#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hayri, adamın pozisyonunu bilmiyorsun daha neyin değeri çıkmasından bahsediyorsun. Sen bu adamı forvet arkası zannediyorsun, bugünde forvet arkası oynadı çok top gelmedi bunun için kızıyorsun adama. Bu adam Lincoln değil, bu adam Gerrard'tır, Xavi'dir, Lampard'tır. Böyle açıklarım ben sana bu durumu anca. Çift yönlü orta saha oyuncusu, mevkiisi ise orta sahanın tam ortası. Herkes izah etti bu durumu, herkes anlattı, anlamayan kalmadı ama sen hala forvet arkasında değeri belli olur diyorsun, olmaz, alakası bile yok...

O zaman Manchester City'de yildizlastigi 10-15 maclik periyodda hangi mevkiide oynadigini arastirmani tavsiye ediyorum, ben Elano'yu biliyorum merak etme, ama adami Mustafa Sarp'tan top alip direk kanada at veya Arda'ya at moduna sokarsan adam yeteneklerini sergileyemez, en azindan diger iki orta saha oyuncusundan daha ileride olmasi gerekli ki paslariyla orta saha ve forveti birbirine baglasin. Hele hele Baros yokken, statik bir forvet varken Elano'nun ona daha yakin oynamasi sarttir bana gore.

O zaman Manchester City'de yildizlastigi 10-15 maclik periyodda hangi mevkiide oynadigini arastirmani tavsiye ediyorum, ben Elano'yu biliyorum merak etme, ama adami Mustafa Sarp'tan top alip direk kanada at veya Arda'ya at moduna sokarsan adam yeteneklerini sergileyemez, en azindan diger iki orta saha oyuncusundan daha ileride olmasi gerekli ki paslariyla orta saha ve forveti birbirine baglasin. Hele hele Baros yokken, statik bir forvet varken Elano'nun ona daha yakin oynamasi sarttir bana gore.

Abi şöyle diyeyim o zaman,Alex te forvet arkası Kaka da,nasıl iş bu ? Çok saçma bi örnek oldu,düşünüyorum birazdan editlerim bu örneği. :D :D

Çok mantıklı. Editleme Murat.

Hatta bende katkıda bulunayım Gerrard da forvet arkası.

Fabregas'ın sol ayak serçe parmağı olamaz Elano, kusura bakma. Attığı efsane bir gol vardı geçen sezon. Almunia'dan aldı topu, sürerek gitti golünü attı. Elano böyle bir şey yapamaz.

Dostum seni Arsenal forumlarına alalım o zaman. Böyle saçma yorumlar yaparsan, takımda eleştirmediğin oyuncu kalmazsa, Rijkaard'a bile laf atarsan ne işin var burada ? Zaten avatarın ve imzanda Arsenal ile ilgili. Birde scout rütbesindesin forumda, bizden daha iyi bilmen gerekirken futbolcuları ve diğer şeyleri, anca laf atmaktan başka birşey yaptığını görmüyoruz forumda. Lütfen böyle yapma, çözüm önerin varsa konu açarsın tartışırız, herkese laf atmakla olmuyor bu işler. Elano'nun çift yönlü futbolcu olduğunu görmeyen kalmadı, çoğu maçta nasıl mücadele ettiğini ve defansa nasıl yardım ettiğini görmeyen de kalmadı, ama bunların üstüne bir maçtan sonra hala şöyle böyle çift yönlü değil öyle değil felan deniliyorsa bilemiyorum artık.

Bu maçta oynadı forvet arkasında çok kötüydü Antep maçında orta sahanın ortasınd Sarp'la görev aldı ve gayet iyi oynadı.

Fabregas dediğimiz adam forvet arkası da oynar, ön libero da oynar. Sağ açık da oynar hatta.

Elano Blumer

Milli Takım: Sağ iç, Ön Libero, Orta Saha, Sağ kanat.

Man.City: Forvet Arkası, Sağ İç, Sağ Bek.

Heryerde oynamış bu adam :o

Evet. Stili itibariyle Fabregas'a çok benziyor.

Ya Balili de forvet Zigic de what is your point? :o

Manchester City'de en iyi mevkisi forvet arkasiydi adamin, bizim yapimiza da forvet arkasi oynamasi daha iyi gider diyorum hayret bir olay. Forvet arkasi derken, oyle Alex gibi degil (zaten o herif bildigin forvet oynuyor) ama diger iki orta saha adamindan ilerde olsun, sag ic olarak sinirli kalmasin bunu diyorum lan iki saattir :D

Fabregas falan demiyelim bu takımda geçen senelerdeki Ayhan ne ise Elano o.

Mill takımda sağ açık oynadı adam kaç kere. Arsenal'da da genelde orta sahanın en ofansif oyuncusu. Özellikle Denilson ve Song varken, Fabregas forvet arkasıymışcasına oynuyor. Tabi ki, koşuyor mücadele ediyor. Elano gibi değil.

İspanya tipik 4-4-2 mi oynuyordu peki Serhat ? Sol açığı kimdi mesela ? Sağ açık diye nitelemek pek doğru olmaz bence.

Mill takımda sağ açık oynadı adam kaç kere. Arsenal'da da genelde orta sahanın en ofansif oyuncusu. Özellikle Denilson ve Song varken, Fabregas forvet arkasıymışcasına oynuyor. Tabi ki, koşuyor mücadele ediyor. Elano gibi değil.

Sen Arsenal forumlarında Wenger istifa diyormusun?

Ya Balili de forvet Zigic de what is your point? :o

Manchester City'de en iyi mevkisi forvet arkasiydi adamin, bizim yapimiza da forvet arkasi oynamasi daha iyi gider diyorum hayret bir olay. Forvet arkasi derken, oyle Alex gibi degil (zaten o herif bildigin forvet oynuyor) ama diger iki orta saha adamindan ilerde olsun, sag ic olarak sinirli kalmasin bunu diyorum lan iki saattir :D

Takımda forvet yok, forvet arkası diyorsun Hayri ya :D:D

Su olsun iste Elano, ben Turkce bilmiyorum da Serhat guzel demis. Sarp ve Topal olsun, defansif olsunlar onlar, Elano da onlara yakin ama onlarin onunde olsun. Bi daha da karsima cikmayin :D :D :D

kim nederse desin adam en azından bugünün en önemli asistini yaptı. elano bunu hep yapıyor. emre orda o golü atsaydı şuanda elanoyu maçın adamı yapmıştınız.

Su olsun iste Elano, ben Turkce bilmiyorum da Serhat guzel demis. Sarp ve Topal olsun, defansif olsunlar onlar, Elano da onlara yakin ama onlarin onunde olsun. Bi daha da karsima cikmayin :D :D :D

Mustafa Sarp'ın yerine Denilson'u getirelim sevgili Cund,Elano'nun yerine ben de oynarım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt