#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Benim anlamadığım dünkü maçta en son eleştirilmesi gereken adamlardan biriydi Elano.

En başta belleri dönmeyen Servet-Gökhan-M.Topal-Ayhan 4'lüsünün takımın oyun sistemine ne kadar zarar verdiklerinin görülmesi gerekir.

Bakış meselesi Semih bey. Kimileri düşündüğü gibi görür yada bizim gibiler gördüğü gibi düşünürler...

Bu sistemde yıldız yok, yıldız istiyorsan Fenerbahçe'nin yıldızı Alex var. O adamı kesince takımın nasıl yıldızlığı kaldığı ortada. Elano'nun ilacı Baros. O ikili çok iyi anlaşabilir ama Baros sakat. Elano'nun toplarına en iyi o koşar, pozisyon hazırlar. Elano'da skora etki etmiş olur. Bu kadar art niyetli olmayınız, bahsettiğiniz adam Galatasaray'ın futbolcusu. Lincoln'e iki sene sabrettik Elano'yu 6-7 maçla yargılıyorsunuz.

Total futbol diyoruz, oynamaya çalışıyoruz. Bencede yıldız kavramını atalım artık. Total futbolda herkes birlikte hareket eder. Takım halinde olur herşey, tek kişiye bağlı değildir. Tek kişiye bağlı olsa Fener'den farkımız olmazdı.

Bu sistemde yıldız yok, yıldız istiyorsan Fenerbahçe'nin yıldızı Alex var. O adamı kesince takımın nasıl yıldızlığı kaldığı ortada. Elano'nun ilacı Baros. O ikili çok iyi anlaşabilir ama Baros sakat. Elano'nun toplarına en iyi o koşar, pozisyon hazırlar. Elano'da skora etki etmiş olur. Bu kadar art niyetli olmayınız, bahsettiğiniz adam Galatasaray'ın futbolcusu. Lincoln'e iki sene sabrettik Elano'yu 6-7 maçla yargılıyorsunuz.

Muhammet Elano Alex , Lincoln tarzı oyuncu değil hikayesini anlatıp durma Bende biliyorum heralde bu gerçeği Ama Elano bir yıldızdır Bunun tarz ile marz ile alakası yok Gerard , Xavi , İniestada Lincoln tarzı oyuncu değil ama benim saydığım beklentileri karşılıyorlar . Bizde Elanodan bunu bekliyoruz Tabiki o saydığım seviyede oyuncu olmadığı için o adamlar kadar oynamasınıda beklemiyoruz

Umarım anlatabilmişimdir derdimi

Total futbol diyoruz, oynamaya çalışıyoruz. Bencede yıldız kavramını atalım artık. Total futbolda herkes birlikte hareket eder. Takım halinde olur herşey, tek kişiye bağlı değildir. Tek kişiye bağlı olsa Fener'den farkımız olmazdı.

Bu ezber yerleşmiş bir kere zihinlere. Bunu kırsa kırsa Rijkaard'ın takımı kırar zaten. Zamana bırakmak lazım :)

Muhammet Elano Alex , Lincoln tarzı oyuncu değil hikayesini anlatıp durma Bende biliyorum heralde bu gerçeği Ama Elano bir yıldızdır Bunun tarz ile marz ile alakası yok Gerard , Xavi , İniestada Lincoln tarzı oyuncu değil ama benim saydığım beklentileri karşılıyorlar . Bizde Elanodan bunu bekliyoruz Tabiki o saydığım seviyede oyuncu olmadığı için o adamlar kadar oynamasınıda beklemiyoruz

Umarım anlatabilmişimdir derdimi

Elano yıldız değildir Okancım. Bu fikri kafana basın soktu kendin çıkar en yakın zamanda. :)

Bu ezber yerleşmiş bir kere zihinlere. Bunu kırsa kırsa Rijkaard'ın takımı kırar zaten. Zamana bırakmak lazım :)

Elano yıldız değildir Okancım. Bu fikri kafana basın soktu kendin çıkar en yakın zamanda. :)

Peki Semih sana bir soru sormak istiyorum

Gerard , Xavi , Lampard , İniesta bunlarda mı yıldız değil ? Bu adamlarda yıldızdır Elanoda tabi Elano o saydığım oyuncular seviyesinde değil o adamlara süper yıldız desek daha doğru olur:) Bu adamların farkı takım oyunu oynamaları ama bireysel yeteneklerinide konuşturuyorlar

Gerard , Xavi , Lampard , İniesta bunlarda mı yıldız değil ? Bu adamlarda yıldızdır Elanoda tabi Elano o saydığım oyuncular seviyesinde değil o adamlara süper yıldız desek daha doğru olur:) Bu adamların farkı takıma oyunu oynamaları ama bireysel yeteneklerinide konuşturuyorlar

Xavi, İniesta yada Lampard'ın bu yılki istatistiklerini ekler misin Okan'cım ? :)

Gerard , Xavi , Lampard , İniesta bunlarda mı yıldız değil ? Bu adamlarda yıldızdır Elanoda tabi Elano o saydığım oyuncular seviyesinde değil o adamlara süper yıldız desek daha doğru olur:) Bu adamların farkı takıma oyunu oynamaları ama bireysel yeteneklerinide konuşturuyorlar

Fiziki seviyede iyi olmayan bir Xavi, yani hazırlık kampını hiç geçirmemiş bi İniesta o sezon ne yapabilir ilk devrede ? Sana söyleyeyim: hiç bişey.

Bu bahane değildir, gerçektir. Yani dilimizde tüy bitti fizik fizik fizik diye diye. Bu adam hazırlık kampını geçirseydi böyle olmazdı. Ondan diyoruz 2. devre daha iyi olacak diye.

Dediğini anladım ben senin sıradan bi oyuncu değil Elano elbetteki, yıldız nitelikte özellikleride var. Mesela süper şut çeker 90 dk 0-0 giden maçı alır götürür, bi arapası atar gene aynı şekilde olur. Tek uzun topta ölü takımı pozisyona sokar. Bunlar sıradan oyuncuda yoktur ama Elano'da var.

Ama insiyatif almak için, mücadeleye girişmek için fizik gerekir. Buda Elanoda şuanlık yok maalesef. Ama 2.devre fizik yüklemelerden sonra daha iyi olacak bunda hiç hiç şüphem yok. Takımada alışınca işte o zaman göreceğiz gerçek Elano'yu.

Lincoln'e sabreden taraftar ahalisi, Elano'ya da sabretseniz ne kaybedersiniz ?

Fark şu.

Xavi'nın attığı pası Eto'o gole çeviriyordu.

Dün Elano'nun attığı en az 3 güzel pas daha atak olamadı.

Elano'yla paslaşacak adam lazım. Ayağa, tek paslarla çok can yakar.

Bunuda takımda kendisiyle Keita, Kewell ve Arda dışında kimse yapamaz. Linderoth ise yapabilirdi ama şu an yapamaz durumda.

Lincoln'e sabretmek mi? Güldürmeyin beni, adamın oynadığı futbol keyif vericiydi. Sabretmek değil, tam tersine 2 sezon Ona doyamadım. Keşke bu sezon Rijkaard ve Neeskensin elinde izleyebilseydim.

NOT: Bu ifade özneldir, tıpkı sizin ifadenizde olduğu gibi. Şimdi çıkıpta bana kendi görüşümden ötürü hesap sormaya kalkmayın.

Sevgiler.

Lincoln'e sabretmek mi? Güldürmeyin beni, adamın oynadığı futbol keyif vericiydi. Sabretmek değil, tam tersine 2 sezon Ona doyamadım. Keşke bu sezon Rijkaard ve Neeskensin elinde izleyebilseydim.

NOT: Bu ifade özneldir, tıpkı sizin ifadenizde olduğu gibi. Şimdi çıkıpta bana kendi görüşümden ötürü hesap sormaya kalkmayın.

Sevgiler.

Helal bee.

:005:

Burası Elano Blumer konusudur. Lincoln değil. Mesajlarınızı atarken daha dikkatli olunuz lütfen.

Acayip tatlı bir olay var burada. Önceki olaylarda lincolnseverler diğerlerine "Basın sizi etkisi altına aldı, lincolne karşı körükledi yoksa tertemiz çocuktu o. Medyanın gazına geldiniz!" derken şimdi aynı tayfa "Elano yıldız değil, şöyle şöyle oyuncudur. Medya size bunları empoze etti" yorumuna maruz kalıyor. Hahaha harbi çok komik:D

Acayip tatlı bir olay var burada. Önceki olaylarda lincolnseverler diğerlerine "Basın sizi etkisi altına aldı, lincolne karşı körükledi yoksa tertemiz çocuktu o. Medyanın gazına geldiniz!" derken şimdi aynı tayfa "Elano yıldız değil, şöyle şöyle oyuncudur. Medya size bunları empoze etti" yorumuna maruz kalıyor. Hahaha harbi çok komik:D

Elano'yu Lincoln tarzında bir adam sandıkları için yıldız diye lanse ettiler. Bu doğru.

Lincoln'e doyamamış arkadaşlar vay anasını bunuda gördümya neyse bişey demiyorum kapansın artık bu konu boş yere günaha girmeyelim :D.

Burası Elano Blumer konusudur. Lincoln değil. Mesajlarınızı atarken daha dikkatli olunuz lütfen.

Benim mesajım senin mesajında geçen "Lincolne sabrettik-sabretiniz" ifadesine cevabendir. Balık hafızalılar lütfen bize akıl vermesin.

Sevgiler.

Bence ikisi de doğru ama,

Lincoln'den futbol tanrısı olmasını beklediler olamayınca "hayal kırıklığı" dediler. Halbuki yetenekli bir forvet arkasıydı adam sadece. Sonra "sorunlu" dediler, Almanya'da zamanında aynı ligde oynayan Diego, Rafinha gibi oyuncuların yaptıkları ortadayken, hiç bir sorunu olmamış adama yine damga yapıştırdılar. Doğru bunların hepsi. Taraftarın suçudur bence Lincoln olayı. Kaldıramamıştır tabi orası ayrı ama asla karaktersiz şerefsiz vs. haketmiyor.

Elano konusunda bence bizim yanılgımız. "Brezilyalı ama mücadeleci" dendiği zaman bitmişti olay. Ronaldinho ama Essien anladık aynen o cümleyi, devam ediyor hala..

Benim mesajım senin mesajında geçen "Lincolne sabrettik-sabretiniz" ifadesine cevabendir. Balık hafızalılar lütfen bize akıl vermesin.

Sevgiler.

Balık ? Hafıza ? Hitabına dikkat et, adam ol biraz.

Lincoln mesajını Elano ile bağdaştırdım, yalansa söyle ? O kıçı kırık herif yüzünden neler çekti bu takım. Senin mesajın tamamen Lincoln ile ilgili. Anladın mı ?

Güzel tespit. Aslında Lincolnseverler ile Elanoseverler aynı tezi ortaya koyuyor; medya gazı. :)

Bazıları futbol ile konuşuyor Lincolne iki sene sabrettik demenin anlamı bir maç çıkıp on maç yatmasından kasıttır. Lincolnun oynadığında kimsenin şüphesi yoktu ama bir oynayıp on yatmasıda cabası .

Lincoln basit bir insan kişiliği var gelipte burada lincolnu savunmayın bizlere. Lincoln konusu değil burası . Evet sabrettik demiş sabretmedik mi ? 3.5 milyon avro alıyor 3.5 milyon avro sen hayatında kaçdefa gördün 7trilyon ? Basit sanıyorsun değilmi bu adam bunu hakkettmi onu sorarlar adama sen ozaman 7 trilyon ver lincolne gelip galatasarayda oynasın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt