#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

nedir bu serhata karşı ağız birliği tanımam etmem kimse bilmiyorum ama ayıptır yahu sizene adamın düşüncesinden illa herkes senin gibi mi düşünecek? herkesin dediğinden farklı konuşuyosa konuşsun ya onun dediği doğruysa? tartışırsanız anlarım da hep bir ağızdan birinin üzerine alay ederce saldırıyorsunuz dikkat ediyorum kaç gündür aynı şey. şimdi bana da yazarsınız avukatımısın diye hayır ama forumda birkaç kişinin biriyle dalga geçer gibi yazdıklarını okuyacaksam söyleyin uğramayalım bir daha buralara

nedir bu serhata karşı ağız birliği tanımam etmem kimse bilmiyorum ama ayıptır yahu sizene adamın düşüncesinden illa herkes senin gibi mi düşünecek? herkesin dediğinden farklı konuşuyosa konuşsun ya onun dediği doğruysa? tartışırsanız anlarım da hep bir ağızdan birinin üzerine alay ederce saldırıyorsunuz dikkat ediyorum kaç gündür aynı şey. şimdi bana da yazarsınız avukatımısın diye hayır ama forumda birkaç kişinin biriyle dalga geçer gibi yazdıklarını okuyacaksam söyleyin uğramayalım bir daha buralara

Aynen oyle. Ayrica futbolu kendisiyle alay etmeye calisan cogu adamdan daha iyi bilir ve takip eder, yalnizca sivri dillidir cabuk sonuclara varir ama genel olarak foruma lazim olan adamlardandir. Herkes ortak bir fikre varsa forum diye birsey olmazdi zaten.

Şunu anlamıyorum niye ELANO topiğine lincoln videoları koyuyorsunuz. Adamın başlığı var orada paylaşabilirsiniz videolarını resimlerini vs.

Elano brezilya milli takiminda hep istedigini yapiyor yaninda olan oyuncularin birtanesi bile pas özürlüsü olmadigi icin

Luis Fabiano

Robinho - Kaka - Elano

Gilberto Silva - Felipe Melo

Michel Bastos - Lucio - Luisao - Maicon

Julio Cesar​

+ elano milli takımda 4 yıldır oynuyor bizde 4 aydır

ve takıma alıştıkca her gün ağırlığını daha fazla hissettiriyor

antalya maçında elano kademe yaptığında spikerler kademeyi süpriz bir isim yaptı dediler ama bana göre süpriz değildi elano bunu yapıyor ama görmüyorlar mı görmek mi istemiyorlar bunu anlayamıyorum

bazı futbolcular orta daha çizgisinin sadece bir tarafında oynar elano bu tür bir oyuncu değil.

sürekli soyluyorum bu yılın en iyi transferidir keita ya rağmen

Ya beyler Felipe Melo'yu gordumde aklıma geldi herif cok iyi oyuncu ve Juventus'ta tutanamadı.Bence bizim takıma cok guzel gider.

Aynen oyle. Ayrica futbolu kendisiyle alay etmeye calisan cogu adamdan daha iyi bilir ve takip eder, yalnizca sivri dillidir cabuk sonuclara varir ama genel olarak foruma lazim olan adamlardandir. Herkes ortak bir fikre varsa forum diye birsey olmazdi zaten.

Hayri usta ben bu Serhat denen adamla 3 defa beraber top oynadım,tanıştım filan gayet normal bir adam.Biraz inanılması güç ama...:oSırf ``Millet ne derse ben zıttını yazayım`` şeklinde takılıyor forumda.Normal hayatta aynı şekilde düşündüğünü kesinlikle sanmıyorum.Onun için bu adamı bu şekilde savunmayın.:)Diğer arkadaşlar da Serhat'ı ciddiye almamakta haklılar bence.Adamın kendisi ciddi değilki başkaları onu ciddiye alsın.:o

Hayri usta ben bu Serhat denen adamla 3 defa beraber top oynadım,tanıştım filan gayet normal bir adam.Biraz inanılması güç ama...:oSırf ``Millet ne derse ben zıttını yazayım`` şeklinde takılıyor forumda.Normal hayatta aynı şekilde düşündüğünü kesinlikle sanmıyorum.Onun için bu adamı bu şekilde savunmayın.:)Diğer arkadaşlar da Serhat'ı ciddiye almamakta haklılar bence.Adamın kendisi ciddi değilki başkaları onu ciddiye alsın.:o

Bi robot resmini çizsene merak ettim.. :asd: :D

Kendisi herhangi bir konuda(sadece futbol değil yani :D) sana zıt cevap verebilir ama sırf artistlik olsun diye antipatik görünmek için sırf konuşulmak için H.Uluç gibi yani aynı mantık;):evilsmile:

Elano Blumer Kaleydoskop'ta

Sarı Kırmızılı sporcularla yapılan röportajlar, sevdiğiniz sporcuların hiç bilinmeyen yönleri, Ceyhun Yılmaz‘ın mizah dolu futbol yorumları, Galatasaray’a gönül vermiş ünlüler ve kültür sanat bölümleriyle Kaleydoskop, Galatasaray TV izleyicilerine şölen yaşatmaya devam ediyor.

Kaleydoskop’un bu haftaki konuğu, Galatasaray’ın 9 numarası, Brezilyalı yıldızı Elano Blumer..

Futbola başladığı ilk günlerden Galatasaray’a gelişine kadar ki süreç onun için nasıl geçti.. Hedefleri hayalleri ve uğurları.. Sevdiği müzikler, filmler ve Elano hakkında merak edilen her şey sadece Galatasaray TV ekranlarında..

Kaleydoskop’un bir diğer konuğu ise Türk Sinemasının önemli isimlerinden, festivallerin bol ödüllü senarist ve yönetmeni Ümit Ünal..

Kültür sanat bölümleriyle ve dolu dolu içeriğiyle Derya Aydoğan’ın sunduğu Kaleydoskop Cuma 21.00’de Galatasaray TV de.

Kaçmaz gençler, mutlaka izleyin.

Ulan Mamy, şu topiğe en çok mesaj bırakan kişiyi araştırsam yüzde yüz sen çıkarsın.:D Adamın camii'den sağa dönmesini bile haber vereceksin yakında.:p

Öyle olm, bu daha bişey değil aslında. Adamın çocukluk resimleri var. :D Arşiv yapıyorum.

okuduğum güzel yorumlardan biri

dünyanın her liginde kiloyla alınıp satılan brezilyalı futbolcuların içinden birileri düzenli olarak on bir oynuyorsa bir sebebi vardır. hele dunga gibi, 94 takımındaki varlığıyla brezilya milli takımının kaderini değiştiren bir adam, elano'yu kaka kadar değişmez görüyorsa sebebi bu pas organizasyonundaki verimliliğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt