#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Arkadaşım varsayımla konuşan sensin.Kafana göre yorum yapıyorsun.Sana soruyorum kaç kere izledin?Cevap yok.Mantığı olan ve biraz da futboldan anlayan her insan evladı bunu idrak edebilir.PremierLig gibi fiziki kalitenin en üst seviyede olduğu bir ligde(Arshavin'in bir açıklaması vardı EPL'deki ilk maçından sonra ciğerlerim patlayacaktı diye)bu adam tutunabiliyorsa,senelerce oynayabiliyorsa senin öne sürdüğün bütün görüşler devre dışı bir defa.:)Bunu bir tarafa yaz ilk önce.İkincisi ortaya Lincoln'ü atarak niyetini belli ettin.Son zamanlarda Lincoln fanatikleri Elano'yu karalayarak biryerlere varmaya çalışıyor bu forumda amacınız nedir?

Boşver İnan.Ne kadar mantıklı da yazsan da adamın kafasına kazınmış bir kere Elano güçsüz diye.

Öncelikle bu Elano antipatizanlığı nerden geliyor?

Çok sevdiğiniz Lincoln'ün gönderilip onun yerine alındı diye sandığınız içinmi? Yada beklediğiniz tarzda bir Brezilyalı çıkmadığı içinmi? Yada bu adamın zaten böyle oynadığını zannedip daha fazla birşey beklememektenmi? Yada basında, taraftarı dolduruşa getirmek için Elano karşıtı yazılar yazıldığı için mi?

Yazdığınız abuk - subuk yorumlar bunları düşünmemizi sağlıyor. Bir tane yapıcı yorumunuz yok. Şu anki performansından bizde memnun değiliz. Ama sizin eleştirileriniz bu yönde yapıcı eleştiriler değil. Tamamen basit kendini tatmin etmek için yapılan yorumlar. Böyle yorumlar yapacaksanız girmeyin başlığa. Tartışma çıkıyor.

Şu anki performansı kötü milli takımda oynayan Elano ile aynı değiller sanki ama düzelecektir buna yürekten inanıyorum bir Avrupa maçında patlama yapmasını bekliyorum çünkü gerçekten çok meziyetli bir oyuncu.

Çok sevdiğiniz Lincoln'ün gönderilip onun yerine alındı diye sandığınız içinmi? Yada beklediğiniz tarzda bir Brezilyalı çıkmadığı içinmi? Yada bu adamın zaten böyle oynadığını zannedip daha fazla birşey beklememektenmi? Yada basında, taraftarı dolduruşa getirmek için Elano karşıtı yazılar yazıldığı için mi?

Yazdığınız abuk - subuk yorumlar bunları düşünmemizi sağlıyor. Bir tane yapıcı yorumunuz yok. Şu anki performansından bizde memnun değiliz. Ama sizin eleştirileriniz bu yönde yapıcı eleştiriler değil. Tamamen basit kendini tatmin etmek için yapılan yorumlar. Böyle yorumlar yapacaksanız girmeyin başlığa. Tartışma çıkıyor.

Ben istemiyorum mu Elano nun iyi oynamasını coşmasını.. ??

Ben istemiyorum mu Elano nun iyi oynamasını coşmasını.. ??

Arkadaşım senin yaşın kaçtır? Yada futbol ile ilgin ne derecededir? Daha yazdığımı okuyup, anlamaya çalışıp da bir fikir ortaya koyamıyorsun. Saçma sapan bir cevap ile alıntı yapıyorsun.

Sende kabul ettin işte..

Biz tabiki kabul ediyoruz şu an gereken performansı veremediğini.Ama senin gibi bundan bir halt olmaz diye saçmasapan yorumlar yapıp insanları çileden çıkarmıyoruz.Bir görüş öne sürerken sağlam kanıtların olacak ilk önce.Sen Elano'yu hiç izlemeden yok koşmuyor yok stili bize uymuyor yok mücadeleci değil dersen gülerler adama.Bizim bu adamın kötü oynaması hakkında mantıklı sebeplerimiz ve çözümlerimiz var.Adam Emre'yi örnek veriyor ama onun Elano gibi hazırlık kampına katılmadığı sezonki performansından bihaber.Bir futbolcunun fizik kalitesi için sezon başı ve devre arası kamplar çok önemlidir.Bu seneki Emre'ye bakın ne kadar belli değil mi?Diğer sebep ise takımın ona ayak uyduramaması.Takımdaki çoğu futbolcu pas nedir bilmiyor.Elano'yu anlayabilen futbolcular oldukça onun oyunu da daha iyiye gidecektir.Elano Ayhan,Barış gibi adamlarla top mop oynayamaz.Xavi gelsin o da oynayamaz.Bakınız Elano kendisini anlayabilen Kewell,Nonda,Baros,Keita gibi adamları nasıl bir uzun topta gol pozisyonuna sokabiliyor.Bu sorunun çözülmesi de zamana bırakılmalı.Bu takım ne zaman total futbolun gerekliliklerin yerine getirmeyi öğrenir o zaman gerçek Elano'yu izleriz.Bu konu hakkında başka yorumum yok.Anlayan anlar anlamayan anlamaz,sabreden sabreder sabretmeyen sabretmez bu kadar basit.

Tüm m.city maçlarını mizlemiş gibi atıp tutuyosunya hasta oluyorum.Senden az elanoyu izlemediğime emin olabilirsin. Gel senle bahse girerim sezon sonuna kadar elano beklenen düzeye gelemezse imzana 'futbol cahiliyim' yazacaksın gelirs ebne yazacağım yiyi mu maçan?

Tüm m.city maçlarını mizlemiş gibi atıp tutuyosunya hasta oluyorum.Senden az elanoyu izlemediğime emin olabilirsin. Gel senle bahse girerim sezon sonuna kadar elano beklenen düzeye gelemezse imzana 'futbol cahiliyim' yazacaksın gelirs ebne yazacağım yiyi mu maçan?

Verecek cevap olmayınca ne kadar kolay gel iddiaya girelim demek.

Shaktar dönemini izlemedim Elano'nun. Ama 2 senedir City'de ve Milli takımda izliyordum. Eğer çok merak etseydin sayfalar öncesini okyuyup tartıştığımız konuları görürdün bu 1.

2.'si seviyesiz bir üye olduğunu son mesajlarının hepsini okuyarak anlamış bulunmaktayım. Burda atıp tutacağına akılcı ve yapıcı yorumlar yapmak için çabala. Ve mümkünse daha da cevap verme bana. Daha alıntı yaptığınız mesajdaki ana fikri alamıyorsunuz ve geriyorsunuz insanları.

Ayrıca Utku arkadaşım güzel söylemiş;

Verecek cevap olmayınca ne kadar kolay gel iddiaya girelim demek.

Elano bize lazım olan bir adam değil ve sene sonu satılacaktır diyorum..Sene sonu hepinizden mesajları alıntılamak üzere gidiyorum.. :) Ve unutmayınki elano şuan kötü ve haklı olan benim elano iyi oynayana kladar bu böyle devam edecek.

Elano bize lazım olan bir adam değil ve sene sonu satılacaktır diyorum..Sene sonu hepinizden mesajları alıntılamak üzere gidiyorum.. :) Ve unutmayınki elano şuan kötü ve haklı olan benim elano iyi oynayana kladar bu böyle devam edecek.

Biz günlük düşünmeyi Rijkaard geldiğinde kaldıracağımızı söylememiş miydik? Burada Elano'yu savunan herkes takımla uyumlu olduğu zaman neler yapabileceğini bilen kişilerdir. Bu yüzden gitmekle iyi edersin tabii:)

Oyun içinde varlığını hissetmek , skora katkı yapması , sorumluluk alması bir yıldızdan beklentilerim bunlardır

Bu sistemde yıldız yok, yıldız istiyorsan Fenerbahçe'nin yıldızı Alex var. O adamı kesince takımın nasıl yıldızlığı kaldığı ortada. Elano'nun ilacı Baros. O ikili çok iyi anlaşabilir ama Baros sakat. Elano'nun toplarına en iyi o koşar, pozisyon hazırlar. Elano'da skora etki etmiş olur. Bu kadar art niyetli olmayınız, bahsettiğiniz adam Galatasaray'ın futbolcusu. Lincoln'e iki sene sabrettik Elano'yu 6-7 maçla yargılıyorsunuz.

Benim anlamadığım dünkü maçta en son eleştirilmesi gereken adamlardan biriydi Elano.

En başta belleri dönmeyen Servet-Gökhan-M.Topal-Ayhan 4'lüsünün takımın oyun sistemine ne kadar zarar verdiklerinin görülmesi gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt