#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Müthiş şut tekniğin var ama bunu neden kullanmıyorsun Elano.

Şut her pozisyonda olmaz. Top sürüp adam geçip şut çekemez şu haliyle Elano. Tam bi fizik gücü yok. 2.yarı fizik olarak güçlenirse, topu alıp sorumluluk alabilir yani mücadeleye girer adam geçer şut çeker. Kısacası topu alıp içeri doğru katederek doksana felan çakabilir :D. İnşallah tabi. Ama şu haliyle hep anlatıyorum ama fiziği iyi olmayınca tam güveni olmaz insanın ve güvenle alakasız topu alıp sürse kaybeder yani ama fiziği olunca kaybetmez kolay kolay.

İkinci yarıda doksana çakması dileğiyle o zaman Elano'nun :D

İkinci yarıda doksana çakması dileğiyle o zaman Elano'nun :D

İnşallah bu iki maçta gereken pozisyonları bulur ve çakar :D

Tabi benim en büyük isteğim frikikten atması gol. Ya nedir bu anlamadım bi kaleye yakın yerden frikik olmadı. 2-3 kere felan oldu hatta o bile değil sanırım. Şansmıdır nedir anlamadım ki :D.

İnşallah bu iki maçta gereken pozisyonları bulur ve çakar :D

Tabi benim en büyük isteğim frikikten atması gol. Ya nedir bu anlamadım bi kaleye yakın yerden frikik olmadı. 2-3 kere felan oldu hatta o bile değil sanırım. Şansmıdır nedir anlamadım ki :D.

Evet özellikleri frikikleri süper kullanıyor Elano tam doksana çakıyor şöyle kaleyi cepheden görücek bir yerden frikik kazansak Elano golünü atıcak ama olmuyor.

Evet özellikleri frikikleri süper kullanıyor Elano tam doksana çakıyor şöyle kaleyi cepheden görücek bir yerden frikik kazansak Elano golünü atıcak ama olmuyor.

Kullandırmıyorlarki Elano'ya.Korneri bile Baltanın kullandığı bir ortamda frikiklerimi elano kullanacak.Olduğu zaman Arda topun başına geçiyor.

Bırakın Elano demeyi adam zaten takımdaki su andaki en büyük yıldız asıl işe yaramayan adamlara bakmak gerek sanırım Servet gibi Nonda gibi biz bunu diyoruz ama futbol cahilleri bunu kötü oyundan sonra eleştiriyorlar G.saray camiası büyük bir camiadır onlar gibi fenerde bejekede kartalsporda filan oynayabilirler sanırım

Arda bence takımdaki uyumu bozuyor gibi geliyor takım oyununuda kötü etkiledigini düsünüyorum atakları geciktirip topla cay iciyor Elano cok kaliteli bir futbolcudur takım oyununu seviyor sanırım

Arda bence takımdaki uyumu bozuyor gibi geliyor takım oyununuda kötü etkiledigini düsünüyorum atakları geciktirip topla cay iciyor Elano cok kaliteli bir futbolcudur takım oyununu seviyor sanırım

Kaan Kural : Elano'yu bugün Arsenal'e koyun çok rahat oynar. Ama Türkiye'deki oyun anlayışı ona göre değil. O daha çok takım oyunu oynamaya çalışan bir oyuncu.

:)

Elano Arsenalde de oynayabilir Manchesterde de ama bunu pek söyleyen olmaz sanırım Arda oynar oralarda istiyormus ya wenger filan :)

article-1162846-03F60EAE000005DC-455_468x286_popup.jpg

Arda teknik, zeki bi futbolcu. Çalımı seven bi futbolcu. Çok iyi paslarda atıyor pas tekniğide güzel. Bunun dışında istediği zaman çalım atıyor dediğim gibi hızlı düşünemiyor ve hızlı oynayamıyor bence. Bunları tamamlarsa birinci sınıf futbolcu olur. Daha yaşı genç. Bu yaşta kaptan olmak ve bu yükü kaldırmak muazzam bişey. Geliştirecektir elbet kendini. O 2 eksiğide tamamlarsa Elano ile süper bi ikili olabilirler. Tabi sene sonu satılacak yüksek ihtimal ama bakalım.

Elano'da bence ligteki en iyi futbolcu. Genelleme yaparsak tabi.

Böyle bir yeri,hayatı,düzeni bırakıp Türkiye'ye geliyorsun ve eleştiri üstüne eleştiri alıyorsun garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt