#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Artistse artist arkadas hayret birsey sanki dunyada show yapan tek yetenekli futbolcu Lincoln, ayrica is ahlakini tartisiriz burda ama sayfa 203'ten 503'e cikar yine bir yere varamayik o yuzden oralara girmeyelim.

Niye yenildiğimiz veya berbare kaldığımız maç sonrasın gönderilen futbolculara sararız çok garip. Bugün niye sarılıyorsunuz onu anlamıyorum. Bu takımda gölcü yok ve Kayserinin 11 kişi oynadığı zaman bile pozisyon vermedik neredeyse biraz insaflı düşünün. Kendi kişisel çıkarlarını düşünen futbolculara prim vermeyin.

Artistse artist arkadas hayret birsey sanki dunyada show yapan tek yetenekli futbolcu Lincoln, ayrica is ahlakini tartisiriz burda ama sayfa 203'ten 503'e cikar yine bir yere varamayik o yuzden oralara girmeyelim.

Böyle oyuncular kötü oynadığı maçta bir hareket yapar taraftarın gözünü boyar.

Yine Elano syafası yine lincoln tartışılıyor. İksinin futbol yapısını ayırt edemeyenlerle tartışmaya gerek yok.

Benim anlamadığım olay Elano eplden gelmiş bir oyuncu üstelik brezilyalı olmasına rağmen orda başarılı maçlar çıkarmış ama bizim ligde fizik olarak ve tempo olarak çok yavaş kalması ki bizim ligden 10 kat daha hızlı bir futbol oynanan yerden gelmiş bunu anlayamıyorum ben

Oha :D

Konuyu nereye getirdiniz, kaybedilen mactan sonra sarmaymis da Lincoln'le Elano'nun arasindaki farki idrak etmekmis falan da. Sacma sapan laflar.

Benim anlamadığım olay Elano eplden gelmiş bir oyuncu üstelik brezilyalı olmasına rağmen orda başarılı maçlar çıkarmış ama bizim ligde fizik olarak ve tempo olarak çok yavaş kalması ki bizim ligden 10 kat daha hızlı bir futbol oynanan yerden gelmiş bunu anlayamıyorum ben

İşte bu nedenle ben çıldırıyorum.

Kesinlikle Türkiye'deki ayağa sert futboldan çekiniyor,sakatlanmaktan korkuyor.Top rakipteyken çok iyi mücadele ediyor ama eğer yakınında birileri varsa saklanıyor,top almıyor.Elano'yu Avrupa maçlarında daha iyi görebiliriz.Dünya kupasından sonrada çekinmez artık sertlikten.

Elanoyu ver Brezilya Milli takımına deli gibi kısa pas,uzun pas yapsın,o tarz bir takımıda yaratmamız imkansız,Elano bu temposuyla biz hiç bir fayda sağlamaz,ligin yarısını geçtik,tek beğendiğim maçı içerdeki pana maçıydı.

Elanoyu ver Brezilya Milli takımına deli gibi kısa pas,uzun pas yapsın,o tarz bir takımıda yaratmamız imkansız,Elano bu temposuyla biz hiç bir fayda sağlamaz,ligin yarısını geçtik,tek beğendiğim maçı içerdeki pana maçıydı.

Benim en beğendiğim maçı Antep maçıydı.Onda da oyundan çıktı.Bu nedenle küstü mü acaba?

Ligin ilk yarısındaki maçları bi kenara bırakalım. Antep maçında çok iyidi, Denizli maçında kötüydü ama kötü futbolunu böbrek taşına bağlıyorum. Bu maçta ise nerde oynadığını bende anlamadım forvet arkasıydı ama çok kötüydü bugün belki Sarp'ın yerinde oynasaydı kendini daha fazla gösterebilirdi.

Benim en beğendiğim maçı Antep maçıydı.Onda da oyundan çıktı.Bu nedenle küstü mü acaba?

Haklısın onu unutmuşum o maçtada iyidiydi.ama rakip çok iyi değildi o yüzden göze hoş gelen futbol oynadı,ama pana maçında harbiden herşey vardı pres,şut,kısa pas,uzun pas keşke çoğu maçda o tempoda oynasada beni yanıltsa.

Su lafi kime soyledin ki, burda Lincoln'u savunan bir ben varim ben de ikisini karsilastirmadim bile.

Ben genel söyledim. Sen altta bana cevap verdin. lincolnü sevebilirsin saygım var. Ama Elano başlığında lincoln lafları geçince genel olarak birşeyler söyledim.

Abi bir maçta da ön plana çıksın şu adam ya. Takım sıkışmışken bi asist bi gol yapsın falan ama yok. Al gülüm ver gülüm. Hep idare.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt