#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hatta bir pozisyon da cok iyi bir top çıkardı izlediğim bilorda da herkes elano ya küfür etti ama Keita koşmadı Keita koşsa kaleci ile karşı karşıya kalacaktı o pozisyonda Keita ya da bayaği bir kızdı

aynen hatta sonra kameralar ona döndüğünde "come on" diyodu haklı olarak keitanın daha içeri yaklaşıp koşu göstermesi gerekiyodu eğer aynı poziyondan bahsediyosak;);) baroş dönsün onu son maçlarda oynasa bile kral yapabilecek yetenekte:2_thumbs_up_-_anima

bugun cok beğendım umarım hafta sonuda bugunku oyunun ustune koyar ve koyar... :D

Arkada tandem önünde çift ön libero ile oynarken Elanoyu bunların arasında oynatmak ne derece doğru bilemiyorum ,ön liberolarımız rakip kaleye Elanodan daha yakın oynuyor bence iki ön liberonun biri geri yaslayıp Elanoyu öne atsak çok daha etkili oluruz.

Mustafa ve Mehmet gibiler yuzunden adamcuez geride oynamak zorunda kaliyor zira biliyor ki o geriye gitmese o top hayatta ordan cikamaz :o

Elano superdi. Hep böyle devam. Insallah hafta sonunda daha da ustune koyar.

Oyunculuğuna lafım yoktu zaten. En çok beğendiğim futbolcular arasında. Dün fizik güç olarakta iyi olduğunu gösterdi. Ancak ilerde Mustafa Sarp yerine onu görmek istiyorum. Rijkaard neden Sarpı daha önde oynatıyor anlamıyorum.

elano a. madrid maçında özellikle defans oynadı. sanırım frank kendinisne bu gorevi verdi.mucadele etti

defansın top çıkarmasına yardım etti ve şansını zorlayarak taktik fauller yaptı

her geçen gün üstüne koyarak oynuyor ve

kendisini eleştirenlere kendisini alkışlatacak inşallah

çok iyi mucadele etti, attigi uzun ve isabetli paslarini izlemek çok zevkli,

elano takimin gerçek beyni bence

Orta sahada çok yanlız kaldı.Topal ve Sarp 'tan beklediği desteği alamadı.Oda mecbur biraz top sürüp pres geldiğinde uzun top atmak zorunda kaldı.Bu adam nasıl Mustafa 'nın arkasında oynuyor.Hayret bişiy ya.Önliberö için alınmadı bu adam.Kesinlikle çift yönlü oynayabilen ama ofansif tarafı daha iyi olan bir oyuncu.Ayhan 'a benziyor.

Orta sahada çok yanlız kaldı.Topal ve Sarp 'tan beklediği desteği alamadı.Oda mecbur biraz top sürüp pres geldiğinde uzun top atmak zorunda kaldı.Bu adam nasıl Mustafa 'nın arkasında oynuyor.Hayret bişiy ya.Önliberö için alınmadı bu adam.Kesinlikle çift yönlü oynayabilen ama ofansif tarafı daha iyi olan bir oyuncu.Ayhan 'a benziyor.

:asd: :asd: :asd: Ayhan değil çift yön, tek yön bile oynayamaz.

Dün sahadaki Fabregas mı yoksa Elano muydu ? O derece nefis oynadı .

Katılmıyorum.Abartılacak kadar iyi değildi belki orta sahada 3-1 yanlız kaldı ondan olabilir.

Bize orta sahada bir lider lazım. Hücumda çoğalamayışımızın nedenlerinden birisi de, Elano'nun gerilere gelmesi. Gelince de foul yapıyor sadece. Hala teşhis edemedim bu adamın nasıl bir oyuncu olduğunu. Hücumda yok denecek kadar az göründü. Defansta pres falan değil, direk foul yaptı. Birkaç uzun pas attı diye iyi futbolcu olmaz.

Bize orta sahada bir lider lazım. Hücumda çoğalamayışımızın nedenlerinden birisi de, Elano'nun gerilere gelmesi. Gelince de foul yapıyor sadece. Hala teşhis edemedim bu adamın nasıl bir oyuncu olduğunu. Hücumda yok denecek kadar az göründü. Defansta pres falan değil, direk foul yaptı. Birkaç uzun pas attı diye iyi futbolcu olmaz.

Haklısın kardeş.Ofansif yönü daha kuvvetli adam önlibero oynayınca insanın kafası karışıyor :D

Oyunculuğuna lafım yoktu zaten. En çok beğendiğim futbolcular arasında. Dün fizik güç olarakta iyi olduğunu gösterdi. Ancak ilerde Mustafa Sarp yerine onu görmek istiyorum. Rijkaard neden Sarpı daha önde oynatıyor anlamıyorum.

oyunu kim kuracak sarp mi topal mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt