#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ne al gülüm ver gülümü adam 30-40 metrelik ayağa milimetrik paslar attı maçı neresiyle izlemiş.

Bana kalırsa Mehmet Topal'ın önünde ihtiyacımız olan 2 adam tipine de uymuyor. Gayretini takdir etmek lazım ama bence çok katkısı yok takıma.

Agresifti ve yerinde güzel de oynadı

İkinci maç daha büyük iş düşecek Aslan parçasına

İyi oynadı,saha içi disiplini sağlayan adamdı,Ayhan'ın girmesi doğru,Elano yerine Sarp'ın çıkması gerekiyordu bence ama sonuçta çok da farketmedi,yine de son 5*6 dakika sürekl, rakibe topu vermek yerine uzun toplar ile kontraya çıkabilirdik ondan olduk.

50 metreye ayağa ne kadar rahat pas atıyor,hayran kaldım.Yanındaki adamlar iyi olursa,Elano çok iş yapar

Türkiye ligini çözmüş galiba artık... Burda böyle oynanıyor deyip sert oynamaya çalıştı. :D Gerçi bu avrupa maçıydı ama olsun. :)

Elano bir daha gösterdiki süper bir takım oyuncusu. Kart görmemesi hayret verici. Hiç Brezilyalı gibi değil. Bayılıyorum bu adama.

Müthis adamsin Elano. Tam bir görev adami. Brezilyalilar gibi gösterisli degil ama cok faydali.

Onu durmadan elestiren arkadasa selam olsun:D O biliyor kendini

Agresif Brezilyalımız ya :D

Seviyorum bu adamı!

Haha Agresif Brezilyalı :D

Bu adama yazılacak her cümle yetersiz kalıyor.

Elano Türkiye'de ki sertlikten sonra ''yeter burama kadar geldi'' diyip bu maçta agresife bağladı :D

Aynen pisko ya :D Alışmamışım genelde Brezilyalılar her pozisyonda bi taraflarını tutup kaldıkları için Elano piskoya bağlayınca sevindim :D

Ve bugun ikili mücadelelerde top kaptırmadı düşmedi çalımları da başarılıydı....

kesinlikle takımın vazgeçilmezi olacaktır umarım yakında maç seçmeye başlamaz tek ihtiyacı yanında onu anlayacak (kewell,baroş) oyuncuların takımda bulunması eminim ki çok daha iyi olacak ozaman. çünkü arda keita gibi topu ayağında çok tutan sadece ayağa top bekleyen oyuncularla ancak bukadar kendini gösterebiliyo.

kesinlikle takımın vazgeçilmezi olacaktır umarım yakında maç seçmeye başlamaz tek ihtiyacı yanında onu anlayacak (kewell,baroş) oyuncuların takımda bulunması eminim ki çok daha iyi olacak ozaman. çünkü arda keita gibi topu ayağında çok tutan sadece ayağa top bekleyen oyuncularla ancak bukadar kendini gösterebiliyo.

Hatta bir pozisyon da cok iyi bir top çıkardı izlediğim bilorda da herkes elano ya küfür etti ama Keita koşmadı Keita koşsa kaleci ile karşı karşıya kalacaktı o pozisyonda Keita ya da bayaği bir kızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt