#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

3 puanı kazandırma sırası bu kez onda. İyi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz ancak bu kez farklı olmalı dümenin başına geçip maçın kaderini etkilemeli çok ihtiyacımız var ona.

3 puanı kazandırma sırası bu kez onda. İyi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz ancak bu kez farklı olmalı dümenin başına geçip maçın kaderini etkilemeli çok ihtiyacımız var ona.

Takım onu sahiplenir, hep atakları Elano ile başlatmayı denerse, Elano zaten her maç çok güzel oynar. Ama yok topu kendi sahamızda kısa bir hazırlık pası turundan sonra kanatlardan atakları başlatırlarsa ve Elano'yu görmezlerse, hem takımın kazanma şansı azalır, hem Elano'nun performansını direkt etkiler bu olay.

Bir al ver birşeyler yap nezaman alışacaksın bu takıma.

Daha dün gelen Neill herşeyini veriyor takıma sen maşallah ruh gibi ayana top gelirsee...

Bari aldığın paranın hakkını ver ruh muh boşver.

Artık sabır taşı çatlıyor.

Sorumluluk alması gerekirken , hiç maç içerisinde aktif olduğunu göremedim.Bulduğu pozisyonda hızlı davransa golü yazardı.

Elano ne forvet arkasında oynar ne ön liberoda. Bu adamı koyucaksın Mehmet Topal'la Mustafa Sarp'ın önüne adam işini yapsın.

Her şey bir kenara o golde kaçmaz be.

Elano ne forvet arkasında oynar ne ön liberoda. Bu adamı koyucaksın Mehmet Topal'la Mustafa Sarp'ın önüne adam işini yapsın.

3'lü orta saha (1+2) diyorum ve susuyorum :)

Ne zaman patlama yapacaksın Elanoooo?

İşte bizim futbol ve futbolcu görüşümüz. Geçmiş olsun. Sezon sonu Elano gibi bir değeri ıslıklar bu zihniyet.

Önceki mesajlarda yazıldı mı bilmiyorum ama neil'e bakın bir de elanoya.maçın içerisinde yok adam.Bu kadar mı pasif oynanır.Yeteneklerine zaten laf etmiyoruz.ama o mevkide oynayacak adam biraz sorumluluk alır.

------M.Topal-----M.Sarp-------

-------------Elano--------------

Oynatıcaksın Elano'yu böyle hem hücuma hem defansa yardım eder. Çift yönlü oynar.

Arkadaşlar Alex'in öyle gelen bir topu kaçırdığını gördük mü? Hayır!Bizim Elano atamıyor işte.Sırf bu ince detay yüzünden yarın maalesef 3 puan geri düşeceğiz.

------M.Topal-----M.Sarp-------

-------------Elano--------------

Oynatıcaksın Elano'yu böyle hem hücuma hem defansa yardım eder. Çift yönlü oynar.

Aynısnı yazmıyım bari.

Ancak böyle oynarsak Elano çift yönlü rahat oynar.

Yoksa şimdiye kadar orta sahayı tek başına sırtlamışta ben görememişim.:rolleyes:

Arkadaşlar Alex'in öyle gelen bir topu kaçırdığını gördük mü? Hayır!Bizim Elano atamıyor işte.Sırf bu ince detay yüzünden yarın maalesef 3 puan geri düşeceğiz.

Sanarsın kötü vurdu topa. :) Köşeye doğru giderken baldırına çarptı adamın. Takılmamak lazım bu pozisyonlara.

Ya elano maçın içinde bile yok.Hadi forvet olsa markaj altında tutulur falan.Ama orta saha oyuncusu bu kadar pasif kalırsa takıma ne katkı sağlayabilir.

mehmet topal gelince takım olumlu yönde değişiyor.geriden iyi oyun kurabiliyoruz.sarp-barış-elano olsaydı bugün biz 2 pas yapamazdık.

Hayırdır neden Elano asılıyor merak ettim ? Çok top gelmedi ama gelen topları çok iyi değerlendirdi, gol kaçırmış olabilir ama diğer pozisyonlardan birini atsaydık Elano'ya birşey denilmeyecekti, kaçırabilir her pozisyonu atacak diye birşey yok. Bunun dışında son dakika da Emre'ye çok iyi bir pas verdi o gol olsa Elano çok övülürdü mesela. Anlamıyorum neden çok kötü deniliyor Elano'ya ?

Elano pısırık futbol oynuyor. Tamam adam kalite kokuyor eyvallah 60-70 metreden acık adres top atıyor eyvallah bi hareketiyle gol posizyonuna sokuyor bunada eyvallah ama 90 dkda 15 dk anca görüyorsun adamı geri kalan dakikada napıyor cözemiyorum daha fazla sorumluluk alması lazım daha fazla liderlik vasfını koyması lazım ortasaha icin diyorum liderlik kimligini

Golu atamadı sinirden öyle vurdumki yüzüme parmagımda yüzük var burnum catladı:o suan şiş buz koydum gülermisin aglarmısın:omg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt