#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yahu Elano çok acaip inanılmaz falan oynamadı ki!.. Bildiğimiz oyununu oynadı ama attığı pasa iyi hareketlenen olunca gol oldu bizde de çok pas atıyor bu şekilde ancak Kewell ve Baroş hariç bu pasları algılayıp sonuca gidecek adamımız yok gibi duruyor.

Yahu Elano çok acaip inanılmaz falan oynamadı ki!.. Bildiğimiz oyununu oynadı ama attığı pasa iyi hareketlenen olunca gol oldu bizde de çok pas atıyor bu şekilde ancak Kewell ve Baroş hariç bu pasları algılayıp sonuca gidecek adamımız yok gibi duruyor.

Ben/biz başka bir maç izledim/izledik galiba :)

Evet, Panathinaikos ve Sturm Graz maçlarında da gösterdi bunları.

Elano için beklentilerin yanlış olduğunu söylemiştim. Elano basit oynar, yeri gelir pres yapar, yeri gelir şut çeker, duran top kullanır. Çalım atıpta şov yapayım havalarına girmez. Bugün İngiltere karşısında da basit oynadı ama çoğu kişinin gözüne kötü geliyor. Benim sahada izlediğim Elano'da sadece fizik eksikliği var. Onu devre arasına kadar kapatacağına eminim. Zaten ligede alışmış olacak ve gol yollarında takımı daha çok pozisoyona sokacak.

Galatasaray ne zaman takım savunmasını yapmayı öğrenirse Elano o zaman rahatlayacak.

Linderoth-Elano-Kewell ve Nonda aynı takımda olursa birbirini tamamlarlar. Bunlar pasa dayalı futbol oynayan adamlar çünkü.

Arda-Baros-Keita ve Sarp ise mücadele özelliği ön planda olan adamlar. Bu iki 4'lüyle doğru bir karışım yapmak gerekir.

Pas, oyun zekası, basit oyun hepsi güzel de çok temposuz ondan bahsediyoruz biz. Depar atmıyor yahu, yürüyerek maç bitirdi.

asist yapmış...

vay kerkenez vay banada gol attı dediler...

neyse asistte on numara bana Hagiyi hatırlattı...

yanlış hatırlamıyorsam Milan maçında Hasan Şaşa atmıştı böyle bir pas...

Kaka ve Fabiano'da 8646489 tane top kaptırdı. Hazırlık maçı, fazla takılmamak gerek.

Pas, oyun zekası, basit oyun hepsi güzel de çok temposuz ondan bahsediyoruz biz. Depar atmıyor yahu, yürüyerek maç bitirdi.

O takımın temposundan kaynaklanıyor abi.Boşuna ''takım oyuncusu'' demiyoruz.Zaten kendi tempoyu ayarlama özelliği olsa Xavi olurdu.:D

Elano için beklentilerin yanlış olduğunu söylemiştim. Elano basit oynar, yeri gelir pres yapar, yeri gelir şut çeker, duran top kullanır. Çalım atıpta şov yapayım havalarına girmez. Bugün İngiltere karşısında da basit oynadı ama çoğu kişinin gözüne kötü geliyor. Benim sahada izlediğim Elano'da sadece fizik eksikliği var. Onu devre arasına kadar kapatacağına eminim. Zaten ligede alışmış olacak ve gol yollarında takımı daha çok pozisoyona sokacak.

Galatasaray ne zaman takım savunmasını yapmayı öğrenirse Elano o zaman rahatlayacak.

:2_thumbs_up_-_anima

Ardayı kesmediğimiz süece elanodan yeterli verimi alamıyacaz.

Bence ardayı satmanın zamanı geldi de geçiyor.Yoksa hasan şaş gibi elimizde patlıyacak.

Satarız fenere arayı 20milyona böylece elano nun önü açılır.

Elano----m.topal----tobii

Bu orta saha süper iş yapar ilerdede keita---baroş---kewell.

Arda artık takıma zarar veriyor.

Elanonun fizik olarak hazır olmadığı belli ayrıca elanodan ne beklediğimiz önemli bence iyi bir takım oyuncusu, yani bir kaka değil top ayağında driblinle kalkmaz (kalkarda şuanda değil) ki zaten bence elanodan asıl istenen takımı yönlendirmesi bugünkü pası gerçekten güzeldi ki böyle basit oynayarak topu daha hızlı diğer alan geçirip keita ve ardayı tehlikeli bölgede topla buluşturmak hem bu oyuncuların daha dinç kalması hemde takımı daha etkin kullanmamızı sağlayacaktır.

Ardayı kesmediğimiz süece elanodan yeterli verimi alamıyacaz.

Bence ardayı satmanın zamanı geldi de geçiyor.Yoksa hasan şaş gibi elimizde patlıyacak.

Satarız fenere arayı 20milyona böylece elano nun önü açılır.

Elano----m.topal----tobii

Bu orta saha süper iş yapar ilerdede keita---baroş---kewell.

Arda artık takıma zarar veriyor.

'satarız fenere ardayı' güzel.....sat bakalım...

Tek dileğim Dünya kupasında İspanya-İngiltere-Portekiz-Arjantin'den oluşan bir grup olsun.O zaman anlarız Xavi'mi-Gerrard'mı,Messi'mi-Ronaldo'mu?:D

Ben messi ronaldo dan iyi demedim. Yani tarzını seviyorum ama ronaldo da iyidir. Demiş de olabilirim zannetmiyorum ama büyük konuşmayayım yine de çok fark yok aralardında. İspanya mevzuna gelince, ispanya kazansa dahi(ki büyük ihtimalle kazanır) kabul etmeyeceksin Xavi'nin üstünlüğünü bence. Birşey bahane edersin. Torres'i falan:) Çünkü barca nefreti var sende nedenini anlayamadığım. Geçen sene bütün maçlarda(özellikle ş.ligi finali ve santiagodaki maç) rakiplerini maymun edip bütün kupaları almış takıma bile sallıyorsun:) Hayır, ben de sevmem barcayı. Sadece juventusu severim yurt dışında. Biraz da real madrid. Ama gerçekleri de görmek lazım.

Edit: Barcaya saygın varmış, o kısımları geçelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt