#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hani nerede damga vurmuş? :D Takımın en iyi 3 adamını say desen, kimse Elano'yu saymaz. Damga vurmak böyle bir şey değil.

damga4rq5.png

Bu şekilde bir damga beklemiyordun heralde?

Bize orta sahada bir lider lazım. Hücumda çoğalamayışımızın nedenlerinden birisi de, Elano'nun gerilere gelmesi. Gelince de foul yapıyor sadece. Hala teşhis edemedim bu adamın nasıl bir oyuncu olduğunu. Hücumda yok denecek kadar az göründü. Defansta pres falan değil, direk foul yaptı. Birkaç uzun pas attı diye iyi futbolcu olmaz.

Senin kapasiten yetmez Elano'yu tehşis etmeye..

Bu arada dünya basınındaki puanlara bakıyorum da, Elano çok düşük puanlar almış. Takımın geneline göre hep kötü durumda.

Bu arada dünya basınındaki puanlara bakıyorum da, Elano çok düşük puanlar almış. Takımın geneline göre hep kötü durumda.

Provakasyona doğru giden mesajların devam ederse gereği yapılacak. Seviyeyi koruyacağına düşürüyorsun.

Elano gönderilmeli, yerine Adriana Lima monte edilmeli. Transfer komitesinin başına S. Serhat Türkel getirilmeli, kendisine sınırsız yetki verilmeli. Sonra da olacaklar dehşet içinde izlenmeli.

Serhat Türkel Elano'nun ilk yarıda Arda'ya attığı pası atacak dünyada 5 kişi sayabilir mi ki böyle sallıyor?

Servet = 0 ?

Ne kadar ciddi olduğu belli. Aguero Servet'i görünce neye uğradığını şaşırdı. Serhat erbabımız, futbol üstadı, zeki, profesyonel, müthiş halı saha ve Fm bilgisi ile Elano'nun kusurunu aramak için gözlerini 4 açmış durumda.

bkz. Yürü git lan

Giovanni Dos Santos 'un 1 olduğu kadroda Elano 0 olması ne kadar da inandırıcı.

Serhat yettin ama artik ya. Valla suyunu cikardin. Amacin ne hala anlamadim. Burda herkes Elano´yu cok begeniyor sen tek basina bu kadar insana Elano´nun kötü oldugunu asilamaya calisiyorsun. Bi oyuncuyu begendigini de görmedik. Rijkaard´i da begenmiyorsun. Yani ajancilik oynamaya hic gerek yok. Birak bu ayaklari artik. Biktik olumsuz yorumlarindan.

Olm senin başka işin yok mu ya. :D Git Arsenal'i falan izle, Wenger yedikleri gol için halen hakeme saydırıyormuş.

Yine Serhat fırtınası esmiş bu başlıkta ve Serhat yine cezayı yemiş. :o

bırakın bu serhat ismi altında ki hıncal uluç'u kendi çapında eğleniyor hiç gerçi bir çapı olduğunuda sanmıyorum ama

Forumda neden bu kadar çok Serhat'ın üzerine gidiliyor ?

İyi bari onun yüzünden forumun yarısı ceza almadan, kendisi almış cezayı... Şu kadarını söyleyim, forumdaki arkadaşlar Rıdvan'a bu kadar küfür etmiyodur... Bu arada o ne idüğü belirsiz tabloyu sadece Elano'nun notuna bakarak mı koymuş, herkesi geçtim Neill 1, Servet 0 :D :D. Forma istedin de vermedi mi nedir bu Elano düşmanlığın :D Git kumda oyna Serhat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt