- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
O zaman Manchester City'de yildizlastigi 10-15 maclik periyodda hangi mevkiide oynadigini arastirmani tavsiye ediyorum, ben Elano'yu biliyorum merak etme, ama adami Mustafa Sarp'tan top alip direk kanada at veya Arda'ya at moduna sokarsan adam yeteneklerini sergileyemez, en azindan diger iki orta saha oyuncusundan daha ileride olmasi gerekli ki paslariyla orta saha ve forveti birbirine baglasin. Hele hele Baros yokken, statik bir forvet varken Elano'nun ona daha yakin oynamasi sarttir bana gore.
Hayri, adamın pozisyonunu bilmiyorsun daha neyin değeri çıkmasından bahsediyorsun. Sen bu adamı forvet arkası zannediyorsun, bugünde forvet arkası oynadı çok top gelmedi bunun için kızıyorsun adama. Bu adam Lincoln değil, bu adam Gerrard'tır, Xavi'dir, Lampard'tır. Böyle açıklarım ben sana bu durumu anca. Çift yönlü orta saha oyuncusu, mevkiisi ise orta sahanın tam ortası. Herkes izah etti bu durumu, herkes anlattı, anlamayan kalmadı ama sen hala forvet arkasında değeri belli olur diyorsun, olmaz, alakası bile yok...
O zaman Manchester City'de yildizlastigi 10-15 maclik periyodda hangi mevkiide oynadigini arastirmani tavsiye ediyorum, ben Elano'yu biliyorum merak etme, ama adami Mustafa Sarp'tan top alip direk kanada at veya Arda'ya at moduna sokarsan adam yeteneklerini sergileyemez, en azindan diger iki orta saha oyuncusundan daha ileride olmasi gerekli ki paslariyla orta saha ve forveti birbirine baglasin. Hele hele Baros yokken, statik bir forvet varken Elano'nun ona daha yakin oynamasi sarttir bana gore.