#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

İyide Elano City'de forvet arkası oynadıysada şu an forvet arkası değil ve yanlış beklentiler içindesin. Adam ne yapsın topu alıp 10 kişiye çalım atıp golmu atsın. Elano, dün milimetrik paslarıyla takımı atağa kaldırdı.

Beklentilerime gelince Elano'nun maç içinde ağırlığını daha fazla koymasını,sürekliliğinin olmasını(sezonun ilk yarısında kimse iyi oynadığı bir maçı gösteremez)top bizdeyken daha fazla sorumluluk almasını,defans-orta saha-forvet arasındaki bağlantıyı kurmasını(tabi bu birazda Rijkaard'ın isteğine bağlı) ve son olarak daha fazla insiyatif alarak oyun içinde kaybolmamasını bekliyorum.

Çalım atıyor,müthiş diagonal paslar veriyor,oyun kuruyor,gerektiği zaman stoperin kademesine giriyor,rakibini kovalıyor.Daha nasıl ağırlığını koyacak,sorumluluk alacak?Lincoln tarzı bir oyuncu değil Elano.Ağırlık koymaktan kastınız 8 kişiyi çalımlamak,no look pass vermek,top sektirmek filansa geçiniz efendim.Defans ve forvet arasındaki bağlantıyı da kuruyor zaten.Ana görevi bu ve gayet iyi yapıyor ligin 2. yarısı başladığından beri..Oyun içinde kaybolmasının nedeni topun ona daha az ulaştırılması.Yanında oynayan oyuncularla pas trafiği kuramıyor.Bu onun suçu değil bildiğiniz gibi.Pas özürlüsü oyuncularımızın suçu.Sen topu Elano'ya veriyorsun,o sana tekte oynuyor ama birdaha geri dönmüyorsun.Eğer hala fikirlerin değişmediyse buyur oku şu yazıyı. https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/26234-elano-sorunsali.html

Bu maçtada vardı gollük bir asisti. Keita'ya yaptığı orta mesela.

BJK maçında umarım böyle sakat işlere bulaşmaz. 2. pozisyondan dışarıda kalır. Reyes'e salladığı tekme + Aguero'yu düşürdüğü pozisyon. 2 net sarı kart. Ama bunu normal karşılamak lazım. Fizik gücü bu kadar yetersiz bir adam, ancak agresifliğiyle mücadele edebilir rakiple.

Bir kere olumlu konuşsan nasıl olur?

Çalım atıyor,müthiş diagonal paslar veriyor,oyun kuruyor,gerektiği zaman stoperin kademesine giriyor,rakibini kovalıyor.Daha nasıl ağırlığını koyacak,sorumluluk alacak?Lincoln tarzı bir oyuncu değil Elano.Ağırlık koymaktan kastınız 8 kişiyi çalımlamak,no look pass vermek,top sektirmek filansa geçiniz efendim.Defans ve forvet arasındaki bağlantıyı da kuruyor zaten.Ana görevi bu ve gayet iyi yapıyor ligin 2. yarısı başladığından beri..Oyun içinde kaybolmasının nedeni topun ona daha az ulaştırılması.Yanında oynayan oyuncularla pas trafiği kuramıyor.Bu onun suçu değil bildiğiniz gibi.Pas özürlüsü oyuncularımızın suçu.Sen topu Elano'ya veriyorsun,o sana tekte oynuyor ama birdaha geri dönmüyorsun.Eğer hala fikirlerin değişmediyse buyur oku şu yazıyı. https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/26234-elano-sorunsali.html

Ayrıca dün Lincoln oynasaydı yerden kalkmazdı. Sağa bakıp sola verirdi. Artist artist hareketler yapardı :D

Yazını daha önce okumuştum.Söylediklerinde yanında oynayan Topal ve Sarp konusuna katılıyorum.Elano'nun yanında belkide fiziği güçlü,mücadeleci ve en önemlisi top kullanma becerisi olan bir defansif ortasaha oyuncumuz olsa,Elano kendisini daha fazla gösterecek.Ben kesinlikle Elano'dan bir Lincoln beklemiyorum.Ama artık hem oyun içinde devamlılığının olmasını hem de her her maç belirli bir standartı yakalamsını bekliyorum.İlk yarıdaki F5 Maçını hatırlıyorumda beklentilerimiz çok büyüktü o maçta ama Elnon sahanını bana göre ve çoğu kişiye göre de en silik futbolcusuydu.O zaman uyum sorunu vardı demeyin sakın maç 10. haftaydı.

Yazını daha önce okumuştum.Söylediklerinde yanında oynayan Topal ve Sarp konusuna katılıyorum.Elano'nun yanında belkide fiziği güçlü,mücadeleci ve en önemlisi top kullanma becerisi olan bir defansif ortasaha oyuncumuz olsa,Elano kendisini daha fazla gösterecek.Ben kesinlikle Elano'dan bir Lincoln beklemiyorum.Ama artık hem oyun içinde devamlılığının olmasını hem de her her maç belirli bir standartı yakalamsını bekliyorum.İlk yarıdaki F5 Maçını hatırlıyorumda beklentilerimiz çok büyüktü o maçta ama Elnon sahanını bana göre ve çoğu kişiye göre de en silik futbolcusuydu.O zaman uyum sorunu vardı demeyin sakın maç 10. haftaydı.

Uyum sorunu yoktu ama sezon başından beri söylediğimiz sezon başı hazırlık kampı durumu vardı.Elano kampı kaçırdı.Bu kampın ne kadar mühim olduğunu geçen seneki Emre'ye,bu seneki Nihat'a bakarak anlayabilirsiniz.Geçen sene kampı kaçıran Emre çok silikti ilk yarı.Sürekli sakatlanıyordu.Ne zaman devre arası geldi kondisyon yüklendi canavar gibi bir oyuncu oldu Emre.Elano'da da 2. yarının başından itibaren yükseliş var form olarak.Dikkat ederseniz gittikçe yükseliyor formu.İlk devre silik olmasının tek sebebi kampı kaçırması ve fizik olarak takıma ayak uyduramamasıdır.

Boşver renktaş biz ne dersek diyelim onlar kendi bildiklerini söleyip (gerçi bildikleri birşey olduğunuda sanmıyorum ya) duracaklar:(:(

Allahım ne müthiş bir adam yav.O Arda'ya attığı pas beni benden aldı.Allahım sana şükürler olsun böyle bir futbolcumuz var.

Uyum sorunu yoktu ama sezon başından beri söylediğimiz sezon başı hazırlık kampı durumu vardı.Elano kampı kaçırdı.Bu kampın ne kadar mühim olduğunu geçen seneki Emre'ye,bu seneki Nihat'a bakarak anlayabilirsiniz.Geçen sene kampı kaçıran Emre çok silikti ilk yarı.Sürekli sakatlanıyordu.Ne zaman devre arası geldi kondisyon yüklendi canavar gibi bir oyuncu oldu Emre.Elano'da da 2. yarının başından itibaren yükseliş var form olarak.Dikkat ederseniz gittikçe yükseliyor formu.İlk devre silik olmasının tek sebebi kampı kaçırması ve fizik olarak takıma ayak uyduramamasıdır.

Umarım söylediğin gibi olur formu yükselerek devam eder.Uzun yıllarda Galatasarayımıza hizmet eder.

Elano gitgide takıma ısınıyor.İyi de oynamaya başladı.Umarım bu performans artarak devam eder.

Bize orta sahada bir lider lazım. Hücumda çoğalamayışımızın nedenlerinden birisi de, Elano'nun gerilere gelmesi. Gelince de foul yapıyor sadece. Hala teşhis edemedim bu adamın nasıl bir oyuncu olduğunu. Hücumda yok denecek kadar az göründü. Defansta pres falan değil, direk foul yaptı. Birkaç uzun pas attı diye iyi futbolcu olmaz.

Keşke Elano'nun ne oynadığını anlayana kadar, Elano sayfasına yorum yazmasan da.......

Serhat Türkel şov devam ediyor hala inanılmaz gerçekten :) .

Anlamadığım bir insanın bir insana bu kadar nefret ve kini olması, ne yaparsa yapsın beğenmemesinin nedeni ne olabilir ? Anca Elano kendine çok kötü birşey yapar, sonra böyle davranırsın. Ama böyle birşey olamayacağına göre arkadaşın şov yaptığını düşünüyorum, başka seçenek yok çünkü. Gerçekten inanılmaz...

Ne olur şu 2 maçta oynasın,sakatlancaksan Kasımpaşa maçını falan bekle. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt