Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.431
- 1.313
- 2.393
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Suan macin tekrarini veriyor ligtv.
Suan macin tekrarini veriyor ligtv.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligtv'de gece ve ertesi gun tekrarlar oluyor bakiver
LigTV'm yok benim Kardesim ya
Baska biryerde bakiliyor mu yaa??
Yav izleme zaten bosver, rezil oynadik
Internetten soyle 10-15 dakikalik genis ozet varsa ona baksan yeter, ama tamamini izlemek istersen tek cozum ligtv
Dur ben sana keitanin sutunu bulup gosterim baskada pozisyonumuz yok zaten.
bence elano aradığımız kan değil...bize daha yetenekli ve hırslı futbolcu lazım..sezon sonu takas yapalım genç bi futbolcu alalım bunun yerine...
Ben hırslı futbolcu istemiyorum. Hırslı oynacak adam Mehmet Topal, Servet, Gökhan Zan gibi teknik olarak 0 olacaksa kalsın. Bizde 2 tane daha Elano olsa Barça gibi top oynarız.
bizde 2 tane elano olsa bırak barça yı kayserispor kadar oynayamayız...elano çok ahım şahım yetenekli bi topçu değilki..Bu elano avrupada üst düzey hiçbir takımda ilk 11' e giremez...
bizde 2 tane elano olsa bırak barça yı kayserispor kadar oynayamayız...elano çok ahım şahım yetenekli bi topçu değilki..Bu elano avrupada üst düzey hiçbir takımda ilk 11' e giremez...
Bursa maçını seyret en azından, en azından adam girdikten sonra oyun nasıl açıldı onu seyret. Kör müyüz neyiz anlamıyorumki?
İnsanların kendi gözü yok herhalde Rıdvan vs. gibi adamların yorumlarıyla yaşıyorlar.