile yeni fizik olarak iyi bir kaliteye ulaştı.

Türkçe'yi çok "hard worker" biçimde kullanıyorsunuz tebrik ederim. Sert oyuncu demek çok mu zor?

Türkçe'yi çok "hard worker" biçimde kullanıyorsunuz tebrik ederim. Sert oyuncu demek çok mu zor?

Bazı kelimeler ki futbolda çoğu zaman böyledir kelimeyi bire bir kullanmazsak tam anlamını vermez. Ayrıca takılmayın çok şu türkçe olayına ya, anlamıyorum yani adam anlatmış demek istediğini bizde anlamışız ne olacak orda hard worker yerine sıkı çalışan yazsa ne değişecekki cümlenin anlaşılmazlığı dışında.

Bazı kelimeler ki futbolda çoğu zaman böyledir kelimeyi bire bir kullanmazsak tam anlamını vermez. Ayrıca takılmayın çok şu türkçe olayına ya, anlamıyorum yani adam anlatmış demek istediğini bizde anlamışız ne olacak orda hard worker yerine sıkı çalışan yazsa ne değişecekki cümlenin anlaşılmazlığı dışında.

Bir Türk vatandaşı olarak bu tarz tabirlerin Türkçe'ye sokulmasından hoşlanmıyorum.

Bir Türk vatandaşı olarak bu tarz tabirlerin Türkçe'ye sokulmasından hoşlanmıyorum.

Haklı olabilirsiniz ama yazın sürekli geçen bir box to box orta saha tipi vardı, yada buna benzer birsürü örnek olabilir bunlar terimlerdir ve orjinali bu şekildedir, değiştirilmeye çalışıncada bazen anlamsız cümleler haline bile gelebilir. Türkçe tabiki kullanılsın yani günlük konuşmaların içinde saçmasapan ingilizce kelimeler tabiki geçmesin ama burda amaç ingilizce kullanmaktan öte terimin orjinalini kullanmak olduğu için çokta takılmamak lazım diye düşünüyorum. Neyse zaten bende niye bu kadar takıldım buna onuda anlamadım :D

sabretmeliyiz bu adam kamp yapmadan galatasayara geldi herkes hagi degil bunuda unutmamalı sanki galatasaraya hep hagi gelecek elaano bir yıldız bunuda zamanla görecegiz sabretmeli

İnşallah biraz daha iyi performans göstericek.

İnşallah bugün 11 de olur.

Oynamasın diğer maçlarda gibi oynayacaksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt