#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Xavi'yle kıyaslamak gibi bir talihsizlik yapmayın. Xavi sezon boyunca 7-8 tane top kaptırır. Elano, Antalya gibi sıradan bir takıma karşı o kadar kaptırıyor. Elano'nun gerçek mevkisi forvet arkasıdır ve çift yönlü değildir. Defansta girdiği 1(bir) kademe onu çift yönlü yapmaz. Dediğim gibi, Elano ofansif bir futbolcudur. En iyi oynadığı mevki forvet arkasıdır. Forvet arkası olarak da, Lincoln ve Alex'ten fersah fersah kötüdür.

Lincoln forvet oyuncusu,Elano orta saha oyuncusu

Elano çift yönlü oyuncu değil..Baskı altında top oynayamaz kaybolur gider bunu önemli maçlarda görmediniz mi?

Dünde hani vay anasını dedirtççek bir oyun oynamadıki..Bu adamın her isabetli pasına alkış mı tutacağız?

O zaman neden lincolnü gönderdik? İyi oyun dediğin böyle oynanır işte hemde dönemin bundesliga liderine..Dün elano çok mükemmelse lincoln insan değil heralde..

YouTube - Hertha Berlin Galatasaray Cassio Lincoln Skills

Baskı altında ters takla atarak çalım atmasını mı bekliyorsun? Baskı altındaki futbolcu pas atar, basit oynar. Elano'da bunu yapıyor. Ayrıca Elano'yu yermek için Lincoln kötü bir örnek bunu kabul edin.

Fazla komik duruma düşüyorsun hocam bence, çift yönlü değil de dedin ya birşey demiyorum artık. Dün bile kademeye girdi, Galatasaray forması altındayken ne kadar mücadele ettiğini ve bir çok maçta bir çok kez defansa gelip top kaptığını kademeye girdiğini görmediysen eyvallah birşey diyemem sana.

Ayrıca bak gene Lincoln ile kıyaslıyorsun. Kıyaslamanın altındaki sebepte bu adamdan Lincoln gibi oyun oynamasını beklemendir. Başka hiç bir şekilde açıklayamazsın bu durumu Lincoln videosu koyarak...

Niye bekliyeyim lincon gibi oynamasını?

Yemin ediyorum emre belozoğlu kadar oynasa mücadele etse öpüp başıma koyacağım..

Xavi'yle kıyaslamak gibi bir talihsizlik yapmayın. Xavi sezon boyunca 7-8 tane top kaptırır. Elano, Antalya gibi sıradan bir takıma karşı o kadar kaptırıyor. Elano'nun gerçek mevkisi forvet arkasıdır ve çift yönlü değildir. Defansta girdiği 1(bir) kademe onu çift yönlü yapmaz. Dediğim gibi, Elano ofansif bir futbolcudur. En iyi oynadığı mevki forvet arkasıdır. Forvet arkası olarak da, Lincoln ve Alex'ten fersah fersah kötüdür.

:asd: yahu bırak sen futbolu kardeş basket maçı yorumla

Fazla komik duruma düşüyorsun hocam bence, çift yönlü değil de dedin ya birşey demiyorum artık. Dün bile kademeye girdi, Galatasaray forması altındayken ne kadar mücadele ettiğini ve bir çok maçta bir çok kez defansa gelip top kaptığını kademeye girdiğini görmediysen eyvallah birşey diyemem sana.

Ayrıca bak gene Lincoln ile kıyaslıyorsun. Kıyaslamanın altındaki sebepte bu adamdan Lincoln gibi oyun oynamasını beklemendir. Başka hiç bir şekilde açıklayamazsın bu durumu Lincoln videosu koyarak...

1 kez girdi kademeye dün. Colman'dan bile iyi değil Elano. Kendimizi kandırmayalım.

Xavi ile Elano'nun stilleri aynı olabilir ama Xavi daha teknik ve daha çok sorumluluk alan biri

Elano biraz Alman ve İtalya orta saha oyuncularına benziyor.

Xavi dünyadaki en zeki futbolcudur. En beğendiğim adamdır. Dünya kupasında iz bırakırsa da en efsaneler arasında çok güzel bir yer bekler bende Xavi. Stil olarak bahsediyorum. Önümüze iki seçenek koymuşlar ya fenerli Emre gibi olacak ya da Lincoln gibi. Yok kardeşim böyle birşey...

%100 doğru..

İlk 60 dakika sahanın en iyisi idi.Sonra oyundan düştü.

Allah aşkına Sarp ile Elano aynı kadroda olmasın.La liga 3.liginde bile zor oynar Sarp :o

Biliyorum yahu Xavi android zaten. Top kaybı, pas hatası diye bir opsiyon yok adamda. O yüzden Barca da zaten:) Bizimki de Elano. Ne yapalım? Rijkaard biliyordur sanırım bu konuda birşeyler. Kendisi Xavi'yi de bilirdi diye tahmin ediyorum biraz da olsa...

Önce Elano'yu tanı, sonra konuşalım. Ne stilini biliyorsun, ne mevkiisini biliyorsun. Üstelik dediğin onca laftan sonra Elano sana kapak üstüne kapak yaptı dün akşam, hala aynı lafları tekrar ediyorsun ve komik duruma düşüyorsun. Ve son kez tekrarlıyorum Elano dün 7-8 top kaptırmadı, 1 kere felan kaptırdı 2.devre. Bu kadar da sallama olmaz !..

1 kez girdi kademeye dün. Colman'dan bile iyi değil Elano. Kendimizi kandırmayalım.

Lan Serhat seninle karşı karşıya top oynamışlığımız var bırak bu ayakları.:oSen böyle garip,enteresan bir adam değilsin normalde.Pc karşısına oturunca başka bir kişiliğe mi bürünüyorsun nedir.:oÖnceleri sırf Oğuz Serdar ile inatlaşırdın şimdi tüm forumla inatlaşıyorsun.

Önce Elano'yu tanı, sonra konuşalım. Ne stilini biliyorsun, ne mevkiisini biliyorsun. Üstelik dediğin onca laftan sonra Elano sana kapak üstüne kapak yaptı dün akşam, hala aynı lafları tekrar ediyorsun ve komik duruma düşüyorsun. Ve son kez tekrarlıyorum Elano dün 7-8 top kaptırmadı, 1 kere felan kaptırdı 2.devre. Bu kadar da sallama olmaz !..

7-8'den de fazla, 10 tane kaptırmıştır. Bizim oyuncumuz rencide olmasın diye, 7-8 dedim. Bir orta saha top kaptırma sayısında çift hanelere ulaşmışsa bir maçta, çok kötü bir durumdur bu.

Colman kötü adam değil ki zaten. Lincoln-Alex gibi adamların şahı olan Ronaldinho-Deco ve oyunu iki yönlü oynamanın üstadı Xavi ile çalışmış bir adam Rijkaard. Bir bildiği vardır.

Aslında elanonun stili ne onuda çözemedikki.. :D

Forvet arkası desek serhatın dediği gibi lincolnle alexin altında kalır orta saha desek mücadele gücü defansı yetersiz kalır..

Biraz dirençli takımla oynasak top oynayamaz elano mc de bunu defalarca gördük kayserispor fenerbahçe vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt