Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Müthiş şut tekniğin var ama bunu neden kullanmıyorsun Elano.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet maç içinde hiç şut çekmiyor biraz Sabri'ye baksın da görsün eskiden ne şutlar çekerdi Sabri![]()
İkinci yarıda doksana çakması dileğiyle o zaman Elano'nun![]()
İnşallah bu iki maçta gereken pozisyonları bulur ve çakar
Tabi benim en büyük isteğim frikikten atması gol. Ya nedir bu anlamadım bi kaleye yakın yerden frikik olmadı. 2-3 kere felan oldu hatta o bile değil sanırım. Şansmıdır nedir anlamadım ki.
Evet özellikleri frikikleri süper kullanıyor Elano tam doksana çakıyor şöyle kaleyi cepheden görücek bir yerden frikik kazansak Elano golünü atıcak ama olmuyor.
Kullandırmıyorlarki Elano'ya.Korneri bile Baltanın kullandığı bir ortamda frikiklerimi elano kullanacak.Olduğu zaman Arda topun başına geçiyor.
Arda bence takımdaki uyumu bozuyor gibi geliyor takım oyununuda kötü etkiledigini düsünüyorum atakları geciktirip topla cay iciyor Elano cok kaliteli bir futbolcudur takım oyununu seviyor sanırım
Arda bence takımdaki uyumu bozuyor gibi geliyor takım oyununuda kötü etkiledigini düsünüyorum atakları geciktirip topla cay iciyor Elano cok kaliteli bir futbolcudur takım oyununu seviyor sanırım
Kaan Kural : Elano'yu bugün Arsenal'e koyun çok rahat oynar. Ama Türkiye'deki oyun anlayışı ona göre değil. O daha çok takım oyunu oynamaya çalışan bir oyuncu.
![]()