Melih Ayyıldız
Sarı Üye
- 28 Temmuz 2009
- 154
- 0
- 1.286
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
altına imzamı atarım..
Yalnız Arda'nın takımın tek hakimiymiş gibi davranmayı bırakması,takımın da Arda'yı patron olarak görmemesi ve her topu Arda'ya ulaştırmaya çalışmaması lazım. Elano yeteri kadar topla buluşamıyor.
Elano benim seyir zevkim | Osman Tanburacı
Hepinize tavsiye ederim Elano’yu seyredin. Ama dikkatle ama futbolun penceresinden…
Keyif alırsınız.
Arkadaşının yanına sokuluşu, tek topu hem de üç rakibi birden oyundan düşürerek verişi…
Uzun ve kontra topları arkadaşlarıyla buluşturması…
Uzaktan kaleye sert şutları…
Egoist olmaması…
Hele ikinci yarı kale dibinde, kendine şut pozisyonu ararken, o daracık alanda son çizgiye hareketlenen Barış’ı görüp topu bir anda ona itmesi seyreden için büyük keyif!...
Elano’nun bir kusuru var; korkak!
Sert oynanan Türk futboluna daha intibak edemedi.
Topa girerken sakatlanmaktan korkar gibi önce rakibi kontrol ediyor, sonra kendini sağlama alıyor, sonra hamlesini yapıyor. Bu korkak düşünce pozisyonlarda onu saniyelerle geri bırakıyor. Yazık!
Rijkaard’ın yapacağı en önemli iş, Elano’ya bu korkaklığını anlatmaktır. Alsınlar maçın kasetini birlikte seyretsinler. Hatta bir mentör de gelsin…
Elano’yu da anlıyorum; Brezilya’da futbol daha zarif oynanıyor. Bizde adama tatlı-sert girmek daha geçerli. Yıldız futbolcu korkuyor. Önümüzde bir de Dünya Şampiyonası var. Elano kendini sakınıyor. Yoksa futbolun bütün inceliklerini bedenine sindirmiş bir adam.
Elano bu korkaklığı aşarsa, Türkiye’ye alışırsa tadından yenmez!
Sporx.com - Osman Tanburacı : Ben bu oyunu tuttum : 18 Ocak 2010
altına imzamı atarım..
Yalnız Arda'nın takımın tek hakimiymiş gibi davranmayı bırakması,takımın da Arda'yı patron olarak görmemesi ve her topu Arda'ya ulaştırmaya çalışmaması lazım. Elano yeteri kadar topla buluşamıyor.