#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Arda'yı biçmişler. Hakem oyunu devam ettirince Elano Arda'nın intikamını almış. :)

İyiki ingiliz spiker ile izlemişim maçı. :) Harika anlattı maçı. Özellikle Arda hakkında söyledikleri gurur vericiydi.

İyiki ingiliz spiker ile izlemişim maçı. :) Harika anlattı maçı. Özellikle Arda hakkında söyledikleri gurur vericiydi.

Ne dedi?

Bu arada Serhet Türkel'i cezalandırmanız büyük yanlış olmuş bence. Arda-Sabri hakkında sistematik şekilde sallayan kişiler var. Bunlar da beni sinir ve provake ediyor ama kimse ceza alsın demiyorum.

Ayrıca kimse Serhat Barış'a ettiği laflardan daha ağırını Elano'ya söyledi diyemez. Barış konusunda neden göz yumuldu bu konuda niye cezalandırıldı? Mod olduğun için senden alıntı yaptım:)

Ne dedi?

Bu arada Serhet Türkel'i cezalandırmanız büyük yanlış olmuş bence. Arda-Sabri hakkında sistematik şekilde sallayan kişiler var. Bunlar da beni sinir ve provake ediyor ama kimse ceza alsın demiyorum.

Ayrıca kimse Serhat Barış'a ettiği laflardan daha ağırını Elano'ya söyledi diyemez. Barış konusunda neden göz yumuldu bu konuda niye cezalandırıldı? Mod olduğun için senden alıntı yaptım:)

Keşke cezaları ben verebilsem. :)

Çok çabalıyor çok çalışıyor.Her maç bu kadar enerji sarf edeceğini sanmıyorum.Attığı sayıyla bir iki pastan başka defans yapayım erken saçma sapan fauller yapması iyi olmuyor.

Saçma sapan fauller demişsiniz de Elano çok kritik noktalarda 'yugoslav faulu' diye tabir edilecek fauller yaptı.Kırılgın Brezilyalılardan sonra böyle bir adamı çoğu kişi beklemiyordu büyük ihtimal.Adam mücadeleden kaçmıyor,kora kor oynuyor.Zaten istediğimiz böyle mücadeleci oyuncular değil miydi?

GEnel olarak ise bu adam giderek yükselen bir performansla oynamaya başladı.

Bazı arkadaşlar bu adamın 4 5 kişiyi ipe dizmesini çalımlamasını istiyor galiba birde.Ama bu adam onu 40 50 metrelik tek pasla yapıyor, asıl bunun takdir edilmesi gerek çünkü oyuna tempo katıyor.

Takımın bence esas adamı Elano'dur.Arda,Keita elbette ki önemlidir ama pastanın süsüdür.

Elano'nun değerini daha iyi anlayacağız.

Spiker ne dedi peki?

Arda-Bosnia diye bir vidyo vardı. Oradaki spiker anlattı maçı.

Dikkatle izlenmesi gerektiğini, kendisini uzun süredir takip ettiğini, mükemmel bir yetenek olduğunu, kendine has tarzıyla avrupada çok fazla dikkat çektiğini söyledi vs vs.. Yakın bir süre içerisinde astronomik bir rakamla avrupa ya transfer olmasının da beklendiğini söyledi.

Kısaca Arda'nın ayağına her top geldiğinde bilgiler verdi.

Arda-Bosnia diye bir vidyo vardı. Oradaki spiker anlattı maçı.

Dikkatle izlenmesi gerektiğini, kendisini uzun süredir takip ettiğini, mükemmel bir yetenek olduğunu, kendine has tarzıyla avrupada çok fazla dikkat çektiğini söyledi vs vs.. Yakın bir süre içerisinde astronomik bir rakamla avrupa ya transfer olmasının da beklendiğini söyledi.

Kısaca Arda'nın ayağına her top geldiğinde bilgiler verdi.

Bosna maçında da quick feet falan diyordu. Sonlara doğru da

" Şimdi top Arda da başka kimde olabilirdi ki?" tarzı birşeyler söylemiş. Güzeldi:)

Elano eskisine gore cok daha iyi, yeterli yetersiz, 7m euro + 3meuro maasa deger mi baska konu.

O degil de Harun Kolcak'ın gençligi gibi gezmekten vazgecip, M.City'deyken gibi saçını kestirse iyi olacak. Bu hali hiç hos degil yahu, sacları kesince biraz adama benziyordu.

Daha nasıl yeterli olunabilir bilmiyorum. :)

Elano eskisine gore cok daha iyi, yeterli yetersiz, 7m euro + 3meuro maasa deger mi baska konu.

O degil de Harun Kolcak'ın gençligi gibi gezmekten vazgecip, M.City'deyken gibi saçını kestirse iyi olacak. Bu hali hiç hos degil yahu, sacları kesince biraz adama benziyordu.

elano2.jpg

Valla yaa Elano duy sesimizi kes şu saçları. :o Ne o papaz gibi kafa :D

Uzun sacli hali vardi bir de, orada da iyiydi. Ya uzun sac ya cok kisa, ortasindaki bonus vari sekil yakismiyor.

276500_BIGPORTRAIT.jpg

Bu gibi. Yalniz iyi burun var reiste :o

Rijkaard Elano'ya biraz kaleye yakın oynamasını söylese iyi olacak.Adam ortasahada boğuşmaktan kale nerde unuttu.

Onun sebebi orta sahada oynatilan diger adamlarin futbol konusundaki yetenek sikintilari. Yoksa Elano daha ilerde oynar, oyle geride curutulecek adam degil. Tabi ilerde dediysek forvetin dibinde degil, yine orta sahada ama daha ofansif bir vaziyette.

Arasıra çıksa şut atsa bana o da yeter.Şu ortasahaya Elano ayarında bir adam daha şart.Umarım yönetim sene sonunda en iyisini alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt