#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

son aylarda takımın en iyisi artık herkes onun lincoln alex gibi bir oyuncu olmadığını anlamalı zaten öyle olsa brezilya milli takımında oynamaz tıpkı alex ve lincoln'ün oynayamaması gibi. Çünkü o tarz oyuncudan brezilyada o kadar çok var ki ama elano gibi savaşan defans ve ofansı bağlayan bir oyuncuya hasretler onlarda o yüzden kıymetini bilelim Elanomuzun!

Gerçekten şöyle adam gibi bir freekick golü görmeyeli yıllar oldu ya.Ben Kewell'ı aldığımızda hiçbir şey yapmasa bile freekickten gol atar diyordum kısmet olmadı hiç.Elano'yu aldık adam serbest vuruşun kralı resmen ama ne hikmetse ondan da göremedik feci içimde kaldı bu benim.En kısa zamanda şöyle 30 metreden güzel bir falsoyla golünü bekliyorum.En kısa zamanda...(2 gün sonra mesela:D)

Gerçekten şöyle adam gibi bir freekick golü görmeyeli yıllar oldu ya.Ben Kewell'ı aldığımızda hiçbir şey yapmasa bile freekickten gol atar diyordum kısmet olmadı hiç.Elano'yu aldık adam serbest vuruşun kralı resmen ama ne hikmetse ondan da göremedik feci içimde kaldı bu benim.En kısa zamanda şöyle 30 metreden güzel bir falsoyla golünü bekliyorum.En kısa zamanda...(2 gün sonra mesela:D)

O kadar çok yıldızımız oldu ki baksanıza artık gol siparişi veriyoruz :bgking1:

Elano'yu olumsuz anlamda en çok eleştirenlerden biriyim.Özellikle fb maçında oynadığı ya da oynayamadığı futbolla beni çileden çıkarmıştı.Gerçekten ilk yarıdaki maçlarda oyun içinde varlığıyla yokluğu pek belli olmuyordu.Bunu takıma henüz adapte olamamasına ve sezon öncesi kampında yer almamasına bağlamıştım.Ama gel gör ki ilerisi için pek ışıkta vermiyordu.Gaziantep maçıyla birlikte özellikle o karlı zemindeki futboluyla gerçekten beni ve benim gibi düşünenleri çok şaşırttı.Sonraki hafta Denizli maçında eyvah yine eski Elano dedirten bir futbol oynadı en azından vasatın da altındaydı.Antalya kupa maçında (ilk maç) sonradan oyuna girdi ve gerçekten takımı ateşleyen ve sorumluluk alan bir oyun sergiledi.Kayseri deplasmanında zaman zaman etkiliydi fakat beklediğimden uzak bir görüntü çizdi.Ama kupadaki Antalya rövanşında böyle oyna canımı ye dedirtti.Madrid maçı Elano'nun böyle üst düzey bir takım karşısında nasıl bir performans göstereceğini izlemek açısından önemliydi.Bu maçta biraz daha defansif bir görev üstlendi ve aynı zamanda bir görev adamı olduğunu da bizlere gösterdi.Ve İnönü de oynadığı futbolla aslında ne kadar önemli ve potansiyelli bir futbolcuğu olduğunu gördüm.Çünkü gerçekten oyunun iki yönünü de başarıyla oynadı ve adeta neden bu adamı Dunga Brezilya milli takımına alıyor diye benim gibi soranlara en güzel cevabı verdi diye düşünüyorum.(daha önceleri Dunga'nın Elano'yu kendi oynadığı dönemlerdeki oyun stiline benzettiği için aldığını düşünüyordum.Keza bana göre de Dunga ve Elano'nun tarzları çok benziyor.)Ama işin aslı öyle değilmiş. Artık Elano bana ve benim gibi hakkında olumsuz düşünenlere en güzel cevabı verdi.Elano'yla ilgili tek endişem maçtan maça süreklilik sağlayamaması.Umarım bundan sonra bir maç iyi olup bir sonraki maçta vasat bir görünüm vermez.İnşallah bundan sonra da son haftalardaki başarılı oyununu devam ettirecek ve her maç daha da artan bir performansla GALATASARAY'ımıza büyük katkı sağlayacaktır.

istanbulda olan biri berbere götürsün Elano yu

elano2.jpg

C_71_article_1042147_image_list_image_list_item_0_image.jpg

Cidden artık saçlarını kestirsin yav.Jo yüzünden mi kestirmiyor nedir.

Biz bu adamı gerçekten 8milyona mı aldık?

valla elano yüzünden 1 hafta ceza aldım :)) ama bana cevap vermeye ve haksız olduğumu göstermeye başladı. helal olsun elano.

Nos acreditano voce Elano, Sempre estaremos com voce

Atletico maçında gol veya asist bekliyorum Elano'dan.

bazı oyuncularımız gol attığında normalden daha çok seviniriz

kaptan gibi kewell gibi elano gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt