#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

evet onun için brezilya mili takımının orta sahasında oynuyor :o

gömlek altı pantolon üstü mevzusu ne?

fizik ve oyun içinde süreklilik sorunundan başka bi eksiği yok bu saydığın iki oyuncudan ki xavi dediğin adam 30 yaşında ve asıl patlamayı elanonun yaşındayken yapmıştır

çok güldüm yorumlarınıza:D

burda tartışma yaratmanın alemi yok tamam sevindik sevgili elanomuz oynamaya başladı ama barcalı oyuncular kadar da kıymet bindirmeye gerek de yok..

bence diyeyim ve gece gece kimse celallenmesin üzülmesin sıkılmasın ispanya milli takımı da brezilyanın bir gömlek üstündedir acı ama gercek bu:2_thumbs_up_-_anima

Artık bu sloganı rahat rahat söyleyeceğim Elano Blumer ligin 2.yarısında fener'e :D

burda tartışma yaratmanın alemi yok tamam sevindik sevgili elanomuz oynamaya başladı ama barcalı oyuncular kadar da kıymet bindirmeye gerek de yok..

bence diyeyim ve gece gece kimse celallenmesin üzülmesin sıkılmasın ispanya milli takımı da brezilyanın bir gömlek üstündedir acı ama gercek bu:2_thumbs_up_-_anima

Abartmadan tadını çıkartalım doğrudur ama Elano'da kapasite var bize gelmeden önce goal.com da felan İnter ve Milan taraftarları hep yorum yapıyorlardı geçenlerde linkini buldum baktım yani böyle bir adamı aldık biz. Sezon öncesi o takımlarada gidebilirdi ama Frank faktörü ve daha çok 11'de oynayacağı için bizi tercih etti. Biz istemesek İnter yada Milan'da oynuyordu şuan.

Kapasite çok fazla Elano'da. Avrupa'nın her takımında oynar. Kaan Kural'ın dediği gibi Arsenal'in orta sahasına koy rahatlıkla oynar orda sistemde burdaki gibi değil yani sistem oturmuş EPL birde rahat rahat oynar çatır çatır. Aynı şekilde böyle sistem takımlarındada oynar. Elano takım değil sistem yıldızıdır. Yeri geldiğinde takım yıldızıda olabilir tabi :).

baba14wp.jpg

Abartmadan tadını çıkartalım doğrudur ama Elano'da kapasite var bize gelmeden önce goal.com da felan İnter ve Milan taraftarları hep yorum yapıyorlardı geçenlerde linkini buldum baktım yani böyle bir adamı aldık biz. Sezon öncesi o takımlarada gidebilirdi ama Frank faktörü ve daha çok 11'de oynayacağı için bizi tercih etti. Biz istemesek İnter yada Milan'da oynuyordu şuan.

Kapasite çok fazla Elano'da. Avrupa'nın her takımında oynar. Kaan Kural'ın dediği gibi Arsenal'in orta sahasına koy rahatlıkla oynar orda sistemde burdaki gibi değil yani sistem oturmuş EPL birde rahat rahat oynar çatır çatır. Aynı şekilde böyle sistem takımlarındada oynar. Elano takım değil sistem yıldızıdır. Yeri geldiğinde takım yıldızıda olabilir tabi :).

arkadaslar tamam da fazla da abartmayalım lütfen yaa simdi xavi iniestayla, dünyanın en iyi,en yararlı takım oyuncularıyla kıyaslamaya kalkmayalım elanonun o seviyeye gelebilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım..

malesef biz Türk milleti böyle bir milletiz; sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de fazla abartılı yaşamayı seviyoruz duygusal yaratıklarız...

renkdaş güzel video teşekkürler. adama pas vermiyoruz ki takımda. ama herkes elanoyu kabul etmek zorunda takımda. ısınmaya da başladı. ilerde ben dahil elanoyu eleştirenler mutlaka pişman olacaklardır. hadi koçum seviyoruz seni :)

adamın videosunu izleye izleye bugün gol attırdık en sonunda :D :D aynen devam koşum benim :)

arkadaslar tamam da fazla da abartmayalım lütfen yaa simdi xavi iniestayla, dünyanın en iyi,en yararlı takım oyuncularıyla kıyaslamaya kalkmayalım elanonun o seviyeye gelebilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım..

malesef biz Türk milleti böyle bir milletiz; sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de fazla abartılı yaşamayı seviyoruz duygusal yaratıklarız...

Zaten öyleydi bu iyi oynamasıyla ilgili bi durum yok. Verdiğim örnek zaten sezon öncesi örnek. İnter ve Milan ilgileniyordu doğru, geçen senelerde oynadığı takımlarda performansı ve stilide ortada. İyi oynadı diye yazmıyorum yani ben Elano'yu her zaman savunan bir insanım zaten kötü oynadığı dönemde dahi.

Arkadaşlar basını takip edemedim

Takip edenler bilgi verebilir mi ?

Elano´yu yine vasat olarak mı değerlendirdiler ? :)

Arkadaşlar basını takip edemedim

Takip edenler bilgi verebilir mi ?

Elano´yu yine vasat olarak mı değerlendirdiler ? :)

Gol atan adam ne zaman vasat ilan edilmiş ki bu ülkede? :)

Gol atmasaydı hayal kırıklığı denilecekti.

Maçın yıldızı Elano Blumer. Üzerine konuşacaklarımız var. Şunu vurgulamak lazım ama. Galatasaray’ın yakaladığı birçok pozisyonda son hareketin iki öncesinde Elano var. Oyun görüşü, futbol zekâsı, bir pozisyon sonrasını tasarlaması… Tüm bunların somut şekilde yansıması yalnızca. TSL’de ilk defa 90 dakika forma giydi, Brezilyalı oyuncu. Ve Galatasaray da ilk defa Arda Turan, Elano Blumer, Harry Kewell, Shabani Nonda ve Kader Keita gibi bir beşli ile oynadı.

Ali Sami Yen: Karakter Sınavı: Antalya v Galatasaray, 2-3

Tek kelime ile süper oynadi. At gibi kostu, press yapti, top caldi.

Keitaya attigi pas... Keitanin attigi gol öncesi Kewelle attigi pas... Golü atarken pozisyonu takip edisi, top önüne alisi ve son vurusu, mükemmeldi yahu.

Elano sadece dün degil 2-3 mactir en iyi oynayan oyuncumuz. Elanonun yerine bir baska Brazilyali olsa coktan küsmüs, "ocakta gidiyorum, bana kulup bulun" mesajini vermis olurdu.

Ayrica cok sempatik biri. Kendini göstermek icin süper calisiyor 2-3 mactir gercekten. Helal olsun diyorum.

En basta Arda, Nonda, Ayhan, Topal, Baris olmak üzere etrafındakiler Elanoya ayak uyduramıyor... Bu futbolcularda Elanonun gibi futbol zekasi ve hizli düsünebilme yetenegi olsa hem Elanonun hem de Galatasareayin performansi cok ama cok daha iyi olurdu. Yinede 2 yari daha iyi olur diyorum Elano. Özellikle Barosa birsürü gol attirir iye düsünüyorum.

Nazar deymesin, süpersin Elano.

Gol atmasıyla hiç alakası yok yorumumun. Tek kelimeyle geçen maç da bu maç da süper oynadı. Bu maç golle de taçlandırdı güzel oyununu. Kendisini her zaman böyle ve daha iyi görmek isteriz.

Her yerinden! öperim Elano. :D

1-0 yenikken Keita'ya attığı pas süperdi sanat eseri gibiydi :D

Gol atmasıyla hiç alakası yok yorumumun. Tek kelimeyle geçen maç da bu maç da süper oynadı. Bu maç golle de taçlandırdı güzel oyununu. Kendisini her zaman böyle ve daha iyi görmek isteriz.

Her yerinden! öperim Elano. :D

Gecen 2 macta da 3-4 kez gol pozisyona girmisti ama sansizdi. Bu sefer ama süper gol atti harbiden.

ELanoda takima alisti sayilir!Kewellda formda!

Artik Barosu bekleyip nihayet böyle cikabiliriz maclara.

--------------Franco----------------

---------Servet-----Topal-----------

Sabri--------------------------Hakan

----------------Sarp-----------------

----------Elano----------------------

-----------------------Arda----------

Keita---------------------------Kewell

-----------------Baros----------------

Bu arada Franco bana hic güven vermiyo.Ufuk denenmesi lazim.

Arti bir stoper lazim,cünkü Gökhan ve Emre G. ye güven olmaz.Hep Sakatlar.

Birde yedek bir forvet.Barosun stiline benzeyen.Sercan en mantiklisi olur.

Devre arasi:Sercan+Stoper

Sezon Sonu:Franconun yerine Ufuk veya daha kaliteli bir kaleci,tabi Francoyu gönderebilirsen.Ben hic begenmiyom agir kalecileri!

O Transferleri yaptiktan sonra böyle oynariz!

--------------???????---------------

---------Servet-----??????----------

Sabri--------------------------Hakan

----------------Topal----------------

----------Elano----------------------

-----------------------Arda----------

Keita---------------------------Kewell

-----------------Baros----------------

Ha bide Linderoth,Ayhan ve Nondayo gönderip,birtanede yedek orta saha oyuncusu lazim.

Elano'nun bize gelmeden önce hakkında çıkan birkaç transfer haberleri

Elano: “İnter haberleri sevindirici”

Manchester City’nin yıldız oyuncusu Elano İnter’in kendisiyle ilgilendiği yönünde çıkan habeleri kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti.

18 Eki 2008 15:14:01

Jose Mourinho gibi büyük bir teknik adamla çalışmanın kendisi için büyük mutluluk olacağını belirten Elano “İnter’den bir teklif geldi mi bilmiyorum. Sadece Brezilya maçların konsantre olmaya çalıştığım bir dönem geçirdim. Şuana kadar kimseyle konuşmadım. Ama bu tip haberler kendimi geliştirdiğimi gösterir.” dedi.

27 yaşındaki yetenekli oyuncu Shaktar Donesk’ten geldiğinden beri Mourinho’nun transfer listesinde olduğu biliniyor. Luis Figo’nun yerine geçmesi düşünülen Elano “Mourinho’yu çok beğendiğimi inkâr edemem. Ama İnter hakkında fazla bir şey bilmiyorum.” dedi

--------

Milan'dan Elano harekatı

AC Milan'ın, Elano Blumer için Manchester City'ye teklif götürdüğü iddia ediliyor.

Goal.com

İtalyan haber stiesi 24oredisport.com'un haberine göre, Milan, Manchester City'nin yıldız oyuncusu Elano Blumer için harekete geçti.

Kulübü Manchester City, Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor ve gelecek tekliflere açık. City'nin Güney Afrika'da ki hazırlık kampına çağrılmayan orta saha oyuncusu için, Milan'ın 10 milyon avroluk bir teklif yaptığı söyleniyor.

Elano, Bundesliga ekiplerinden Köln'e yakın görünüyordu. Fakat İtalyan devinin teklifi dengeleri değiştirdi. Manchester'a 2007 yazında gelen Brezilyalı yıldız, bu yaz İtalya macerasına başlayabilir

----------

Lazio’da Elano sesleri

Lazio başkanı Claudio Lotitno Ocak ayında Manchester City’nin Brezilyalı oyuncusu Elano’nun ilk hedef olacağını belirtti.

28 Ara 2008 20:47:09

Francelino Matuzalem’nin sakatlığının iyileşmesi beklenirken, Lazio başkanı Lotito yeni bir orta saha oyuncusu almak için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Oyuncunun İtalyan pasaportu sahibi olması, transferi kolaylaştıran bir başka durum olarak dikkat çekiyor.

Elano’nun takımda istediği kadar forma şansı bulamadığı için rahatsız olduğu uzun süredir biliniyor.

Sezon başında tecrübeli teknik adamın takımdaki görevine son verileceği yönünde çıkan haberlerin oyuncunun takımda kalmasında etkili olduğu, fakat Hughes’in görevine devam etmesi yüzünden bu transfere sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Kanatlarda sıkıntı yaşayan Lazio’da Elano’nun forma şansı bulmak bir problem yaşamayacağı düşünülüyor. Brezilyalı oyuncunun transfer gerçekleşirse, Matuzalem’in sakatlıktan kurtulduktan sonra da yedek oturabileceği belirtiliyor.

Espanyol’un da yetenekli oyuncuyla ilgilendiği bilinirken, İtalyan ekibin transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Lazio’nun satın alma opsiyonu da içeren bir sözleşmeyle oyuncuyu kiralayabileceği belirtiliyor.

Geçen hafta acaip şanssızdı.Bu hafta iyi de oynadı gol de attı.Bravo Elano.

Elano çok daha iyi olacak. Takımızın bence Xavi, İneasta ikilisinden birini bulmuş oldu. Şimdi ikincisi bulursak süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt