#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ben beraber oynamaları gerektiğini düşünüyorum.Yanlarında sağlam bir orta saha (Topal) çok uyumlu olur.

yani olabilir tabiki, olmaz diye bir şey yok ama ortasahaya tecrübeli ve kaliteli bir isim kesinlikle şart. emre çolak da bir yandan fizik ve mental açıdan gelişirken, aynı zamanda alıcağı sürelerle takıma adapte olmaya başlar.

seneye rotasyonda olur, ondan sonraki sene ilk 11 de. daha önünde çok uzun seneler var, sonuç olarak ortasaha transferi şart

Elanonu yanına Bir appiah gibi biri lazım.

Hem oyun zekası var,Mükemmel şutu var,Defansif anlayısı iyi ve en önemlisi zenci:)

Saka bir yana, Yönetim bu açıgı görüp bu kalitede bir yabncı alırsa çok iyi olur...

Elano'nun pasları, oyun zekası, şutları bana Hagi'yi andırıyor. Hagi tarzı bir oyuncu değil fakat bu adam 40 yaşına kadar oynar.

Bu adam bildiğiniz Ayhan pozisyonunda oynayan oyuncudur. Karşı yakadaki örneği içinde Emre. Aralarındaki farkı anlatmama gerek yok heralde. Şiir gibi oynuyor ve futboluna aşık oluyorum!

Tam nasil yazigim diye dusunuyordum senin yorumuna takildim.

Anlatabilecek en guzel søzler bunlar.

Yıllardır Epl futbolcularını televizyon başında salya sümük izlerdik hani, ulan şu adama bak tank gibi futbolcu diyalogları geçerdi. Bazen savunmadan atılan tek bir topla pozisyona girerdi o takım. O pası atarken gözler yine o adamdadır ve 70 km depar atıp ceza sahası çevresinde golü koklarken görürdük. Daha sonra kademeye girerdi, yeri gelir depar atardı, adam eksiltirdi, tek bir hareketle rakibin direncini düşürürdü. işte Elano öyle bir adam. Günümüz futbolunda bir orta saha oyuncusunda olması gereken herşey mevcut onda. Baros, Kewell gibi adamlarla performansı tavan yapacaktır, takım oyuncusu olduğunu her maç kanıtlayacaktır ve istikrarını sürdürecektir.

o yüzden pankartta denildiği gibi, ''Nos acreditano voce Elano, Sempre estaremos com voce'' (Sana inanıyoruz Elano, her zaman yanında olacağız)

Yürüyedur aslanım.

PS : Bugün taraflı tarafsız yakın arkadaşlarım Elano'yu öve öve bitiremedi. Ulan Elano ne adammış falan dediler. Zamanında anlatmıştık ama dinlemediler. Şimdi diyorum ki bu ne hissizlik lan!

Bu adamı kötüleyenler lütfen buraya yazmasın :D

Yarım sezon sabrettik bu adam uğruna.Meyvelerini toplamaya başladık.

ilk yarıda takımın en çok koşan oyuncusuydu 5 km koştu toplamda 8.1 km koştu

Gercekten müthis oynuyor, Allah nazardan saklasin :) Süpersin Elano!!!

feyyaz uçar ın yorumu vardı bu sabah; '' Dunga nın neden elanoyu gözü kapalı milli takıma aldığı anlaşılıyor'' diye.

Gerçekten , kusursuz oynadı, işte budur.

Ayrıca, ilk geldiğinde, onun hakkında yanlış düşüncelere sahip olduğum için beni utandırdı.

ona ınandık oda bizi uzmedi teskkurler elano dün için ve bundan sonrası için

feyyaz uçar ın yorumu vardı bu sabah; '' Dunga nın neden elanoyu gözü kapalı milli takıma aldığı anlaşılıyor'' diye.

Gerçekten , kusursuz oynadı, işte budur.

Ayrıca, ilk geldiğinde, onun hakkında yanlış düşüncelere sahip olduğum için beni utandırdı.

Sen en azından, bazıları gibi, adam kendisini gösterdikten sonra, lafını yememek için, saçma sapan sallamaya çalışmayıp, hata yaptığını söyleyebilmişsin. Onu dahi yapamayanlar var. İsmi lazım değil, bu aralar cezalı :D

Elanonu yanına Bir appiah gibi biri lazım.

Hem oyun zekası var,Mükemmel şutu var,Defansif anlayısı iyi ve en önemlisi zenci:)

Saka bir yana, Yönetim bu açıgı görüp bu kalitede bir yabncı alırsa çok iyi olur...

Benimde kafamdaki oyuncu profili. Sağ içe bi Appiahımsı.(kendisi değil) :D

Sen en azından, bazıları gibi, adam kendisini gösterdikten sonra, lafını yememek için, saçma sapan sallamaya çalışmayıp, hata yaptığını söyleyebilmişsin. Onu dahi yapamayanlar var. İsmi lazım değil, bu aralar cezalı :D

Adı lazım değil baş harfi s.serhat turkel

Nedir bu zenci sevdası ? Güç ve mücadeleden çok zeki , pas yüzdesi yüksek bir çift yönlü bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var Yani 1 Elano´ya daha

Haldun Arteta´yı getirsinde millet Xavi - İniesta ikilisinin 1 alt versiyonunu izlesin :)

Dünkü maçtan kesitler halinde buraya video koycak bir babayiğit yokmu :D

Sağdan rakibi topuğuyla geçip orta yapınca gözümün pasını sildi resmen :o

Baroş Kewell Sabri döndüğünde 3 4 atmalara başlayacağız anlaşılan :)

2 gün önce beğenmiyodun hayırdır :D

Çok çabalıyor çok çalışıyor.Her maç bu kadar enerji sarf edeceğini sanmıyorum.Attığı sayıyla bir iki pastan başka defans yapayım erken saçma sapan fauller yapması iyi olmuyor.

Sen beğeniyorsun ben beğenmiyorum.

Biz bu adamla doğmadık.GALATASARAY takımında şuanda ona yüklenen görevi yerine getirecek kadar çok yönlü değil asla.

Evet takımın kilit parçası ama o mevkide o görevde bize vites attıracak oyuncu değil.

Bu mesajlardan sonra, keşke desturla girseydin şu başlığa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt