#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yürüyedur Elano.

Ben ve benim gibi düşünenler, seni Galatasaray'a gelmeden önce tanıyanlar neler yapabileceğini kestirebiliyor. Bu yüzden seni hep savunuyoruz.

Biliyoruzki azimle, istekle çalışıyorsun. Sorunun lige alışmak, bunu daha öncede söyledim. Arkadaşlarını tanımıyorsun, neler yapabileceğini kestiremiyorsun. Bu yüzden senin attığın kaliteli toplarada laf ediyorlar. Ama tam olarak hazır olduğunda takıma çok önemli katkılar yapacağını biliyorum(z).

Her güç sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır.

Bu cümleyi adına tescillettir ilerde anonim diye geçmesin :p

İçimden bir ses bu gün elano oynarsa bir frikik golu atıcak diyor

Elano bu maça başlasaydı pozisyona girebilirdik... uzun toplarıda herkesten iyi atıyor...

Valla bugun ilk defa begendim, Ivankov'a nisanladigi 3-4 top disinda iyi hareketler yapti. Sarp-Topal-Baris Daltonlarindan on kat iyidir.

Elano ve Tobi'nin arkasına Mustafa Sarp veya Tobi'nin önüne Sarp ve Elano koyulmalı. Mümkünse savunmada E.Aşık ve E.Güngör oynatılmalı bir süre. En azından bu kadar hata yapmayız. Rijkaard duy sesimizi :)

Elano Mustafayla beraber hareket ederse daha verimli olabilir...

Bu takımda banko oynaması gereken oyuncu hiçbirşey yapmasa 30-40 metrelik top atıyo kanatlara bunu yapacak tek adam bu adam

Bu başlığa olumlu mesajlar akmaya başlayacaktır bu hafta :)

Oynatmıyacağınız adamı bukadar para veripte niye alıyorsunuz be kardeşim.Hazır değilmiş hazır olmaz tabi bu adam maç oynamadan nasıl hazır olacakki.Elano bize gelmekle Kendine yazık etti çıkışta olan kariyerini bitirdi.

Oynasin abi bu adam. Yenilelim ama oynasin. 3 on libero istemiyorum ben. Bulent Korkmaz zamanini hatirlatiyor. Brrrrrr

Oynasin abi bu adam. Yenilelim ama oynasin. 3 on libero istemiyorum ben. Bulent Korkmaz zamanini hatirlatiyor. Brrrrrr

Aynen üstad artık maçları izliyemiyorum o derece berbat futbol oynuyoruz.Hadi 3 ön libero ile oynarsın pozisyon vermemek için rakibe pas yaptırmamak içinde be kardeşim rakip yine pozisyon buluyor golünü atıyor pasta yapıyor.Elanonun yerine kaval kemiğiyle top kontrol eden oyuncular oynuyor bu takımda bana göre Elanoya hakarettir bu başka birşey değil.

Bakalım Avrupa'da farklıyım demişti oynasın Pana maçında

Bursaspor'a kaleci antrenoru olarak alinabilir. Ivankov'a guzel uzun top calistirdi bugun.

Elano'ya kızanın aklına şaşarım bugün anladım ki!

Bu maci nerde izleyebilirim arkadaslar !..

Antrenmanim vardi izleyemedim yaa ?! Bütün maci izleyebilirmiyim ?????

CEVAP LÜTFEN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt