#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Peki Emre'nin Türkiye'de kaçıncı senesi yada Emre geçen sene ne oynamış?

Emrenin asıl oynamama sebebi sakatlıklar hem emre beni ilgilendirmiyor ben sadece herkesin bildiği adam olduğu için örnek verdim.Honduras maçında emreyle arda nasıl anlaştılar paslaştılar görmediniz mi?Tabi siz nabarsınız arda ile elano arasında sorun var onçin arda pas atmıyor yada arda bencil diye topic açarsınız.

Arda'nın yabancı düşmanı oldugu zaten açık.Arda bir kere Elano'yla verkaç yap be kardeşim.Kewell onun için bambaşka ama tek sebebi de onun kariyeri ve Liverpool'da oynaması..

Ya arkadaş maçları bakan gözlerle, değil gören gözlerle izleyin.

Elano benim için büyük hayal kırıklığıdır kim ne derse desin..Gerçek bir çift yönlüde değil..Orta sahada faul yapmakla çift yönlü olmaz orta sahada basıcan dönen topları alacaksın 'gerçek pres yapıcaksın'Ha şu orta saha arasında tabiki en iyi adamdır 11 başlaması gerekir o ayrı bi olay.Sergenin yazıya tamamen katılmasamda doğru demiş.Dunganın oynatma sebebi beni ilgilendirmiyor.M.sarpta bizde oynuyor diye mükemmel oyuncu değil mesela.Ricardinhoya milli takımda oynuyorduda noldu geçtmediğiniz dalga kalmadı guizada yine aynı şekilde şimdi sırf bu yüzden elanoyu savunmak garip kaçıyor.Elano nun şuanki hali emre belozoğlundan iyi adam değil.

Orta saha presi sonucu kaptığı top sonrası golde bulduk pozisyonda.

Bu da örneği.

YouTube - UEFA Avrupa Ligi GS Graz 1 1 Bizim Golumuz

Emrenin asıl oynamama sebebi sakatlıklar hem emre beni ilgilendirmiyor ben sadece herkesin bildiği adam olduğu için örnek verdim.Honduras maçında emreyle arda nasıl anlaştılar paslaştılar görmediniz mi?Tabi siz nabarsınız arda ile elano arasında sorun var onçin arda pas atmıyor yada arda bencil diye topic açarsınız.

Yo hiç öyle adetlerim yoktur.Sen Emre'den örnek verdim bende verdim.

Tamam yarın imzalayalım sözleşmeyi :)

Bu arada Elano tam komple futbolcu,

Alex yarım futbolcu ya,

Begenmedigimiz alex milli takımda olmayan alex

SUPER Lig: 9 gol 9 asist...

Uyanalım ey camia...

50 metre pasla uyuma... Elano

3 gol 0 asist...

Bi kere Elano nerde oynuyor alex nerde oynuyor?Bu kıyaslamayı nasıl yaptın anlayamadım:D Alex 3 sene önce bir röportajında ben orta saha oyuncusu değilim forvet oyuncuyum demişti.Heralde cok asist yapıp cok gol atcak..

Elano çift yönlü değil,Emre Elano'dan daha iyi,Elano koşmuyor mücadele etmiyor vs vs.Bunları iddia eden kişilerin koskoca forumda sadece 2-3 kişiden ibaret olması da ayrı bir trajikomik olay.Bu kadar kişinin gözüyle gördüğü,izleyip kabul ettiği şeyleri hala inatla ``Ben daha biliyorum olm`` diye iddia ediyorlar.Hayır arkadaşım bilmiyorsun işte ya da izlediğini anlamıyorsun.Serhat gibi ``Ben marjinal takılırım aga`` deyip bu yorumları yaparsan anlarım ama izleyip gördüğün halde hala olmayan şeyleri iddia etmek komik bir olay.

seneye görün siz elanoyu

hele bir sezon öncesi hazirliklara katilsin o zaman hepinizin agzi acik kalacak

Elano çift yönlü değil,Emre Elano'dan daha iyi,Elano koşmuyor mücadele etmiyor vs vs.Bunları iddia eden kişilerin koskoca forumda sadece 2-3 kişiden ibaret olması da ayrı bir trajikomik olay.Bu kadar kişinin gözüyle gördüğü,izleyip kabul ettiği şeyleri hala inatla ``Ben daha biliyorum olm`` diye iddia ediyorlar.Hayır arkadaşım bilmiyorsun işte ya da izlediğini anlamıyorsun.Serhat gibi ``Ben marjinal takılırım aga`` deyip bu yorumları yaparsan anlarım ama izleyip gördüğün halde hala olmayan şeyleri iddia etmek komik bir olay.

Tamam elano mücadele ediyosa emre ondan daha fazla ediyor dönen toplar alıyor var mı itirazın?Otur bi maçta say kim anlamıyorda görelim...Milli takımda senede bir maç oynayan emre ve arda arasındaki uyuşmama mı daha iyiydi elano arda arasında mı?Arda değişmediğine göre demekki elanoda sorun var.

hehehehe.

Elano uzun pas atamıyor bence. Ne yani, önemli bir artısı yok ki. O pasları bende halı saha'da atıyorum, benide koyun oraya bende atarım onu.

Evet, çok değişik bir tip oldum şuan. İsmimi gören herkes facebook'da beni arıtıcak, yorumlarım takip edilcek, sayemde 3-4 kişi atılcak. Çok iyi biliyorum lan futbolu!

Not:

Alınmak isteyen alınabilir bu mesajıma.

Tamam elano mücadele ediyosa emre ondan daha fazla ediyor dönen toplar alıyor var mı itirazın?Otur bi maçta say kim anlamıyorda görelim...Milli takımda senede bir maç oynayan emre ve arda arasındaki uyuşmama mı daha iyiydi elano arda arasında mı?Arda değişmediğine göre demekki elanoda sorun var.

Arda Emre ile kaç senedir milli takımda birlikte oynuyor. Ne alaka?

Kardeşim değişen arda zaten.Adamın yabancıya bakışı farklı.Sen arda'nın emre'yle yaptıgı paslaşmaları Elano'yla yapamıcagınımı zannediyorsun yoksa:D

Senin gibi düşünenleri gördükçe "Stay with us forever Elano" pankartı hazırlayıp maça gidesim geliyor. Bu gidişle yapacağım zaten.

Takımda Arda, Gio, Kewell, Keita, Jo, Baros gibi isimler varken taraftar neden ondan goller ve asistler bekler aklım almıyor. Elano, saydığım isimlerin goller ve asistler yapması için var bu takımda.

Onun görevi şu an itibariyle Ayhan ile aynıdır. Rijkaard o bölgeye bir tane daha Elano transfer ettirmedikçede hep aynı görevi üstlenecektir Elano.

Senin gibi düşünenleri gördükçe "Stay with us forever Elano" pankartı hazırlayıp maça gidesim geliyor. Bu gidişle yapacağım zaten.

Takımda Arda, Gio, Kewell, Keita, Jo, Baros gibi isimler varken taraftar neden ondan goller ve asistler bekler aklım almıyor. Elano, saydığım isimlerin goller ve asistler yapması için var bu takımda.

Onun görevi şu an itibariyle Ayhan ile aynıdır. Rijkaard o bölgeye bir tane daha Elano transfer ettirmedikçede hep aynı görevi üstlenecektir Elano.

:2_thumbs_up_-_anima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt