- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Arda'yı biçmişler. Hakem oyunu devam ettirince Elano Arda'nın intikamını almış.
Arda'yı biçmişler. Hakem oyunu devam ettirince Elano Arda'nın intikamını almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya maç oynanıyor İlker Yasin napıyor arkadaş rezil anlattı maçı
Maç zevkimizin içine etti
İyiki ingiliz spiker ile izlemişim maçı.Harika anlattı maçı. Özellikle Arda hakkında söyledikleri gurur vericiydi.
Ne dedi?
Bu arada Serhet Türkel'i cezalandırmanız büyük yanlış olmuş bence. Arda-Sabri hakkında sistematik şekilde sallayan kişiler var. Bunlar da beni sinir ve provake ediyor ama kimse ceza alsın demiyorum.
Ayrıca kimse Serhat Barış'a ettiği laflardan daha ağırını Elano'ya söyledi diyemez. Barış konusunda neden göz yumuldu bu konuda niye cezalandırıldı? Mod olduğun için senden alıntı yaptım![]()
Çok çabalıyor çok çalışıyor.Her maç bu kadar enerji sarf edeceğini sanmıyorum.Attığı sayıyla bir iki pastan başka defans yapayım erken saçma sapan fauller yapması iyi olmuyor.
Keşke cezaları ben verebilsem.![]()
Spiker ne dedi peki?
Arda-Bosnia diye bir vidyo vardı. Oradaki spiker anlattı maçı.
Dikkatle izlenmesi gerektiğini, kendisini uzun süredir takip ettiğini, mükemmel bir yetenek olduğunu, kendine has tarzıyla avrupada çok fazla dikkat çektiğini söyledi vs vs.. Yakın bir süre içerisinde astronomik bir rakamla avrupa ya transfer olmasının da beklendiğini söyledi.
Kısaca Arda'nın ayağına her top geldiğinde bilgiler verdi.
O degil de Harun Kolcak'ın gençligi gibi gezmekten vazgecip, M.City'deyken gibi saçını kestirse iyi olacak. Bu hali hiç hos degil yahu, sacları kesince biraz adama benziyordu.
Elano eskisine gore cok daha iyi, yeterli yetersiz, 7m euro + 3meuro maasa deger mi baska konu.
O degil de Harun Kolcak'ın gençligi gibi gezmekten vazgecip, M.City'deyken gibi saçını kestirse iyi olacak. Bu hali hiç hos degil yahu, sacları kesince biraz adama benziyordu.