#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bol su ic rengi acik olmali koyuysa sifayi kaptin demektir :o :o

Hayri Cund Dahiliyeye lütfen

Hayri Cund Dahiliyeye lütfen

JB incelemelerinde mi bulunucam yine :( :(

Bol su ic rengi acik olmali koyuysa sifayi kaptin demektir :o :o

Bol bira,şarap ve vodka içmeye devam ediyorum. Neyse ne diyorduk orta sahadaki oyuncular vasatın biraz üstünde oynasa yeter. Elona şuan için takımın bir parçası gibi oynamaya çalışıyor.(örnek tabata)

gercekten öyle ya denızlı beledıye macında bı frkıkı cıkarmıstı gol olmamıstı ama harıkaydı keske her vurduğu öyle olsa ama 10 da 1 sadece :((

maçı pek ciddiye almadığını gözlemledim.

belkide yanılıyorum.

Elano'yu biz Lincoln'un yerine aldik.Ama goruyorumki sanki Mehmet Topal vari gibi oynamaya basladi.Lutefn kizmayin, niyeti Elanoyu elstirmek degil ama Lin daha etkiliydi

Lincoln'ün yerine alınmadığı doğru. Fakat daha fazla aksiyon bekliyoruz kendisinden. Daha çok topla buluşmalı ve daha çok pas atmalı, kendini göstermeli.

Elano'yu en çok beğendiğim maç karlı zeminde oynadığımız maçtı. Ondan önce hep eleştirirdim,forum sakinleri hep kızardı bana. Şimdi de eleştiriyorum. Takıma yakıştıramıyorum kendisini,ürkek bir futbol oynuyor. Ya da sisteme uymuyor diyeyim.Gerçi sistemimiz ne onuda anlayamadım henüz.

Bu adamı ceza sahası çevresinde daha fazla topla buluşturmamız gerek. Bizde çok geride kalıyor.

Tamam Lincoln'le aynı stilde değil Elano belki ancak ceza sahası etrafında etkili olan bir oyuncu sonuçta.

Bu adamı ceza sahası çevresinde daha fazla topla buluşturmamız gerek. Bizde çok geride kalıyor.

Tamam Lincoln'le aynı stilde değil Elano belki ancak ceza sahası etrafında etkili olan bir oyuncu sonuçta.

İşte kritik nokta bu. Bir takım 3'lü orta saha ile oynadığı zaman "iç" bölgesindeki oyuncu hem hücumda hemde savunmada kendini daha rahat hissediyor. Ama bu rakam 2'ye düştüğü zaman sorumluluk 2 katı artıyor. Sürekli iç bölgelerinde oynarsa forvete de yakın olur orta saha ya da defansa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt