#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Satilmasin da, bu devre fizik ve kondisyon calissin, Obi-Wan'in Tatooine'deki gibi uzaktan takip etmesi gibi takimi iyice incelesin bu yari, sonra seneye geri donsun, ayni Lincoln gibi show yapsin. Lincoln reis de ilk sezon bekleneni verememisti.

Forvete Drogbayı alsınlar

fenerbahçe için emre belözoğlu ne ise galatasaray için de elano blumer odur.

bu adama ofansif veya defansif diyen bir adam futboldan anlamıyor demektir. galatasaray'ın yıllardır sıkıntı yaşadığı oyun kurucu görevini arda ile beraber üstlenmektedir. arda'ya kıyasla gölgede kalıyormuş gibi görünse de bence oyuna katkısı en az arda kadardır.

büyük oyuncu kesinlikle. brezilyalı denildiğinde işini böyle sessiz yapan adamlar pek akla gelmez ama bu adamın tanımı tam olarak bu.

Ekşiden alıntı.

Satilmasin da, bu devre fizik ve kondisyon calissin, Obi-Wan'in Tatooine'deki gibi uzaktan takip etmesi gibi takimi iyice incelesin bu yari, sonra seneye geri donsun, ayni Lincoln gibi show yapsin. Lincoln reis de ilk sezon bekleneni verememisti.

Lincoln istedinmi oynuyordu Hayri.

Hatlar karisti galiba TARG

Seneye Lincoln gibi oynayacaksa simdi boyle oynamasinda sakinca yok.

Gitsin bi saç traşı olsun saçları falan Lincoln'e benzedi :D

Kesinlikle sabretmek lazım,kaliteli topçu TSL'de en yeteneklilerden biri Brezilya Milli Takımında bu kadar maç oynamış ama insanımız sabretmesini kesinlikle bilmiyor..

Bu sene oynamasa bile seneye yine denememiz lazım kimse satmak kelimesini aklında dahi geçirmemeli istikrar ve sabır başarının anahtarıdır..

Bakın bugün fenerin en iyi oyuncusu Alex de Souza bu adam ilk yıllarında bütün stad yuhalıyordu bütün fenerliler yuhalıyordu ama göndermediler daha sonraki senelerde baştacı oldu adam fenerin Hagi'si oldu(onlara göre tabi,kimse Hagi gibi olamaz gerçide)...

Artık sıkılmaya basladım Elanodan.En önemli maçımızı oynarken sahada yokları oynayarak cevap veremez.Nereye kadar sabredeceğiz...

Bana göre tek eksiği rakiple iç içeyken top almıyor,saklanıyor.Dünya kupası için kendini sakatlamamak istiyor olabilir.Türkiye'deki sert futboldan şikayetçiydi zaten.O yüzden Elano Avrupa maçlarında daha etkin görebiliriz.

Ben bi konuyu anlamadım arkadaşlar.Menejerlik deyimiyle konuşursak bizde E.Çolak ta dahil olmak üzere 6 tane Attaching Mildfielder oyuncu var,1 tane striker yok.Bu nasıl iştir ya?

Size bisey sorayim.

Bildiginiz gibi son günlerde Kaptan'in dogum günü vardi. Gstv'de Florya günlugu'nde bunun kutlanmasini gösterdiler. Arda pasta'yi kesti ve Emre Çolagi çagirdi yanina sen yedir diye. Herkes geldi kutladi Arda'yi, bir kisi hariç. O da Elano. Elano'ya bakiyorum arkada yemegine ciddi ciddi devam ediyor. Bakmiyor bile Arda'ya , herkes kutluyor Elano öyle yemegini yiyor. Acaba aralarinda bisey mi var?

Bana göre tek eksiği rakiple iç içeyken top almıyor,saklanıyor.Dünya kupası için kendini sakatlamamak istiyor olabilir.Türkiye'deki sert futboldan şikayetçiydi zaten.O yüzden Elano Avrupa maçlarında daha etkin görebiliriz.

İngiltere gibi zor bi ligten gelen adam Türkiye'de ki sert futboldan şikayetçi olabilir mi ? Lincoln'mü bu sert futboldan kaçsın.

İngiltere gibi zor bi ligten gelen adam Türkiye'de ki sert futboldan şikayetçi olabilir mi ? Lincoln'mü bu sert futboldan kaçsın.

İyide İngiltere sertliği ile Türkiye sertlik anlayışları arasında farklılıklar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt