#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bugün de mırın kırın eden varmı acaba Elano'ya. :)

Arda'dan sonra tahtaya yazılması gereken ilk isim.

elanokaptanlik.jpg

gercekten ustune koya koya ılerlıyo bugunde nefisti

S. Serhat Türkel: Bu mu iyi Elano. Vallaha yanlış maç seyrettim herhalde Elano gene bildiğimiz üzere vasattı hem bizim aradığımız oyuncu tipine uygun değil. Bence Elano'yu satıp Lucho Gonzales'i almamız lazım.

Bugün çok iyiydi. Arka arkaya iyi maçlar çıkardı. Sakatların da dönmesiyle daha da iyi olacak.

Sağdan rakibi topuğuyla geçip orta yapınca gözümün pasını sildi resmen :o

Baroş Kewell Sabri döndüğünde 3 4 atmalara başlayacağız anlaşılan :)

S. Serhat Türkel: Bu mu iyi Elano. Vallaha yanlış maç seyrettim herhalde Elano gene bildiğimiz üzere vasattı hem bizim aradığımız oyuncu tipine uygun değil. Bence Elano'yu satıp Lucho Gonzales'i almamız lazım.

Maçın özetini izleyince, Elanonun sol ayakla çektiği şut gol olsaydı, forumdaki çocuk ordan şut çekmesi hataydı falan derdi diye düşündüm :D

Bugün çok çok iyiydi,umarım sakatlığı önemli değildir ve Atletico maçında tam kapasite ile oynar,bu arada bugün şunu net gördük,biraz mücadele edersek ligin açık ara en kaliteli takımı biziz,ama her zaman mücadele açısından bugünkü gibi olmalı ve üzerine koymalıyız,tek eksiğimiz sürekli olarak derbilerde top bizim elemana çarpıp rakibin önünde kalıp gol yememiz,veya bizim oyuncuya çarpıp gol olması gibi,maçın 1 puan kazançla mı 2 puan kayıpla mı sona erdiği ilkin yarın asıl sezon sonu belli olacak.

Bir an S. Serhat Türkel yorum yapıyor sandım :D

Elano...Utanmasa kaleden kaleye nokta pas atacak.Mükemmel bir uzun pas yeteneği var.

Neill ve Elano ..

bu takım için 2 bulunmaz nimet..

bu 2 isim kemik artık..

etrafına takım kurulmalı..

Elano sen bu takımın en kilit isimlerindensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt