#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Allah aşkına banlayın şunu ya.

En azından forumu daha kaliteli hale getirmek istiyorsak bunu yapın.

Galatasaray'ımızın forumuna yakışmıyor...

Ayrıca Elano'ya laf atmayın artık yeter. Yenilince "aradığımız futbolcu değil" yazıyorsunuz, yenince "muhteşem bir futbolcu" yazıyorsunuz.

Hep vurguladım ve tekrar ediyorum;

Elano bu takımda sisteme en uygun oyuncudur ve bence takımın olmazsa olmaz en önemli ismidir.

Niye banlasınlar? Böyle bir mantık mı var? Herkes fikrini söyleyecek. Nazi Almanyası'ndan ne farkı kalır o zaman burasının?

Günde 20 defa Elanoya laf atarsan tepki alırsın Serhat bey. Benimde sevmediğim oyuncular var tabiki fikrini söyleyeceksin. Bende söylüyorum maç bitince futbolcular hakkındaki olumsuz eleştirilerimi ama sen saat başı gelip "özellikle Elanoya" birşeyler sallıyorsun.

Günde 20 defa Elanoya laf atarsan tepki alırsın Serhat bey. Benimde sevmediğim oyuncular var tabiki fikrini söyleyeceksin. Bende söylüyorum maç bitince futbolcular hakkındaki olumsuz eleştirilerimi ama sen saat başı gelip "özellikle Elanoya" birşeyler sallıyorsun.

Amacı antipatik olmak.

Millet ne derse tersini yapıyor.

Konu sadece Elano değil.Her konuda yapıyor bunu.

Niye banlasınlar? Böyle bir mantık mı var? Herkes fikrini söyleyecek. Nazi Almanyası'ndan ne farkı kalır o zaman burasının?

Senin ki fikir belirtmek değil bunu sende biliyorsun. Ve söylediğinin yanlış olduğunu bildiğin halde hala üstüne üstüne gidiyorsun. Dün yenilgi almışız taraftar üzgün forumda sen kalkmış direkt Elano'ya yükleniyorsun. Bugün gelmiş Kasımpaşa'daki futbolu Elano'ya bağlıyorsun, Eskişehir'deki oyunu da Elano'ya bağlıyorsun.

Ve bu hareketlerini bir defa değil, iki defa değil, her zaman yapıyorsun.

Senin yaptığın fikir belirtmek değil. Senin yaptığın resmen dalga geçmek, kendini ön plana çıkarmak ve şov yapmak. Bu yüzden ban olayını gündeme getirdim...

Serhat Elano ve Rijkaard gibi konularda abartıyor , saçmalıyor olabilir ama Barış konusunda sonuna kadar haklıydı . Ne kadar haklı olduğunuda gördük çok net bir şekilde

Not:Bu arada Serhatın koruduğuda birçok futbolcumuz var Sabri , Uğur,Topal ,Sarp gibi

Amacım Serhatı korumak değil ama çok yükleniyorsunuz çocuğa Amacı forumu karıştırmak değil sadece bazı fikirlerinde abartıyor

Ne haklı çıkmasından bahsediyorsun arkadaşım sen?

Barış kaç senedir bu takımda bilen biliyor.Haklısı haksızı mı var?

Sanki adam yeni transfer.

Tugi elano.jpg

Arda'ya dahi sallayanlar var;Elano'ya sallamışlar çok mu?

Şu Tugay'ın rakip kaleye sırtı dönükken aldığı toplardan sonra, nasıl da yumuşak bir hareketle yüzünü rakip kaleye doğru dönüşünü bizim oyunculara defalarca izleteceksin :)

Eskişehir maçında kötü değildi bence Elano sahada birşeyler yapmaya çalışan biriydi. Bence 2.yarıda çok iyi oynuyor Elano çok iyi maçlarda çıkardı ama hala City'de ki gibi değil.

Elano'nun yanında Mehmet Topal, Barış, Mustafa, Ayhan gibi ``Düz´´ (Kazma demeye dilim varmadı Galatasaray forması giyen futbolculara(!)) oyuncular değilde Kewell, Baros oynadığı zaman göreceksiniz Elano kimdir.

Elano dan memnunum ben. Adam cok iyi oynarken takim arkadaslari berbat oyniyorlar, bu da Elanonun sansizligi olsa gerek. Adam 2. yari oynadigi tüm maclarda en iyilerden biriydi. Simdi haftaya herkes iyi oynar ve Elanonun performansi iyi olmaz, basina, millete vs gün dogar... Iyi oynadigi halde bile elesitiriliyor adam.

Elano'nun suçu yok, FR yanlış yerde oynatıyor

Elano'nun suçu yok, pas vermiyorlar

Elano'nun suçu yok, yeni geldi alışması lazım

Elano'nun suçu yok, o kadar teknik ki, takım ona uyum sağlayamıyor

Elano'nun suçu yok, yonetim transfer ederken yanlıs lanse etti

Elano'nun suçu yok, Elano süper Arda dahil herkes kötü...

Bunları geçiniz...

Elano kötü...

En çok koşan 5 adam listesinde adı yok son maçta...

Bir sürü kritik ve sacma sapan top kaypları var... Bunları görelim artık...

2 ara pası verdi demeyin, böyle oynayacaksa Sergen Yalçın'ı alalım 5 tane verir o pastan her maç...

Elano'nun suçu yok, FR yanlış yerde oynatıyor

Elano'nun suçu yok, pas vermiyorlar

Elano'nun suçu yok, yeni geldi alışması lazım

Elano'nun suçu yok, o kadar teknik ki, takım ona uyum sağlayamıyor

Elano'nun suçu yok, yonetim transfer ederken yanlıs lanse etti

Elano'nun suçu yok, Elano süper Arda dahil herkes kötü...

Bunları geçiniz...

Elano kötü...

En çok koşan 5 adam listesinde adı yok son maçta...

Bir sürü kritik ve sacma sapan top kaypları var... Bunları görelim artık...

2 ara pası verdi demeyin, böyle oynayacaksa Sergen Yalçın'ı alalım 5 tane verir o pastan her maç...

Elano'mu kötü ?

Sergen zaten Elano gibi 50 60 metre adrese teslim paslar attıda biz görmedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt