#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Mücadele ediyor, koşuyor, çabalıyor, pasları da son derece şık, ama ETKİSİZ. Elano'nun skora, oyuna etkisi çok az.

Rijkaard'ın son maçlarda 55-60 dakika oynatmasını veya sonradan oyuna almasını buna bağlıyorum. Oyundan çıktığında bir farklılık hissedilmiyor.

Görüşlerim aynı.

Elano zaten etkisizdi halende etkisiz.

Hayatimda bu kadar vurdumduymaz, ilgisiz, alakasiz bir topcu gorduysem neyim. Mac falan adamin umrunda degil. Ne kadar kosmus hesaplasinlar, 4 km'yi gecmez. Top alamiyor, pas alamiyor diyorduk ya, defansin arasinda saklanip top almaya gitmediginden. Cok kotu oynuyor masallahi var. Ben orta saha, on libero gibi oynamasa faydali olur diyordum ki bu mac gercekten forvet arkasi gibi oynadi ama adamin umrunda degilse yapacagimiz birsey yok.

Hayatimda bu kadar vurdumduymaz, ilgisiz, alakasiz bir topcu gorduysem neyim. Mac falan adamin umrunda degil. Ne kadar kosmus hesaplasinlar, 4 km'yi gecmez. Top alamiyor, pas alamiyor diyorduk ya, defansin arasinda saklanip top almaya gitmediginden. Cok kotu oynuyor masallahi var. Ben orta saha, on libero gibi oynamasa faydali olur diyordum ki bu mac gercekten forvet arkasi gibi oynadi ama adamin umrunda degilse yapacagimiz birsey yok.

İğrenç bir yerde oynadı bu maç,Elano'nun yeri orası değil,Mustafa Sarp'ın yerinde o oynayacaktı,onun yerinde de Emre Çolak.Yeriyle doğru orantılı olarak iğrenç oynadı,kendini toplaması lazım.Ayık ol Elano !

Hocam dedim sana Elano'dan forvet arkası olmaz bu adam Lincoln değil diye.

Yok artık abartmıyor muyuz ? Elano'mu vurdumduymaz, isteksiz ? Ve hayatında hiç böyle oyuncu görmedin vurdumduymaz ve isteksiz felan ? Şaka mı yapıyorsun reis :) ?

Bugün belki Mustafa Sarp'ın yerinde oynasaydı Elano daha faydalı olurdu.

Tarzı pas yapmak. Takım pas yapamayınca kötü gibi gözüküyor kendisi. Pas yapmaya başladığımızda ise gerçek kimliği ortaya çıkıyor. Oyun olarak istikrarı yakalarsak Elano da ayak uyduracak bu duruma.

Ayrıca bugün forvet oynadı. Forvetin arkası önü sağı solu değil.

Neden bu kadar isteksiz? Neden top almaktan korkuyor? Neden sorumluluk almıyor? Yapma Elano yapma..

Kallstrom sezon sonu bedava. Şimdiden anlaşalım ve Elano'ya yol verelim.

Arkadaşlar sorumluluk almıyor.maçı izlediğinizde zaten gözüküyor.Top istemesi gerekirken adamların içinde kayboluyor.

Ama yedek kadroya baktığımızda ne barış ne ayhan nede başkası elanoyu kesemez.Bu da bir gerçek

Neden bu kadar isteksiz? Neden top almaktan korkuyor? Neden sorumluluk almıyor? Yapma Elano yapma..

Forvetten veya forvetin hemen arkasından defansa gelip top mu alacak Elano ? O dediğinizi 4-3-3 oynarken orta saha DM+CM+CM (1+2) şeklindeyken yapıyordu. Lütfen yapmayın, oyunu hep kanatlara yaydık Elano'ya az pas attık gelen topları da çok iyi değerlendirdi anlamıyorum niye isteksiz ve kötü oynadı deniliyor, son Emre'ye attığı pas gol olsa maçın adamı seçilecekti Elano bundan eminim !..

Adam forvet oynadı bugün yapmayın etmeyin Aydın'ı da böyle harcadık forvette iki maç kötü oynadı diye harcadık adamı.

O golü atamayana kusura bakmayın yuh derim,attığı frikiğe de çok afedersiniz ama yuh derim.Hatta bu maç için Elano'nun kendisine kusura bakmayın ama yuh derim.

Bakın elanoyu eleştirirken 1 maç üzerinden konuşmamak lazım.Genel performansı yeterli değil.Ama yedeklerden de kimse kesemez bu adamı.

Elano ileri çıkıp sorumluluk aldığında, topla çok oynadığında bu takımın en tehlikeli futbolcularından biri olduğunu gösterdi. Ama daha çok topla oynaması gerek.

Bu adamin gercek yeri nedir bilen var mi soyleyin o zaman bana akil vereceginize, her turlu pozisyonda oynadi beyefendi sezon basindan beri uyusuk, isteksiz goruntusunden kurtulamadi. Ayrica takim guzel pas yapti bence Semih, yani 450 mi ne pas yaptik, zaten takim iyiydi de Elano, Arda gibi sonuca gidecek adamlar kotu oynayinca o paslar bosa gidiyor. Yoksa takim iyiydi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt