#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Müthişti ya bugün birkez daha hayran kaldım.Türkiyeye fazla bir oyuncu

Sağa kimi koyardın sen? Merak ettim.

Brezilya Milli Takımının sağ kanadı oynayabilirdi mesela :) Yanlış anlamayın ben Elano orada oynasın demiyorum. Adamı Brezilya da ne zaman izlesim sağ kanatta oynuyor o yüzden dedim. Orda oynuyorsa Burda da oynar. Ya da Arda yı oraya çeker Elanoyu Forvete yakın, Arda gibi oynatırdım.

Mukemmel oynadi bugun gittikcede takima alistigini gosteriyor vites artiricak elano bize

Sağ kanadımı? En fazla 2 maç oynamıştır o mevkide. Elano sağ iç ve göbekte oynuyor milli takımda :)

Kardeş neden bu kadar kasıyosunuz.Çıkar Barışı çek Arda yı sağa zaten forvette verimsiz kaldı olur biter bukadar oyunda değişikliğe ne gerek var.

Brezilya Milli Takımının sağ kanadı oynayabilirdi mesela :) Yanlış anlamayın ben Elano orada oynasın demiyorum. Adamı Brezilya da ne zaman izlesim sağ kanatta oynuyor o yüzden dedim. Orda oynuyorsa Burda da oynar. Ya da Arda yı oraya çeker Elanoyu Forvete yakın, Arda gibi oynatırdım.

Takımın dengesiyle daha fazla oynamış olurdun o zaman bence. Ama tabii herkesin görüşü kendine. Keita-Aydın-Sabri yokken Barış kötü bir alternatif değil diye düşünüyorum.

Takımın dengesiyle daha fazla oynamış olurdun o zaman bence. Ama tabii herkesin görüşü kendine. Keita-Aydın-Sabri yokken Barış kötü bir alternatif değil diye düşünüyorum.

Yok ben katılmıyorum sana. Barış 4-3-3 ün sahında anca Ordu ya Bucaya karşı oynar. Bana göre Arda ile Caner çok daha mantıklı kanatlarda . Golü attıktan sonra da Barışı ortaya alıp sağa sola koştururdum.

Bugün etkiliydi. Oyundan alınmasına şaşırdı. Ama alkışı haketti. :005::005:

Elano zorda kalmadıkça sağ açık oynayamaz. Milli takımda oynayabilir ama bizim sistemdeki sağ açık özellikleri farklı bir kere. Her sistemin sağ tarafı sol tarafı farklıdır, bizimkine de uyan Keita'dır...

Elano kalitesini gösteriyor.

Takımın en iyi futbolcusudur bence

Caner'le birlikte bugün sahanın en iyisiydi, çıkmasına o dahil birçok kişi şaşırdı. İlk devrenin son 3-4 maçındaki çıkışına bu maçla devam etmesi sevindirici.

bugün çok iyiydi maşallah bi de şutun gol olsaydı...

biraz önce İnter-Milan maçını izledim.Pirlosundan,seedorf una kadar hiçbirine değişmem Elano yu.

Bu oyun anlayışı ve fizik kondisyonuyla çok rahat İnterde Milanda da kendine yer bulur.

Milan da direk ilk 11 oynar İnter de bench ten gelerek oynar.

Bugün harikaydı. Keşke 90 dk oynasaydı. Eğer FR o hatayı yapmasa 1 gol atacaktı bence.

Bugün gerçekten harika oynadı.. oynadığı pozisyonun da bunda etkisi var sanırım..

ilk yarıdaki maçların aksine takım dizilişinde farklı bi pozisyonda oynadı, oyunun hem hücüm hem de savunma yönü için gerekenlerin tamamını yaptı. Yetenek anlamında takımın en sağlam halkası bence...

Rijkaardın bugünki çıkarmış olduğu kadro yapısı üzerinde durulmalı. Skibbede zamanında bu 4-4-1-1 dizilişi üzerinde durmuştu.

Bu diziliş yapısında ideal kadromuz şöyle şekillenmeli bence;

...................................leo franco..................................

....sabri...............neill.....................servet..........hakan.....

..................m. topal..................elano.............................

keita............................arda..............................caner.....

....................................jo.............................................

Şiir gibiydin adamım heh böyle işte daha cok topla hasır neşir ol daha cok sorumluluk al sut cek muthiştin bugun hocanın duygusallıgına yenildin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt