#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano adam gibi oynasın Lincolnü aratmasın o zman

Yahu söyle Lincoln ilk senesinde ne yaptı Allah aşkına ? İlk haftalar iyiydi, sonrasında iyi oynayamadı. 1 sene bu oyuna sabretti taraftar. Sakatlandı adam, Manisa maçında geri döndü gene bağırdı taraftar bu adama. Ayrıca önceki takımlarndada vukuatları vardı yani.

Ama Elano hazırlık kampı geçirmemiş futbolcu için en büyük eksik bu, kredisi oldukça fazla birde. Vukuatı yok. Milli takımın devamlı ve 11'de başlayan önemli oyuncularından. 1 sene geçmeden, bi seneyi bırak ilk yarı bitmeden gönderelim diyorsunuz. Nedir bu olay anlamadım gerçekten anlaması güç bi durum.

Atakan fevri fevri konuşma. Elano oyun kurucu mu olm ? Cahil cahil mesajlar atıyorsun aratmasın diyorsun.

Yahu söyle Lincoln ilk senesinde ne yaptı Allah aşkına ? İlk haftalar iyiydi, sonrasında iyi oynayamadı. 1 sene bu oyuna sabretti taraftar. Sakatlandı adam, Manisa maçında geri döndü gene bağırdı taraftar bu adama. Ayrıca önceki takımlarndada vukuatları vardı yani.

Ama Elano hazırlık kampı geçirmemiş futbolcu için en büyük eksik bu, kredisi oldukça fazla birde. Vukuatı yok. Milli takımın devamlı ve 11'de başlayan önemli oyuncularından. 1 sene geçmeden, bi seneyi bırak ilk yarı bitmeden gönderelim diyorsunuz. Nedir bu olay anlamadım gerçekten anlaması güç bi durum.

Cevap bekliyorum ama cevap yok.

Atakan arkadaş işine gelince bomba mesajlar atıyor, ama işine gelmeyince susuyor.

Herneyse tartışma uzamasın.

Elanoyu filan gecin birader defansımız berbat yahu isin tuhafi berbat denmiyor iyi Aslan oluyor Servet Gökhan ee bizim amac Barcayla bas etmek Madridle bas etmek peki Serveti cıkarın bakalım O forvetlerin karsısına kusura bakmayın defans kötüdür Elano takımdaki en kaliteli oyuncu iyi oynuyor demiyorum futbolu en iyi bilen en teknik oyuncumuzdur

Neden kahroluyorsun ? Derdin mi var hayırdır ?

Derdim var evet fenerin mağlup olduğu haftada liderlik fırsatını tepmek iç sahada puanlar vermek derdim..! biz herhalde farklı bir maç izledik! allah aşkına kardeşim kaptırdığı topları geri kapmak için defansa kadar gelicek tabii iki tane güzel dikine pas attığı için beğendiyseniz bişey demiyorum..haa elanoyu kazanacağız diye puan kaybetmeye razıysan o başka... işallah ligin 2.yarısında kendini bulur da takımın vazgeçilmezi taraftarında taptığı olur..

Keita oyuna girdi oyunumuzun ahengi biraz düzeldi yav.2 tane uzun pas atacak Elano diye maç izliyorsun.Çok sinir bozucu bişey.

Derdim var evet fenerin mağlup olduğu haftada liderlik fırsatını tepmek iç sahada puanlar vermek derdim..! biz herhalde farklı bir maç izledik! allah aşkına kardeşim kaptırdığı topları geri kapmak için defansa kadar gelicek tabii iki tane güzel dikine pas attığı için beğendiyseniz bişey demiyorum..haa elanoyu kazanacağız diye puan kaybetmeye razıysan o başka... işallah ligin 2.yarısında kendini bulur da takımın vazgeçilmezi taraftarında taptığı olur..

Taraftar hiç bir futbolcuya tapmasın, Galatasaray'a tapsın, armaya tapsın. Bir pozisyonda topu kaptırdı fakat savunmaya gelip çok önemli bir müdahalede bulundu. Bugün Nonda o uzun topu gole çevirseydi ne diyorduk acaba ?

Arkadaşım adamın çalışması,istemesi ama son vuruşlarda yetersiz kalıp,ikili mücadelerde etkisiz kalması acaba bizim kaç haftadır bas bas bağırdığımız şeyin kanıtı değil mi?Allah aşkına tekrar tekrar yazdırma.

tamam arkadaşlar Elano maçın adamıydı takımın en iyisiydi bence de bu oyuna devam ettiği sürece vazgeçilmez olacak..! eminim ki sizin Elano'nun performasını beğendiniz kadar benim fikrimde olan tonca taraftar var...eleştiridemi yapmıcaz bundan sonra? haa dersen adaptasyon sürecinde o zaman bende diyorum işallah çabuk atlatır takıma katkısı bugünkünden daha fazla olur..Saygılar

Elano bugun acayip boşa kaçtı ve kimse görüp de adama pas atmadı. Ben sahsen bugun beğendim oyunun yönünü cok güzel değiştirdi ve isabetli paslar attı.Zaten ondan beklenen de o..

Topal-Sarp-Ayhan-Nonda ile Elano birsey yapamaz. Sabri haric Elanoya pas atan olmuyordu be. Gelen toplari cogu zaman olumlu kullandi. Sadece 2-3 kez rakibe verdi topu. Normal bu. Kosmasi, topu kaptirdigi zaman almak icin mucadele etmesi güzeldi.

Ama dedigim gibi. Elano ile pas yapicak orta sahamiz yoktu bugun...

Çalım atmasına sevindim,demek ki atabiliyomuş.

Bence sorun Elano'nun bizim takıma uymamasında bizim takımla kimyası tutmuyor ki zaten M.Sarp M.Topal ikilisinde topta alamadı kendisi ne yapsın bu adam,bakalım Rıjkaard 2.yarı bu sorunu çözebilecek mi.

Son zamanlarda o kadar kötüydü ki bugünkü vasat oyununu insanlar iyi olarak algılamış. Bence iyi oynamadı.. Aslında o kadar iyi bir futbolcu ki.. Alışabilir İnşallah yoksa Elano=yalano

Lincoln gibi no look pass atmiyor diye begenmiyorsunuz diye anti-Lincolnculer agzina sakiz etti, e normal pasi da atamiyor ki. Sabri ugrasti etti topu kapti, sonra Elano'ya verip cizgiye kacti super bir sekilde ama Elano aga iki adimdan topu atamadi. Oynadigi oyun hic hos degil.

Ayrica babamizin oglu degil kotu oynayan isterse Brezilya milli takiminin oyuncusu degil basbakani olsun soylemeye hakkimiz olur.

Lincoln gibi no look pass atmiyor diye begenmiyorsunuz diye anti-Lincolnculer agzina sakiz etti, e normal pasi da atamiyor ki. Sabri ugrasti etti topu kapti, sonra Elano'ya verip cizgiye kacti super bir sekilde ama Elano aga iki adimdan topu atamadi. Oynadigi oyun hic hos degil.

Ayrica babamizin oglu degil kotu oynayan isterse Brezilya milli takiminin oyuncusu degil basbakani olsun soylemeye hakkimiz olur.

Ama Kewell'a açtığı milimetrik ortayıda unutmamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt