#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'yu GSTV'de dinledim Türkiye Liginin zorluğundan bahsetti alışamadığını söyledi.Taraftar olarak haksızlık ediyoruz Elano'ya adamın tek istediği sabır

Elano'yu GSTV'de dinledim Türkiye Liginin zorluğundan bahsetti alışamadığını söyledi.Taraftar olarak haksızlık ediyoruz Elano'ya adamın tek istediği sabır

Güney Amerika'ı oyuncuları bu yüzden istemiyorum işte.Uyum sorunu çok uzun sürüyor.

Ben Elano'nun sözleşmesi bitene kadar bizde kalacağını düşünüyorum. (Ümit ediyorum)

Güney Amerika'ı oyuncuları bu yüzden istemiyorum işte.Uyum sorunu çok uzun sürüyor.

alex neden hiç uyum sorunu yaşamadı? yada deivid? yada dos santos... bobo... tello... sayayım mı daha???

yada biz mi çok şanssızız bu güney amerika konusunda...

alex neden hiç uyum sorunu yaşamadı? yada deivid? yada dos santos... bobo... tello... sayayım mı daha???

Santos ne yaptı bu zamana kadar? Sivas maçında çıkıp 1-2 kişiyi geçmekten başka?

Veya Deivid naptı? Arada çıkıp gol atmaktan başka? 3 sene oldu sanırım Fener'e geleli, 3-4 maç güzel oynamıştır.

Tello cidden ne yaptı? Arada çıkıp uzaktan vurdu gol oldu, budur yani.

Yada Bobo yahu? Her sezon başında sorun çıkardı gideceğim gideceğim diye. Cidden çok abartıyorsunuz herşeyi. Lincoln'e gösterdiğimiz sevgiyi ve zamanı gösterelim Elano'ya da.

fenere gelen Brazilyali uyum sorunu falan yasamaz. Fenerin ilk 11 de Volkan-Gökhan ve Emre haric hepsi güney amerikali. Fenerde Türkler uyum sorunu yasiyor.

Bakiniz Özer, Semih, Bekir,Önder, Emriciksin, vs vs...........

lincolne 1 yıl sabır ettik. Elanoyada 1 yıl zaman verelim bence..

Deivid ilk senesinde kovulmaktan beter ediliyordu futbolu yüzünden Zico zorla takımda tuttu.

Elano Galatasarayda İniesta görevini üstleniyor

Ama sorun şurda Xavi ve Yaya Touresi yok yanında Linderoth ve Arda Xavi görevini üstlenebilir birde Yaya buldukmu o zaman izleyin Elanoyu

Mehmet Topal yapamıyor bu pasa dayalı sistemde

Böyle oyucuları ben olsam almam.Ama alacaksan da 2 tane,3 tane daha Güney Amerika'lı getirmen lazım ki adam kendini huzurlu hissetsin.

Elano Galatasarayda İniesta görevini üstleniyor

Ama sorun şurda Xavi ve Yaya Touresi yok yanında Linderoth ve Arda Xavi görevini üstlenebilir birde Yaya buldukmu o zaman izleyin Elanoyu

Mehmet Topal yapamıyor bu pasa dayalı sistemde

Elano bu sistemin Xavi'sidir.Sadece biraz sabır.İniesta görevini en iyi yapabilecek Arda'dır.

Çünkü o takımda 1'den fazla brezilyalı var. Hatta Fenerbahçe'de 8 tane var.

Sen Dos Santos'un iyi oynadigi bir mac gørduysen søyle biz de izleyelim.

Deivid, renkdasin dedigi gibi, ilk yil hic bir b.k yapmadi, 2.ci yilda patladi, ve 3.cü yilda, yani simdi, yine yok.

O saydiginiz Topculardan zaten Galatasarayda oynasa oynasa sadece Alex oynayabilir.

Alex kosmaz etmez ama adamin hakkini vermek lazim.Futbol Zekasi cok yüksek.

Deividi hic begenmedim,bir kactane sansa uzaktan vurdugun sutlarlan benim gözüme giremessin.

Bobo,bir mac iyi 3 mac kötü oynuyo.

Tellonun vuruslari ,ortalari cok iyi,ama baska ne ise yarar?Galatasarayda oynayamaz.

Dos Santos daginik Sivas defansindan birkere kurtardi kendini müthis gol atti,sonra top oynadigini hatirlamiyom.

Hem senin saydigin topcular direkmen Brezilyadan gelmis,yada kalitesi Türkiye liginden yüksek olmayan liglerden gelmisler.

Bizimkiler:Lincoln Almanyadan,Elano Ingilterden geldi,ve orada futbol daha cabuk farkli oynaniyo.

Türkiyeye geliyorlar.Biliyorumusun bilmiyorum,ama istersen bi ordaki sahalara bak bizim sahalarmiza bak.Cok fark var.

Sonra burda tekme sallayan cok,oralarda futbolu bozan takimlara karsi degil,oynayan takimlara karsi oynuyodu Elano.

Adaptasyon süreci gectikten sonra,Elanoyu görecez insallah!

Yürüyedur Elano.

Ben ve benim gibi düşünenler, seni Galatasaray'a gelmeden önce tanıyanlar neler yapabileceğini kestirebiliyor. Bu yüzden seni hep savunuyoruz.

Biliyoruzki azimle, istekle çalışıyorsun. Sorunun lige alışmak, bunu daha öncede söyledim. Arkadaşlarını tanımıyorsun, neler yapabileceğini kestiremiyorsun. Bu yüzden senin attığın kaliteli toplarada laf ediyorlar. Ama tam olarak hazır olduğunda takıma çok önemli katkılar yapacağını biliyorum(z).

Her güç sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır.

Yürüyedur Elano.

Ben ve benim gibi düşünenler, seni Galatasaray'a gelmeden önce tanıyanlar neler yapabileceğini kestirebiliyor. Bu yüzden seni hep savunuyoruz.

Biliyoruzki azimle, istekle çalışıyorsun. Sorunun lige alışmak, bunu daha öncede söyledim. Arkadaşlarını tanımıyorsun, neler yapabileceğini kestiremiyorsun. Bu yüzden senin attığın kaliteli toplarada laf ediyorlar. Ama tam olarak hazır olduğunda takıma çok önemli katkılar yapacağını biliyorum(z).

Her güç sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır.

hoppaaaaa

budur

+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt