#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'ya dünki maçtan sonra bu kadar yüklenecek ve kötü diyecek ve suçlu bulacak tek taraftar Türkiye'dedir. Hatta spor yorumcusu.

Dünki maçın kaybedilmesinde eğer suçlu aranıyorsa,

Nonda ve golü yerken Simpsons'u babasının oğluymuşcasına boş bırakan defanstır.

2 uzun pas atti diye bazilarinizin bu adami begendigine inanamiyorum. Hele su yorum yok mu; cok'ta kotu degildi. Resmen puhahaha diyesim geliyo. Baris bunun oynadigi oyunu oynasa ASILIRDI! :)

O attığı top gol olsa zaten Elano asist yapıyor dersin sende,ciddi diyorum geldiği günden beri en iyi futbolunu oynadı pür dikkat izledim tamam pas hatası yaptı ama insiyatif anlamında başarılı gördüm belki önceden rezil oynadığı için iyi geldi gözüme bilemeyeceğim.

İyi oyun beklentilere göre değerlendirilr

Beklentiler çerçevesinde değerlendirdiğimizde Elano kötü Onun gibi bir yıldızdan çok daha fazlasını bekliyor bu taraftar doğal olarak

İyi oyun beklentilere göre değerlendirilr

Beklentiler çerçevesinde değerlendirdiyimizde Elano kötü Onun gibi bir yıldızdan çok daha fazlasını bekliyor bu taraftar doğal olarak

Ama diğer maçlara nazaran iyiyse demek ki güzel gelişmedir.

O attığı top gol olsa zaten Elano asist yapıyor dersin sende,ciddi diyorum geldiği günden beri en iyi futbolunu oynadı pür dikkat izledim tamam pas hatası yaptı ama insiyatif anlamında başarılı gördüm belki önceden rezil oynadığı için iyi geldi gözüme bilemeyeceğim.

En iyi maci Pana'ya karsiydi. O pas asist olsa tabi ki de asist yapti diyecektim(veya gol pasi atti derdim, bilemiycem). Ama bu kotu oyununun hir bir sekilde uzerine gecemez. Bugun Manisa, yarin Liverpool. Papaz her zaman pilav yemez.

En iyi maci Pana'ya karsiydi. O pas asist olsa tabi ki de asist yapti diyecektim(veya gol pasi atti derdim, bilemiycem). Ama bu kotu oyununun hir bir sekilde uzerine gecemez. Bugun Manisa, yarin Liverpool. Papaz her zaman pilav yemez.

Beni şaşırttı onu söyleyebilirim.City'li oyuncular maça gelip izleseler tanıyamazlar ama Galatasaray forması altında istekli gördüm oldukça bakalım bekleyeceğiz müdür zaten bekle bekle başka işimiz yok bizim,haftada 1 kere yüzümüz gülsün istiyoruz 90 dakika çok değil ondada hep hüsran,bu ara bize yaramamış anlaşılan.

Elanonun asıl mevkisi ne? Brazilya daki performanısı övüyoruz. Brazilyada 11 de çıkıyor falan tamam ama adam sağ kanat oynuyor Brazilya da. Galatasaray Keita nın yedeği olsun diye almadı Elanoyu. Dün ortada yani Galatasarayda oynayacağı mevkide oynasaydı bence daha gerçekçi yorumlar yapabilirdik ama sağ kanatta oynadığı için ne desek boş. Bursa maçında orta 3 lüde oynarsa ona göre yorum yapmak lazım. Dünkü maça bakıp bu kadar eleştirmeyelim.

Sezon başından beri hiç bir şey yapmadığının bende farkındayım ama 8m euro verdiğimiz biri için iyi oynayamayacağı olasılığını düşünmek bile istemiyorum. Elbet kendine gelip istediğimiz Elano olacaktır. İnşallah.

Elanonun asıl mevkisi ne? Brazilya daki performanısı övüyoruz. Brazilyada 11 de çıkıyor falan tamam ama adam sağ kanat oynuyor Brazilya da. Galatasaray Keita nın yedeği olsun diye almadı Elanoyu. Dün ortada yani Galatasarayda oynayacağı mevkide oynasaydı bence daha gerçekçi yorumlar yapabilirdik ama sağ kanatta oynadığı için ne desek boş. Bursa maçında orta 3 lüde oynarsa ona göre yorum yapmak lazım. Dünkü maça bakıp bu kadar eleştirmeyelim.

Sezon başından beri hiç bir şey yapmadığının bende farkındayım ama 8m euro verdiğimiz biri için iyi oynayamayacağı olasılığını düşünmek bile istemiyorum. Elbet kendine gelip istediğimiz Elano olacaktır. İnşallah.

Mevkii çok tartışılıyor ama adamın mevkiisi esasen belli.

Bizde, bizim sistemde yani Keita'lı kadroyuda katarsak ;

_____Mehmet____

__Elano__Linderoth___

buradadır. Yani sağ iç. Yüksek ihtimal bu bölgede değerlendirilecek.

Mevkii çok tartışılıyor ama adamın mevkiisi esasen belli.

Bizde, bizim sistemde yani Keita'lı kadroyuda katarsak ;

_____Mehmet____

__Elano__Linderoth___

buradadır. Yani sağ iç. Yüksek ihtimal bu bölgede değerlendirilecek.

Ama dün Keita'nın bölgesinde maça başladı.

Ben mücadele etmeyen dribling yapmayan şut çekmeyen oyun içinde kaybolan bir adam istemiyorum.Elano brezilya milli takımındada böyle bütün maç geziniyor uzun pasları tutarsa asist oluyor yoksa berbet oynuyor ben böyle bir oyuncu istemiyorum.Dün attığı 3 pas asist te olsa ben bu tarz bir adam istemiyorum.Alexi niye beğenmmiyor bu foum ozaman?Kaldıki alex elanodan bambaşka. Ya emre belozoğlu gibi çift yönlü agresif teknik oyun kurabilen insiyatif alan bir oyuncu.Yada lincoln gibi takımın yıldızı olabilecek bir oyuncu lazım.Elano bie uymaz.Zamana felande gerek yok adamın stili belli.

Elano teknik kapasitesi yuksek oyuncularla iyi oynuyo.

Eldekiler: Sarp, Topal, Linderoth, Baris, Elano, saymak isterseniz de Ayhan. Simdi bunlari teknik kapasitelerine gore siraya koyarsak(sahsi bir dizilistir ibu arada); Elano, Linderoth, Baris, Sarp/Topal, yine saymak isterseniz Ayhan.

Bunun gibi bir diziliste belki daha fazla verim alinabilir;

Baris-Elano-Linderoth/Elano-Linderoth-Baris.

Ben mücadele etmeyen dribling yapmayan şut çekmeyen oyun içinde kaybolan bir adam istemiyorum.Elano brezilya milli takımındada böyle bütün maç geziniyor uzun pasları tutarsa asist oluyor yoksa berbet oynuyor ben böyle bir oyuncu istemiyorum.Dün attığı 3 pas asist te olsa ben bu tarz bir adam istemiyorum.Alexi niye beğenmmiyor bu foum ozaman?Kaldıki alex elanodan bambaşka. Ya emre belozoğlu gibi çift yönlü agresif teknik oyun kurabilen insiyatif alan bir oyuncu.Yada lincoln gibi takımın yıldızı olabilecek bir oyuncu lazım.Elano bie uymaz.Zamana felande gerek yok adamın stili belli.

Stili belli olduğu için zamana gerek var diyoruz ;).

Emre geri dön,bağrımıza basalım seni!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt