#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Balık ? Hafıza ? Hitabına dikkat et, adam ol biraz.

Lincoln mesajını Elano ile bağdaştırdım, yalansa söyle ? O kıçı kırık herif yüzünden neler çekti bu takım. Senin mesajın tamamen Lincoln ile ilgili. Anladın mı ?

"Lincolne sabrettiniz, Elanoya da sabredin" diyorsun. Sonra buna cevaben ben: "Lincolne sabretmedik, aksine ona doyamadık." diyince burası "Elano topiği Lincolne girme" diyorsun. Asıl sen adam ol, kalıbının adamı ol. Bir sayfa önce Lincolnden girip Lincolncülerden çıkarken, sonraki sayfa Lincoln hakkında konuşmayın deme.

Ha çok istiyorsan formalite icabı Elanonun performansı iyi değildi vs. yazarım sadece Lincoln ile ilgili olmamış olur. :)

Sevgiler.

"Lincolne sabrettiniz, Elanoya da sabredin" diyorsun. Sonra buna cevaben ben: "Lincolne sabretmedik, aksine ona doyamadık." diyince burası "Elano topiği Lincolne girme" diyorsun. Asıl sen adam ol, kalıbının adamı ol. Bir sayfa önce Lincolnden girip Lincolncülerden çıkarken, sonraki sayfa Lincoln hakkında konuşmayın deme.

Ha çok istiyorsan formalite icabı Elanonun performansı iyi değildi vs. yazarım sadece Lincoln ile ilgili olmamış olur. :)

Sevgiler.

Bana burda işimi öğretemezsin, çünkü onu yapmaya çalıştığın an ben görevimden istifa ederim. Sokakta gördüğün her 4 Galatasaraylıdan 3'ü Lincoln'ün nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor. Ben bir taraftar olarak Lincoln'ün bu kulübe ihanet ettiğini düşünüyorum. Taraftar ona 2 yıl boyunca hiç durmadan bağırdı, Hamburg maçından sonra bile. Bu kadar sabrın bir kısmınıda Elano'ya kullanmayı beceremiyorlar mı ?

Bana burda işimi öğretemezsin, çünkü onu yapmaya çalıştığın an ben görevimden istifa ederim. Sokakta gördüğün her 4 Galatasaraylıdan 3'ü Lincoln'ün nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor. Ben bir taraftar olarak Lincoln'ün bu kulübe ihanet ettiğini düşünüyorum. Taraftar ona 2 yıl boyunca hiç durmadan bağırdı, Hamburg maçından sonra bile. Bu kadar sabrın bir kısmınıda Elano'ya kullanmayı beceremiyorlar mı ?

Taraftar şu an "ihanet edilmiş sevgili" gibi davranıyor, zor olur ihanet edildikten sonra başkasına güvenmek, Elano'nun şanssızlığı burda, ihanet eden sevgilinin ardından geldi ve "yeni sevgili" damgasıyla.. Ama yapacak pek birşey yok. Adamı seyredenler anlatmaya çalışacak, umarım bir zaman sonra da kabullenebiliriz.

Bana kalsa bırakalım oynasın topunu adam ondan çok daha berbat oynayan bir sürü futbolcu var şu an.

Bazıları futbol ile konuşuyor Lincolne iki sene sabrettik demenin anlamı bir maç çıkıp on maç yatmasından kasıttır. Lincolnun oynadığında kimsenin şüphesi yoktu ama bir oynayıp on yatmasıda cabası .

Lincoln basit bir insan kişiliği var gelipte burada lincolnu savunmayın bizlere. Lincoln konusu değil burası . Evet sabrettik demiş sabretmedik mi ? 3.5 milyon avro alıyor 3.5 milyon avro sen hayatında kaçdefa gördün 7trilyon ? Basit sanıyorsun değilmi bu adam bunu hakkettmi onu sorarlar adama sen ozaman 7 trilyon ver lincolne gelip galatasarayda oynasın !

Bu Lincoln´un size göre yatma sebeplerini düşündünüz mü ? Bülent Korkmazın sebepsiz yere yedek bırakması gibi etkenleri en formda döneminde , en ihtiyaç duyulan döneminde sebepsiz yere yedek bırakarak onu soğutması ve Lincolnunde bunun karşılığında isteksiz olmasını Ayrıca Lincoln gibi adamları bu ülkeye getirmek için adama parayı koklatacaksın

Ama durun Lincoln konusunu siz açtınız yine uyarıyı ben alırım şimdi burası Elano konusu diye Tıpkı şimdi Yunus Emre arkadaşımızın başına geldiği gibi

okan renktaş o kadar yıllık ücret alan adamın yedek kalınca takıma soğuması huzursuzluk getirmesi küsmesi en büyük ihanet değilmidir

Lincoln'ün üzerinden Elano'ya karşı verilen tepkileri anlatmak acayip değil.

Ama "yok Lincoln'e şu yapıldı, böyle haklıydı, böyle haksızdı" diye Elano'ya bağlamadan Lincoln özelinde tartışmak isteyenler başka yere bence de..

Lincoln ve sabır kelimesini kullanınca millet istatistiğinden giriyor karakterinden çıkıyor arkadaş.

Sizin içinizi Lincoln sevgisi bürümüş ve bu sevgi hiç bitmezde. Elano ne zaman performans olarak kötü olduğunda sizin buraya gelip mesaj yazmanızı bekleyeceğim. O kıyaslamaları yapmanızı. Hoş iyi olduğunda da kötü diyebiliyorsunuz...

Meclis tabiri ile "sataşma" denilen fiili gerçekleştirdin. Bende buna cevap verdim. Elano topiği olması, benim bu sataşmaya cevap verme hakkımı elimden almaz. Buraya kadar sorun yok zaten. Ama çıkıpta bana Lincoln ile ilgili konuşma dersen sıkıntı var çünkü Lincolnü kullanarak üyelere gönderme yapan sensin, cevap da dolayısı ile Lincoln üzerinden gelecektir.

Lincoln ile ilgili görüşler senin görüşlerindir, kesinlikle katılmıyorum. Ama saygı duyarım çünkü görecelidir.

Diğer arkadaşlar sabır göstermiyor olabilir ama ben Elanoya şahsen sabır gösteriyorum. Medyanın gazına da gelmemeye gayret ediyorum. :)

Sevgiler.

Birkere Lincoln'e ihtiyacımız yok.Eğer Lincoln'ü kullanabilecek bir sistemimiz olsaydı Elano'yu almaz Arda ile devam ederdik.Çünkü Arda'da o bölgenin oyuncusu ve çok iyi oynuyor.Elano'nun transferini isteyen bizzat Rıjkaard.Birşey biliyorki aldırmış.Tüm önyargıları kaldırıp birde şöyle izleyin maçları;bu adam çabalıyor.Yapmak istiyor.İstiyor.Ama hep son vuruşlarda ikili mücadelerde eksik kalıyor.Bu bizim kaç haftadır bas bas bağırdığımız şeyin göstergesi değil mi sizce?Bakın maçın özetlerine bir kere daha.Elano bir pozisyonda karşı karşıya kalan Manisa'lı futbolcuyu ceza alanına çok güzel bir koşu yaparak yatarak önlüyor.Böyle bir adama sabredilmez mi Allah aşkına?

Bence ikisi de doğru ama,

Lincoln'den futbol tanrısı olmasını beklediler olamayınca "hayal kırıklığı" dediler. Halbuki yetenekli bir forvet arkasıydı adam sadece. Sonra "sorunlu" dediler, Almanya'da zamanında aynı ligde oynayan Diego, Rafinha gibi oyuncuların yaptıkları ortadayken, hiç bir sorunu olmamış adama yine damga yapıştırdılar. Doğru bunların hepsi. Taraftarın suçudur bence Lincoln olayı. Kaldıramamıştır tabi orası ayrı ama asla karaktersiz şerefsiz vs. haketmiyor.

Elano konusunda bence bizim yanılgımız. "Brezilyalı ama mücadeleci" dendiği zaman bitmişti olay. Ronaldinho ama Essien anladık aynen o cümleyi, devam ediyor hala..

Konu açılmasın, bırakın şu Lincoln'ü artık ! Açıldımı kapanmaz. Ama kapatmasınıda çok iyi biliriz ;).

Konu açılmasın, bırakın şu Lincoln'ü artık ! Açıldımı kapanmaz. Ama kapatmasınıda çok iyi biliriz ;).

Yanlış anlaşılma oldu, Lincoln umrumda değil artık. Olmadı işte, o oldu bu oldu olmadı. Ama aynı davranış devam ederse Elano özelinde ve diğerlerinde daha çok oyuncu kaybederiz ben bunu belirtmek istedim.

Lincoln basit bir insan kişiliği var gelipte burada lincolnu savunmayın bizlere. Lincoln konusu değil burası.

Lincoln konusu vardı, bunları Lincoln konusunda tartışıyorduk ama bizzat kendiniz kilitlediniz konuyu geçen gün. Bu bahsettiğiniz Lincoln topiği nerede bulamadım. Bir zahmet gösterseniz de orada yazsak. :)

Meclis tabiri ile "sataşma" denilen fiili gerçekleştirdin. Bende buna cevap verdim. Elano topiği olması, benim bu sataşmaya cevap verme hakkımı elimden almaz. Buraya kadar sorun yok zaten. Ama çıkıpta bana Lincoln ile ilgili konuşma dersen sıkıntı var çünkü Lincolnü kullanarak üyelere gönderme yapan sensin, cevap da dolayısı ile Lincoln üzerinden gelecektir.

Lincoln ile ilgili görüşler senin görüşlerindir, kesinlikle katılmıyorum. Ama saygı duyarım çünkü görecelidir.

Diğer arkadaşlar sabır göstermiyor olabilir ama ben Elanoya şahsen sabır gösteriyorum. Medyanın gazına da gelmemeye gayret ediyorum. :)

Sevgiler.

Ben Lincoln ile Elano arasında sabır dışında hiçbir kıyaslama yapmadım. Yapmamda. Aynı tip oyuncular değil çünkü. Bunu ayırt edemiyorlar. Sadece sabır kelimesinden bahsettim, yani bu oyuncuya taraftar bu kadar destek verdi, sabır gösterdi. (benim gibi düşünenler için konuşuyorum) Gidişide sorunlu oldu. Bu yüzden sabır kelimesini kullanabiliriz herhalde Lincoln için. Fakat siz sabır olarak görmüyorsunuz. Orası farklı.

Forum yöneticileri tarafından Lincoln - Elano kıyaslamalarını gördüğünüz taktirde uyarı yapın denildi, bende buna uymaya çalışıyorum. Çünkü bu tartışmalar başladığı anda sonu tükenmek bilmiyor. Herkes kendi görüşünü kabul ettirmeye çalışıyor, daha sonrada bir kaç üye ceza alıyor. Bunun için ayrı konu açıldı yine kilitlendi. Sizinde anlayışlı olmanızı beklerim. (Haddinizi bilerek)

Beyler eski sevgili tadı verdi Lincoln,gidin Keita'yı sevin Lincoln'den çok daha fazla keyif veren bir adam,demek ki sevecek birşey var ortada yönetime teşekkür edeceğinize hala ismi lazım olmayan şahısın adını geçiriyorsunuz cidden sıktı artık,bu kadar ucuz değil hiçbirşey Arda ve Keita takıma dönünce gene unutulacak biliyorum sabredin biraz.

Felipe->Conceicao->Lincoln->Elano seklinde devam eden dongunun son oyuncusu. Arada iyi cikan garibim bir Ilic vardi. Gayet de iyi oynuyordu. Bize su an Sasa Ilic gibi bir adam lazim.

ne ronaldinhosu ne essieni kardeşim

sadece manisa maçını almasını

takımı oynatmasını bekledik o kadar.

bi alışma devresinin bu kadar uzun olmaması gerekir bence. Yani bilmiyorum ama elanonun kanımca patlayacağı felan yok. umarım bi taliplisi çıkarda elden çıkartırız. Umarım beni ve çoğu renkdaşlarımı yanıltır da çatır çatır top oynar ancak şahsi olarak bi ümdim yok :(

Şuanki hali umut vermiyor umarım düzelir ama ben ümitli değilim.

Sene sonu kadar düzelirse düzelir yoksa dünya kupasindan sonra iyi paraya satariz.

Arkadaşlar sabredin 1 yıl. Emre Belezoglu da böyleydi geçen sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt