#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hayri bir ara sende bu adamın avatarı vardı ya ben seni o sanmıştım :D Ne zaman bu adamı görsem sen aklıma geliyon.

Kaan Kural'ın efsane sözü;Ya Lebron iyi de bana bir pipet verin :D Su içiyor ya habire canlı yayında :D

Puhahahah:D

Efsane lafmis ustad gercekse tabi

article-1162846-03F60EAE000005DC-455_468x286_popup.jpg

article-1162846-03F613D5000005DC-149_468x308_popup.jpg

:D

Elano bize Robinho´yu getir. :D

ortaklaşa almışlar heralde :D kimin bilmiyorumda elano jeep ini gemiyle getirtti diye bi haber vardı bi ara . jeep i var diye biliyorum (:

......M.Sarp

Tobi........Elano

........Tobi

Sarp........Elano

Sabırsızlanıyorum şu 3'lüyü aynı anda sahada görmek için. Sturm Graz maçı benim için bir umut :)

Ben de gørmek istiyorum:(

Helal olsun kocum benim.

Atakan, sonunda istedigimiz oldu:D Elano yukselisde:D

Orta sahada Arda ile birlikte oynaması halinde Elano'nun performansı hep yükselecektir.Ancak orta saha tak başına ona bırakılmamalı.Aksi halde hayal kırıklığı yaşanır.

Sadece bir soru..Elano Mustafa Sarp ile defansif orta sahada oynayabilir mi acaba?

Daha dogrusu Mustafa Sarp´in biraz önünde. Sanki orda faydali olurmus gibime geldi.

Defansif yönü de kuvvetli Elano´nun..Sürpriz cikislar yapsa ileriye dogru daha faydali olur gibime geldi

Sadece bir soru..Elano Mustafa Sarp ile defansif orta sahada oynayabilir mi acaba?

Daha dogrusu Mustafa Sarp´in biraz önünde. Sanki orda faydali olurmus gibime geldi.

Defansif yönü de kuvvetli Elano´nun..Sürpriz cikislar yapsa ileriye dogru daha faydali olur gibime geldi

Oynayabilir ama bir şartla. Önünde Arda oynayacak.

Bugun bir avusturyali arkadasimla futbolu konusurken, Elanonun bizde oldugunu ögrenince cok sasirdi ve hemen Elanoyu degerlendirmeye basladi;

"Süper orta acma özelligi var Elanonun, degil mi?

Confederations Cup 2009 de süperdi.Milli takimda duran toplarin sahibi, onun kullandigi toplarin cogu gol oluyor, cok etkili kullaniyor gercekten. Oyun zekasi da iyi.Cok begendigim biri"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt