#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Çok çabalıyor çok çalışıyor.Her maç bu kadar enerji sarf edeceğini sanmıyorum.Attığı sayıyla bir iki pastan başka defans yapayım erken saçma sapan fauller yapması iyi olmuyor.

Arkadaşım adamın yorumlarına bakarsan herhangi bir ankette bile olmayan şeyleri sorup milletin sabrını zorladığını anlarsın ;)

Çok çabalıyor çok çalışıyor.Her maç bu kadar enerji sarf edeceğini sanmıyorum.Attığı sayıyla bir iki pastan başka defans yapayım erken saçma sapan fauller yapması iyi olmuyor.

Yahu yuh arkadaş, yuh... Napacaktı, aman fazla defansif oynamayım faul yaparım, kart görürüm, atılırım, ben bekleyim bizimkiler halletsinler mi diyecekti.. Ayrıca, sanırım sadece dünkü maçı izlediniz, yoksa her maç ne kadar çabaladığını görürdünüz.. Size tavsiyem en çok eleştirildiği maçlarda dahi, istatistiklerini incelemeniz. Eminim o zaman anlamaya başlarsınız, Elano'nun sistem için, takım için, oyun planı için, ne kadar önemli olduğunu, 1 2 pas diye kücümsemeye çalıştığınız işin, aslında hiç de 1 2 olmadığını, vs vs vs...

Yani sonuçta onunda görüşü o. Sadece bu yorumunu demiyorum genel olarakta Serhat'ın tüm yorumlarına sert çıkışlar oluyor.

Olay onun görüşü ile ilgili değil. Elano'nun mevkiisini pek bilmiyor, her maç gelip sallıyor. Elano'yu deyim yerindeyse yerin dibine batırmak için her maç bu konuda elinden geleni yapıyor, iyi oynadığı halde sallıyor da sallıyor. Bu halde gelip sakin sakin yorum yapamaz ki kimse ? Futbolcumuz o bizim.

Yani sonuçta onunda görüşü o. Sadece bu yorumunu demiyorum genel olarakta Serhat'ın tüm yorumlarına sert çıkışlar oluyor.

Bu Junior Hıncal'ın savunacak bi tarafı yok. ''Arda ve Elano arasında sorun mu var?'' konusunun altında, hiç alakasız bi şekilde ''Arda mı Elano mu?Bence Arda.'' diyen de, Elano'yu Aydın'la dahi kıyaslama başarısı gösteren de kendisi. Kendisinden Elano-Leo Franco kıyaslaması beklerken cezayı aldı. Tabi daha önce böyle bi kıyaslama yapmadıysa.. Açıkcası çok merak ediyorum kendisindeki bu Elano düşmanlığının sebebini.

Yahu yuh arkadaş, yuh... Napacaktı, aman fazla defansif oynamayım faul yaparım, kart görürüm, atılırım, ben bekleyim bizimkiler halletsinler mi diyecekti.. Ayrıca, sanırım sadece dünkü maçı izlediniz, yoksa her maç ne kadar çabaladığını görürdünüz.. Size tavsiyem en çok eleştirildiği maçlarda dahi, istatistiklerini incelemeniz. Eminim o zaman anlamaya başlarsınız, Elano'nun sistem için, takım için, oyun planı için, ne kadar önemli olduğunu, 1 2 pas diye kücümsemeye çalıştığınız işin, aslında hiç de 1 2 olmadığını, vs vs vs...

Sen beğeniyorsun ben beğenmiyorum.

Biz bu adamla doğmadık.GALATASARAY takımında şuanda ona yüklenen görevi yerine getirecek kadar çok yönlü değil asla.

Evet takımın kilit parçası ama o mevkide o görevde bize vites attıracak oyuncu değil.

Sen beğeniyorsun ben beğenmiyorum.

Biz bu adamla doğmadık.GALATASARAY takımında şuanda ona yüklenen görevi yerine getirecek kadar çok yönlü değil asla.

Evet takımın kilit parçası ama o mevkide o görevde bize vites attıracak oyuncu değil.

Son cümleyi açar mısın ? O mevkii dediğin (sol iç,sağ iç) mevkii de nasıl vites attıracak oyuncu değil bunu anlamadım ? Zaten verilen görevlerin çoğunu yapıyor Elano daha fazlasını niye bekliyorsunuz ki ? Takımı tek başına sırtlayacak oyuncu değil Elano, ama oyun kitlendiğinde oyunu açacak türde bir oyuncu. Misal Kayseri maçı son dakikalarda tek arapasta pozisyona soktu bunun gibi yani.

Oyunu hakkında yorum yapmıyıcam

ama kişiliği çok iyi, 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı

Neden eleştiriliyor Elano anlamadım. Bu maçta savunma yaptık Elano'da ön libero oynadı ve ileri çıkma şansı bulamadı ama genede takımını atağa kaldırıcak paslar attı ve çok iyi savunma yaptı.

Takimda en guvendigim isim. Kadro kursam banka yazacagim 3 isim var. " Elano,Keita,Arda"

Çok iyiydi. Eleştiriler anlamsız. Takımın en önemli oyuncusu.

Ayrica Neeskens´in oyunculari koruma istegi beni hasta ediyor:D Her an dalmaya hazir piskopat gibi bekliyor saha kenarinda:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt