#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bize orta sahada bir lider lazım. Hücumda çoğalamayışımızın nedenlerinden birisi de, Elano'nun gerilere gelmesi. Gelince de foul yapıyor sadece. Hala teşhis edemedim bu adamın nasıl bir oyuncu olduğunu. Hücumda yok denecek kadar az göründü. Defansta pres falan değil, direk foul yaptı. Birkaç uzun pas attı diye iyi futbolcu olmaz.

Böyle bir oyuncumuz olduğu için şükretmen gerekirken gene saçma bir yorumda bulunmuşsun. İşte bu yorumdan da anlaşılıyor Elano'nun nasıl komple bir oyuncu olduğu !

Bu maç hücum futbolunu çok tercih etmedik, nedeni ise Atletico iyi pas yapıyor ve hücuma hızlı çıkıyordu bu nedenle kontrollü oynadık. Elano'nun da komple oyuncu olmasından dolayı Rijkaard onu defansif bölgede kullandı, çok ofansa çıkmadı. Görev yeri orasıydı yani. Nasıl sen teknik adamın sana stoper oynayacaksın deyince sen stoper gibi oynarsan, dün de Elano sol içte defansif olarak görev yaptı öyle oynadı.

İşte böyle bir futbolcumuz var bizim. Sağ açık, sağ iç, sol iç, orta, ön libero, forvet arkası her yerde oynuyor... Böyle komple futbolcular dünyada çok değildir bunu da biliyoruz hepimiz ;) ...

Orta saha futbolcusu zeki oldu mu kendini bir şekilde belli ediyor.

Rubar Kızıl dün bi laf koyma muhabbeti vardı yedin mi şimdi lafını ;)

Yalnız dün akşam hakem biraz art niyetli olsaydı ya da bu kadar iyi niyetli olmasaydı kırmızı kart yemesi içten bile değildi. Maçı kartsız tamamlaması hakemin hediyesi bence.

Aguero 'ya yaptığı taktik faule hayran kaldım.Sarı kart yiyeceksen böyle olmalı.

Aguero'ya yaptığı bir foul az kalsın golle sonuçlanıyordu. Çok sakat yerden frikik kullandılar.

Topal ve Sarp önde Elano arkalarında oynamaz.Tekniği yüksek ikili mücadelesi zayıf olanı arkada ikili mücadelesi fizik gücü iyi ama teknik kapasitesi oyun okuyuşu zayıf olanı önde oynatmak eldeki malzemeyi kötü kullanmaktır.

Bu adama kötu oynuyor diyen insan çapılır. Hıç bıse yapmıyosa mucadele ediyo

Ama her maç kapağı takıyor sana bu 2 oldu sırada Beşiktaş maçı var:f68.gif:

Her maç kapağı takmak buysa, durumumuz vahim. Lucas Neill'i de eleştirmiştim Denizli ve Antalya maçlarından sonra ama adam kendini toparladı ve takımın en etkili parçalarından biri haline geldi. Lucas Neill için "kapak taktı" desen anlarım da, Elano sıradan oynuyor. Yaptıkları yapılmayacak şeyler değil. Uzun top attı bir kaç tane, başka da pek bir şey yok.

Açıkçası Elano tam bir kapalı kutu.Ne zaman ne yapacağını kestiremiyorum.

Bir şey kesin.İzlemesi çok keyifli.

Serhat kardeş sen de baya abartıyorsun.Adam daha ne yapsın.

Her maç kapağı takmak buysa, durumumuz vahim. Lucas Neill'i de eleştirmiştim Denizli ve Antalya maçlarından sonra ama adam kendini toparladı ve takımın en etkili parçalarından biri haline geldi. Lucas Neill için "kapak taktı" desen anlarım da, Elano sıradan oynuyor. Yaptıkları yapılmayacak şeyler değil. Uzun top attı bir kaç tane, başka da pek bir şey yok.

Hayır kardeş başka biri yorum yapsa tabi ki oyuna göre kapak denemez ama senin yorumların göz önüne gelice yaptığın yorumla Elano'nun performans ı karşılaştırınca kapak ortaya çıkıyor :D

Çok fazla abartılan bir oyuncu geldiği günden beri Antalyaspor rövanş maçı ve Antep maçları dışında üst düzey bi oyun oynamadı.Dünkü maçta Topal ile beraber ön liberoda görev yaptı.Ancak yine vasattı.Bazı oyuncuları sadece ismiyle değerlendiriyoruz.Oynadığı futbol kesinlikle övgüyü haketmiyor.Bana göre Fatih Terim zamanındaki Volkan Arslan da aynı görevi yapıyordu.Uzun topları isabetli atmakla üst düzey oyncu olunmaz.İnşallah beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır ve çok çok iyi maçlar çıkartır(en azından süreklilik açısıdan).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt