#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu takımda hangi futbolcunun yokluğu hissedilir? şeklinde bir soruya muhatap olsak kaçımız "Elano" deriz acaba?

Elano bu takıma seviye atlatabilecek bir adam. Mevkiileri aynı olmasa da Linderoth da bu konumdaydı. Sakatlıklar müsaade etmedi. Ama Elano bunu başaracaktır.

Bu takımda hangi futbolcunun yokluğu hissedilir? şeklinde bir soruya muhatap olsak kaçımız "Elano" deriz acaba?

Hocam Elano'yu savunduğumdan değil ama gerçekten Elano'nun ölüsü bile takımı değiştirmeye yetiyor. Sistem için olmazsa olmaz oyunculardan. Oyuna girdiği an takımın herşeyini değiştiriyor neredeyse. Oyunda olmadığı an takımda büyük bir boşluk oluyor. Bunu savunduğumdan demiyorum ama takımda Keita ile birlikte en fazla eksikliği hissedilen oyuncudur Elano. En ufak örnek Antalya maçı. Oyuna girdiği an takım değişti birden. Birçok örneği de var bunun.

Brezilya milli takımı kadrosunda yine bizim Elanomuz var. Ne Alex ne Santos. Ya Elanoyu eleştirenler futboldan anlamıyor yada Dunga. Bazzzılarının futbol altyapılarını ve anlayışlarını değiştirmesi gerekiyor sanırım.

Brezilya milli takımı kadrosunda yine bizim Elanomuz var. Ne Alex ne Santos. Ya Elanoyu eleştirenler futboldan anlamıyor yada Dunga. Bazzzılarının futbol altyapılarını ve anlayışlarını değiştirmesi gerekiyor sanırım.

İşte bu vasıfta olması beklentileri artırıyor. Mesele burda. Ben şahsen takımımda Brezilya Milli Takımında oynayan oyuncunun bulunmasından gurur duyuyorum.Ve bekliyorum ki sonuca tesir edecek futbol oynasın. Zira benim için en önemlisi bu. Kendi Milli Takımlarında oynuyor olmaları bundan daha önemli değil benim için.

Elano'nun eksikligi tabii ki hissedilir, koskoca Galatasaray orta sahasinda Ayhan'la birlikte topa dokunmasini, topu kontrol etmeyi bilen tek akli basinda adam.

Carlos Dunga Brezilya kadrosunu açıkladı!

Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası öncesinde Brezilya Milli Takımı 2 Mart'ta Emirates Stadyumu'nda İrlanda ile bir hazırlık maçı yapacak. Takımın teknik direktörü Carlos Dunga bu kritik maç öncesi aday kadroyu belirledi.

Dunga Milan'ın formda yıldızı Ronaldinho'ya ya yine aday kadroda şans vermezken Galatasaray'dan Elano milli takım kafilesine dahil edildi. Fenerbahçeli Andre Santos ise aday kadroda yer almadı.

2009'un Nisan ayından bu yana milli takımın dışında tutulan Ronaldinho'nun yine kadroya giremediği görüldü. Dunga, Ronaldinho ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Siz (Gazeteciler) her zaman büyük isimler istiyorsunuz, ama bizim için büyük veya küçük isim diye bir şey yok. Sahaya giren, oynayan ve sorunu çözen oyuncu var. Kendi kendimize sorun yaratamayız" yorumunda bulundu. Brezilya Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden duyurulan aday kadro şu şekilde:

KALECİLER

Julio Cesar (Inter)

Doni (Roma)

BEKLER

Maicon (Inter)

Daniel Alves (Barcelona)

Gilberto (Cruzeiro)

Michel Bastos (Lyon)

STOPERLER

Lucio (Inter)

Luisao (Benfica)

Juan (Roma)

Thiago Silva (Milan)

DEFANSİF ORTA SAHALAR

Gilberto Silva (Panathinaikos)

Felipe Melo (Juventus)

Josue (Wolfsburg)

ORTA SAHA

Kaka (Real Madrid)

Ramires (Benfica)

Elano (Galatasaray)

Julio Baptista (Roma)

Kleberson (Flamengo)

FORVETLER

Robinho (Santos)

Adriano (Flamengo)

Nilmar (Villarreal)

Luis Fabiano (Sevilla)

09.02.2010

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

bizdeki tek eksigi sorumluluk almaması inş bundan sonra biraz daha fazla sorumluluk alır.

Elano brezilya milli takiminda hep istedigini yapiyor yaninda olan oyuncularin birtanesi bile pas özürlüsü olmadigi icin

Luis Fabiano

Robinho - Kaka - Elano

Gilberto Silva - Felipe Melo

Michel Bastos - Lucio - Luisao - Maicon

Julio Cesar​

Elano brezilya milli takiminda hep istedigini yapiyor yaninda olan oyuncularin birtanesi bile pas özürlüsü olmadigi icin

Luis Fabiano

Robinho - Kaka - Elano

Gilberto Silva - Felipe Melo

Michel Bastos - Lucio - Luisao - Maicon

Julio Cesar​

Bizde de pas özürlüsü olmayan bir ton adam var ama onlarla bile oynayamadı.Örnek:Arda,Kewell,Keita,Ayhan.Elano bir sezondur bir sıfır inşallah bundan sonra birşey yapar yoksa artık yeter.

Bizde de pas özürlüsü olmayan bir ton adam var ama onlarla bile oynayamadı.Örnek:Arda,Kewell,Keita,Ayhan.Elano bir sezondur bir sıfır inşallah bundan sonra birşey yapar yoksa artık yeter.

Mehmet,Mustafa,Ayhan,Barış bunlar Elano'nun mevkiisi gereği oynayan oyuncular ve hiç birinin pas yeteneği üst düzey değil. Arda,Kewell,Keita'nın ne alakası var ? Zaten Elano Kewell,Keita felan ile iyi anlaşıyor. Ayrıca Arda'nın pas yeteneği üst düzey olmasına rağmen ayağında çok top tutuyor bunu herkes biliyor sen de biliyorsun umarım ? Arda istediği zaman ortaya çok güzel şeyler de çıkıyor. Mesela ilk yarıdaki Kayseri maçında Elano-Arda paslaşması vardı dar alanda tek paslarla göze hoş geliyordu. Arda böyle oynarsa güzel, ama çok top tutarsa kötü ve bu takıma yaramıyor benim görüşüm.

Cem anladik Elano ZEUS, ama kotu yonu en ufak da olsa var mi sana gore?

Cem anladik Elano ZEUS, ama kotu yonu en ufak da olsa var mi sana gore?

Söylediklerimde yanlış birşey çıkar Hayri ben de göreyim ? Sistemimiz gereği Elano'nun yanında oyunu çift yönlü oynayan ve pas yeteneği olan adam yok, bunu ben mi anlatayım sizlere herşeyiyle ince ince siz göremiyor musunuz Allah aşkına ? Ayrıca Elano'nun kötü yanı tabii ki var. Mesela tamamen 90 dk. çıkaramıyor, fiziği yeterince el vermiyor sanırım. Bunun haricinde bazı maçlara kendini tam olarak veremiyor. Ve güzelim frikiklerini daha göremedik. Bunları bilmeyen yoktur heralde :) ...

Mehmet, Mustafa, Baris, ve Servet ????

Bu adamlarin yanina Xavi'yi koysan bisey yapamaz, ayaga yumusak ve isabetli pas atabilen oyuncu yok cünkü

Ben o kadar salladım ya Elano'ya,sanki Dunga bana kapak yaptı gibi oldu.:D

Söylediklerimde yanlış birşey çıkar Hayri ben de göreyim ? Sistemimiz gereği Elano'nun yanında oyunu çift yönlü oynayan ve pas yeteneği olan adam yok, bunu ben mi anlatayım sizlere herşeyiyle ince ince siz göremiyor musunuz Allah aşkına ? Ayrıca Elano'nun kötü yanı tabii ki var. Mesela tamamen 90 dk. çıkaramıyor, fiziği yeterince el vermiyor sanırım. Bunun haricinde bazı maçlara kendini tam olarak veremiyor. Ve güzelim frikiklerini daha göremedik. Bunları bilmeyen yoktur heralde :) ...

Ayhan var, ayrica Elano cogu mac gercek yeri oldugunu iddia ettiginiz sag icte oynadi buna ragmen etkili olamadi. Evet bence de yanindaki ve arkasindaki adamin etkisi var performansinda ama oyun icinde etkili oldugu bolge orta ikilinin onu, ceza yayi ve orta dairenin ortasindaki pek hos alan. Yine basa donuyor gibi oluyoruz ama oynadigi yer onemli adamin. Eger sezon basindan beri Ayhan ve Topal olsa, Elano da biraz onlerinde oynasa daha verimli olurdu.

1074252%5ffull-lnd.jpg

Elano'nun yanına eski bjk'li kleberson' u alalım çoşsunlar;) adam milli takıma çağrıldı...

---m.topal

elano kleberson

Sağlam bir orta saha edinmeyene kadar bu adamdan verim alamayacağız gibi :(

elano iyi topcu ama gol yollarında biraz daha fazla etkili olması lazım. ayrıca frikik golleri bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt