#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Su olsun iste Elano, ben Turkce bilmiyorum da Serhat guzel demis. Sarp ve Topal olsun, defansif olsunlar onlar, Elano da onlara yakin ama onlarin onunde olsun. Bi daha da karsima cikmayin :D :D :D

Bende diyorumki 1 tane Sarp/Topal olsun, 1 tane Linderoth olsun, 1 tane de Elano olsun.

İşin kısası 2 tane top kullanabilen ve defansa yardım eden

1 tane de defansif yönü ağırlıklı olan oyuncu olsun.

Diyeceksinki takım içinde öyle biri yok. Doğru bencede yok. Olanıda yolladık :)

Emre'ye verdiği pas harikaydı ya.Tek paslarda üstüne yok Elano'nun.50 mt'den bir pas atıyor tam isabet...

Ben Elano'dan hâlâ çok şeyler bekliyorum.Yalnız fizik gücünü geliştirmesi ve biraz daha sorumluluk alması lazım.Seneye çok daha iyi olacaktr ama dünya kupasından sonra iyi bir teklif gelirsede satılabilir

Mustafa Sarp'ın yerine Denilson'u getirelim sevgili Cund,Elano'nun yerine ben de oynarım. :D

Vasat dizileri avatarina tasimasana :o

Bende diyorumki 1 tane Sarp/Topal olsun, 1 tane Linderoth olsun, 1 tane de Elano olsun.

İşin kısası 2 tane top kullanabilen ve defansa yardım eden

1 tane de defansif yönü ağırlıklı olan oyuncu olsun.

Diyeceksinki takım içinde öyle biri yok. Doğru bencede yok. Olanıda yolladık :)

Topal-Linderoth-Elano, bu uclu olsa cocugu bile koyardik sezon basindan beri, ister 1+2, 2+1 veya direk 3 oynasin, bu uclu ideal uclumuz olurdu.

Elano'nun savunulacak bir tarafı yok kusura bakmayın. Çift yönlüymüş falan filan. Geçelim bu lafları.

Bugün vasattı.Emre Çolak'a attığı pas çok güzeldi ama yazık ki gol olmadı:(

Elano,kewell'dan sonra bu takımın en kaliteli oyuncusudur.

Ya cift yon degil de adam oynasin yeter, bana cok isteksiz, halsiz geliyor, pozisyonu gectim cift yonunu de, ama adamin morallenmesi ve hirslanmasi lazim. Mesela girdigi pozisyonda ZBAM diye gommedi, bekledi bekledi yavascana vurdu. Steroid falan mi versek acaba :o

Oyun içinde kayboluyor bazen,niye oyunu sürekli farklı adamlar kuruyor,bu ciddi bir sorun.

Ya cift yon degil de adam oynasin yeter, bana cok isteksiz, halsiz geliyor, pozisyonu gectim cift yonunu de, ama adamin morallenmesi ve hirslanmasi lazim. Mesela girdigi pozisyonda ZBAM diye gommedi, bekledi bekledi yavascana vurdu. Steroid falan mi versek acaba :o

Onu bende anlamıyorum halbuki bu adam epl gibi biryerden gelmiş yani oyun tarzı böylede diyemessin

elano hakkında düşüncelerim değişmedi vasat, vasat, vasat. kendini takıma kabul ettiremedi, böyle giderse etireceğini de sanmıyorum. dünya kupasında oynaması ve tabii iyi oynaması ve talibi çıkması durumunda anında satılması gerekir.

Silik,vasat,ama oynamak zorunda bu takımda her türlü.

Satilmasin da, bu devre fizik ve kondisyon calissin, Obi-Wan'in Tatooine'deki gibi uzaktan takip etmesi gibi takimi iyice incelesin bu yari, sonra seneye geri donsun, ayni Lincoln gibi show yapsin. Lincoln reis de ilk sezon bekleneni verememisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt