- 25 Kasım 2008
- 13.571
- 12.278
- 2.168
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Takımın en iyi topcusudur bence
Takımın en iyi topcusudur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln'ün yerine alınmadığı doğru. Fakat daha fazla aksiyon bekliyoruz kendisinden. Daha çok topla buluşmalı ve daha çok pas atmalı, kendini göstermeli.
Allah askiniza guldurmeyin beni, neymis Elano,Lincoln'un yerine alinmamis.Arda sol kanat oyuncusu(genel olarak ve en verimli yeri) Keita kanat oyuncusu Ayhan'i saymiyorum.Topal,sarp ve baris defansif orta saha e soruyorum arkadaslara orta sahada Hagi ve Alex pozisyonunda oyuncumuz kim simdi bana demeyin Arda sezon basinda hic dusunulmemisti o bolgeye.Kesinlikle Elano forvet arkasi oynamasi için alinmistir.Niyetim tartismak degil ama ..............
.
Takıma yeni yeni alıştı demedikmi devre arasına gelene kadar? Defalarca demedikmi bireysel yeteneği farklı olan bir oyuncu diye? Sadece tek pası düşünen bir isim Elano. Takım ile birlikte oynayan ve oynatan bir adam. Oyunun 2 yönünde de etkili olan bir adam. Elano bir Arda, Bir Keita, Bir Kewell değil Ayhan'ın 3 gömlek üstü olan tipik bir orta sahadır. Çokta iyi yapıyor görevini. Önceki sayfalarda sözlük'ten alıntılar yapmıştım. Oku onları da bir iki şey kap.
Düşüncemi bu? Bu düşünceyi kaldırmak lazım bu ülkeden ne dersin?
Bana 4-3-3 sisteminde forvet arkasını gösterirmisin?
Arkadaşım farkındaysan sezon bitiyor neredeyse hala alışacakmı beyefendi takıma..O muhteşem tek paslarının yanında bir iki golünü ne zaman izleyeceğiz?Sözlük yazarı olman yada mükemmel düşünce gücün beni hiç alakadar etmiyor.. Fevkalade zihniyetine bir soru daha sorabilirmiyim? Koca Galatasaray takımında forvet yok,nasıl gol atabiliriz acaba?Ya da bu golsüzlükle Ankaraspordan başka kimi yenebileceğiz?:allaalla6vr:
Bana 4-3-3 sisteminde forvet arkasını gösterirmisin?
Eger sen 4-3-3 oynadigimizi dusunuyorsan haklisin yer yok.Ama biz 50 cesit farkli sistemle oynuyoruz.
Eger sen 4-3-3 oynadigimizi dusunuyorsan haklisin yer yok.Ama biz 50 cesit farkli sistemle oynuyoruz.