#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Çok iyiydi maçta. Çift yönlü oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi bizlere. Artık hala forvet arkası veya Lincoln,Alex tarzı derse diyecek birşey bulamıyorum adam ön liberoya yakın oynadı hem bunu da görürler artık. Ayrıca top kapmaları, presi, şutları felan gayet güzeldi. Çıkarken başta şaşırdı ama sonra birşey demedi normal bir şekilde çıktı Elano dert etmez bunları profesyonel futbolcu. Zaten sorunlu kişiliği olsaydı Lincoln gibi çıkışabilirdi teknik direktöre, ama normal bir şekilde çıktı ve haç işaretini de yaptı her zaman ki gibi.

Yalnız bunları geçtim artık frikikten gol bekliyoruz Elano'dan. Zamanı geldi yani :) .

Gercek Elano bu , uzun zamandır hic bir futbolcudan bu kadar zevk almamıstım . Önümüzdeki maclar icin sabırsızlanıyorum.

Bu maçta da beğenmeyen varsa eğer harbiden helal olsun derim.

Garez'in olabilir Barış'a saygı duyarım ama bugünkü oyunundan sonra onu eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.

4-3-3 ün ileri 3lüsünün sağında oynayan Barış 1 tane top sürüp orta yaptı mı?4-3-3 ün solunda oynayan Cenerin 4-3-3 ün sağında oynayan Keitanın 4-3-3 ünsolunda oynayan Kewell in her maç onlarca kez yaptığı şeyi Barış bu maçta 1 kere yaptı mı?

Gerçekten çok büyük seyir zevki verdi izlerken. Keşke Nonda penaltıyı gole çevirseydi de daha fazla izleseydik Elano'yu.

Süper oynadı Elano. Çok iyi pres yaptı bir sürü top çaldı fizik olarak daha diriydi girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazandı çok iyi top sakladı gerektiğinde çalım attı çok iyi şutlar çekti frikikleride fena değildi keşke penaltıyı da o kullansaydı.

4-3-3 ün ileri 3lüsünün sağında oynayan Barış 1 tane top sürüp orta yaptı mı?4-3-3 ün solunda oynayan Cenerin 4-3-3 ün sağında oynayan Keitanın 4-3-3 ünsolunda oynayan Kewell in her maç onlarca kez yaptığı şeyi Barış bu maçta 1 kere yaptı mı?

Futbolcuları kendi özellikleriyle değerlendirirsek daha iyi olur. Caner bu tarz bir oyuncu ve görevini yaptı. Barış da bugün oynadığı tarzda mücadele gücü yüksek bir şekilde rakibi bozarak oynadı. Bu ayrımı yaparak değerlendirelim.

Konu Elano.

Futbolcuları kendi özellikleriyle değerlendirirsek daha iyi olur. Caner bu tarz bir oyuncu ve görevini yaptı. Barış da bugün oynadığı tarzda mücadele gücü yüksek bir şekilde rakibi bozarak oynadı. Bu ayrımı yaparak değerlendirelim.

Konu Elano.

4-3-3 ün sağın da oynayan adamın görevi oyunu bozmak ise Mustafa da sağdan bindirip Servete orta açar senin futbol sisteminde...4-3-3 ün sağında oynayıp orta açmayı-driplingle adam eksiltmeyi bilmeyen ama rakibi bozan bir futbolcu varmıdır acaba dünya üzerinde?

Barıştan Sağ açık olursa her kesten herşey olur.

4-3-3 ün sağın da oynayan adamın görevi oyunu bozmak ise Mustafa da sağdan bindirip Servete orta açar senin futbol sisteminde...4-3-3 ün sağında oynayıp orta açmayı-driplingle adam eksiltmeyi bilmeyen ama rakibi bozan bir futbolcu varmıdır acaba dünya üzerinde?

Barıştan Sağ açık olursa her kesten herşey olur.

Her futbolcuyu kendi özelliğiyle (kapasitesiyle) değerlendiriceksin.

Barış'tan Kewell, Kewell'dan Barış olmasını bekleyemezsin. Bu kadar basit. :)

Bugün oyundan çıkması gereken isim barışdı! elano değil! Ayrıca barışdan sağ kanat olmaz...

En önemlisi ise topla daha fazla buluştu Elano.

Her futbolcuyu kendi özelliği ile değerlendireceksin ama pozisyonun gereğini yapmıyorsa eleştirmekte benim hakkım. Hata Barıştan ziyade F.R.de. Rakip 10 kişi kendi sahanda oynuyorsun fakat 4-3-3- ün sağında ki adam diriplingle adam eksiltmiyor, orta yapamıyor ama rakibi bozuyor.

Seni eleştirdiğim nokta şu. 4-3-3 ün sağında oynuyorsan bindirmelerle adam eksiltip orta açıp takımı pozisyona sokacaksın. O pozisyonda Barış oynuıyorsa Barış yapacak bunları. Semih abi bak sana bir şey söyleyeyim mi. Yönetim deseki Tunç Kıyamçiçek i sahaya sürüyorum arkadaş sağ açık oynayacak dese adam sesini çıkarmayacak ya ... :D :D

Neyse ya bitti gitti tartışmanın alemi yok :)

Tam benim sevdiğim tarz oynadı. On numaraydı(Süper babında:)) Helal olsun.

En önemlisi ise topla daha fazla buluştu Elano.

Kardeş zaten olay burda gizli bu tarz oyuncular takıma alıştıkça(Jo-Neill-Elano..) takımın kalitesi artacak yoksa Ayhan-Barış... bu adamlar kaç senedir bu takımda UEFA kupası hedef almış takım için kilit oyuncular değildir.Sıradan oyunculardır.

Ama bir Keita bir Elano bir Kewell bir Baros vs bu tarz oyuncular arttıkça takımın kapasitesi artacaktır.Tabi bu kaliteli yabancıların olduğu yerde yavaş yavaş yerli oyuncularında kalitesi artacaktır.Zaten yönetim bu işi yapmaya çalışıyor.

Caner buna bir örnek olabilir mesela.Genç yetenekli yerli futbolcularla kaliteli yabancıları birleştirip güzel futbol ve büyük başarılar hedefleniyor.

Arada kalan Gökhan Zan-Barış-Ayhan vs bu tarz oyuncular bu geçişte kullanılan oyuncular yeri zamanı gelince gidecek oyuncular.Günü kurtarmalık oyuncular.İleriye geçişi birden yapmamak için kullanılan oyuncular.

Bu yönetim geldi geleli bu işi yapmaya çalışıyor Kalli ile başlayan Cihan lar Orhan Ak lar Galatasaray bünyesinde bulunan kötü futbolcular arındırılıyor.Her sene bu iş orta düzeyde takımı direk etkilemeyecek şekilde yapılıyor ve yapılmaya devam edilecek.

Her futbolcuyu kendi özelliği ile değerlendireceksin ama pozisyonun gereğini yapmıyorsa eleştirmekte benim hakkım. Hata Barıştan ziyade F.R.de. Rakip 10 kişi kendi sahanda oynuyorsun fakat 4-3-3- ün sağında ki adam diriplingle adam eksiltmiyor, orta yapamıyor ama rakibi bozuyor.

Seni eleştirdiğim nokta şu. 4-3-3 ün sağında oynuyorsan bindirmelerle adam eksiltip orta açıp takımı pozisyona sokacaksın. O pozisyonda Barış oynuıyorsa Barış yapacak bunları. Semih abi bak sana bir şey söyleyeyim mi. Yönetim deseki Tunç Kıyamçiçek i sahaya sürüyorum arkadaş sağ açık oynayacak dese adam sesini çıkarmayacak ya ... :D :D

Bugün oyundan çıkması hiçbir açıdan iyi olmadı!

Sağa kimi koyardın sen? Merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt