#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Senin gibi düşünenleri gördükçe "Stay with us forever Elano" pankartı hazırlayıp maça gidesim geliyor. Bu gidişle yapacağım zaten.

Takımda Arda, Gio, Kewell, Keita, Jo, Baros gibi isimler varken taraftar neden ondan goller ve asistler bekler aklım almıyor. Elano, saydığım isimlerin goller ve asistler yapması için var bu takımda.

Onun görevi şu an itibariyle Ayhan ile aynıdır. Rijkaard o bölgeye bir tane daha Elano transfer ettirmedikçede hep aynı görevi üstlenecektir Elano.

Ben elano asist/gol yapamıyor diye eleştirmiyorum ki..Ondanda bahsetmedim zaten..Ben elanonun genel oyunundan memnun değilim..Fiyatının hakkı değil adam.

Kardeşim değişen arda zaten.Adamın yabancıya bakışı farklı.Sen arda'nın emre'yle yaptıgı paslaşmaları Elano'yla yapamıcagınımı zannediyorsun yoksa:D

hee öyle.

Ondan Gio'nun, Arda'nın, Keita'nın, Baros'un, Kewell'ın, Jo'nun yaptığı şeyler beklenmiyor. Ona göre izleyin maçları.

Bunu bilecek kadar futbol bilgisine sahibiz Elhamdülillah. Maçlarıda nasıl izleyeceğimizi çeşitli eğitimlere gerek duymadan biliyoruz. Elano'ya her maç gol atsın,asist yapsında demiyoruz. O beğenmediğiniz orta saha oyuncularından farkını ortaya koysun diyoruz. Yani "biraz mücadele" diyoruz.

Bunu bilecek kadar futbol bilgisine sahibiz Elhamdülillah. Maçlarıda nasıl izleyeceğimizi çeşitli eğitimlere gerek duymadan biliyoruz. Elano'ya her maç gol atsın,asist yapsında demiyoruz. O beğenmediğiniz orta saha oyuncularından farkını ortaya koysun diyoruz. Yani "biraz mücadele" diyoruz.

Farkını ortaya koyuyor zaten. Oyunu domine ettiği maçları tekrar izleyin. İyi gelir.

Farkını ortaya koyuyor zaten. Oyunu domine ettiği maçları tekrar izleyin o zaman.

İzleriz. Tekrar tekrar izleriz. Ben Mehmet Topal'ı Ayhan'ı Sarp'ı bir damla bile beğenmem. zaten bu takımda durma sebepleride orta sahada mücadele ederek oynamaları. Teknik olmadıklarını herkes biliyor. Elano teknik bir futbolcu. Adı var,kaliteli. Ben Elano'dan uzun paslarının,teknik vuruşlarının yanında bu beğenmediğim futbolcular gibi mücadele ederek,koşarak oynamasını istiyorum. Sanki faula maruz kalmak istemiyor topa girmek istemiyor gibi. Taraftara bunu hissettiriyor.Elano'da maç içinde hafif bir isteksizlik seziyorum. İnşallah seneye bunu atar üstünden.

Hiç belli etmiyorsun.

İzleriz. Tekrar tekrar izleriz. Ben Mehmet Topal'ı Ayhan'ı Sarp'ı bir damla bile beğenmem. zaten bu takımda durma sebepleride orta sahada mücadele ederek oynamaları. Teknik olmadıklarını herkes biliyor. Elano teknik bir futbolcu. Adı var,kaliteli. Ben Elano'dan uzun paslarının,teknik vuruşlarının yanında bu beğenmediğim futbolcular gibi mücadele ederek,koşarak oynamasını istiyorum. Sanki faula maruz kalmak istemiyor topa girmek istemiyor gibi. Taraftara bunu hissettiriyor.Elano'da maç içinde hafif bir isteksizlik seziyorum. İnşallah seneye bunu atar üstünden.

Valla kusuru bakma ama burda sacmalamissin.

Elano en cok kosanlardan, mucadele edenlerden, press yapanlardan ve sert oynayanlardan biri 2. yaridan beri. Bunu görmek istemeyen birinin (yani senin) Elanoyu begenmemesi, elestirmesi cok dogal tabi...

Valla kusuru bakma ama burda sacmalamissin.

Elano en cok kosanlardan, mucadele edenlerden, press yapanlardan ve sert oynayanlardan biri 2. yaridan beri. Bunu görmek istemeyen birinin (yani senin) Elanoyu begenmemesi, elestirmesi cok dogal tabi...

Ben bunu niye görmek istemeyim ki? Bu başlıkta Elano'yu maç başına olumlu olarak yorumlamaya giren kişi benim çok takdir ettiğim maçlarıda oldu. Beni anlatmak istediğim, Elano benim için çok değerli bir futbolcu ve beklentimde bu oranda büyük. Yani, diğer orta saha futbolcularını her geçen gün daha fazla utandırmasını istiyorum.

Yok artık daha neler. Adam topa bile kafasını sokacak kadar mücadele ediyor daha ne yapsın ya ?

Bu yorumu gören kişi senle tartışmaya bile girmez hocam Bunu gören insan anlar yani ya senin Elano'ya karşı nefretin var, ya da başka birşey.

Çünkü mücadele etmiyor ne demek anlamadım adam korkusuzca her topa giriyor resmen. Hatta bazı maçlarda etkili olamamasına rağmen sırf mücadelesi için bile alkış aldı bu adam. Öyle bir adam yani Elano.

Ve sen kalkmış mücadele etmiyor dersen bu adama ayıp etmiş olursun.

Yok artık daha neler. Adam topa bile kafasını sokacak kadar mücadele ediyor daha ne yapsın ya ?

Bu yorumu gören kişi senle tartışmaya bile girmez hocam Bunu gören insan anlar yani ya senin Elano'ya karşı nefretin var, ya da başka birşey.

Çünkü mücadele etmiyor ne demek anlamadım adam korkusuzca her topa giriyor resmen. Hatta bazı maçlarda etkili olamamasına rağmen sırf mücadelesi için bile alkış aldı bu adam. Öyle bir adam yani Elano.

Ve sen kalkmış mücadele etmiyor dersen bu adama ayıp etmiş olursun.

Yahu benim Elano'ya karşı niye bir nefretim olsun ?

Benim tek sorum şu sizlere.

Elano'nun adına bakarak, genel manada bu performansının onun gerçek performansı olduğunu düşünüyor musunuz?

Yahu benim Elano'ya karşı niye bir nefretim olsun ?

Benim tek sorum şu sizlere.

Elano'nun adına bakarak, genel manada bu performansının onun gerçek performansı olduğunu düşünüyor musunuz?

Peki sence takım halinde iyi oynadığımız maçlarda Elano'nun performansının üst düzey olması tesadüf mü?

Tamam elano mücadele ediyosa emre ondan daha fazla ediyor dönen toplar alıyor var mı itirazın?Otur bi maçta say kim anlamıyorda görelim...Milli takımda senede bir maç oynayan emre ve arda arasındaki uyuşmama mı daha iyiydi elano arda arasında mı?Arda değişmediğine göre demekki elanoda sorun var.

Emre ile Elano farklı stilde oyuncular. Emre pres ve mücadele konusunda iyidir, Elano'da mücadele eder ama Elano iyi bir pasördür. Elano'nun yanına Emre gibi birisini koysan, arkalarına da sağlam bir ön libero koysan o takım tutulamaz.

Ayrıca dönen topları alma işi Elano'nun değil, Mehmet Topal'ın işidir.

Peki sence takım halinde iyi oynadığımız maçlarda Elano'nun performansının üst düzey olması tesadüf mü?

Takım halinde 11 kişi olarak iyi oynadığımız maçlar nadir olur. Kazandığımız maçlarda bile eleştireceğimiz futbolcular olabiliyor. Ben yine söyleyeyim. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama zeminin bembeyaz olduğu o karlı soğuk ve buz gibi maçta sahanın en iyisi olan Elano'yu -ki o zaman sahada eleştiri yapıldığı bir çok futbolcu vardı- yani "adına yakıştı helal olsun" dediğimiz o Elano'yu oynadığı maçların çoğunda o performansında görmeyi dilemek her taraftarın isteyebileceği birşey olsa gerek. doğru değil mi Adil?

Takım halinde 11 kişi olarak iyi oynadığımız maçlar nadir olur. Kazandığımız maçlarda bile eleştireceğimiz futbolcular olabiliyor. Ben yine söyleyeyim. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama zeminin bembeyaz olduğu o karlı soğuk ve buz gibi maçta sahanın en iyisi olan Elano'yu -ki o zaman sahada eleştiri yapıldığı bir çok futbolcu vardı- yani "adına yakıştı helal olsun" dediğimiz o Elano'yu oynadığı maçların çoğunda o performansında görmeyi dilemek her taraftarın isteyebileceği birşey olsa gerek. doğru değil mi Adil?

Antalya, 2 Atletico, Beşiktaş

Devam et hepsinde çok iyiydi?

Defansa yardımı fazla olmasa da en çok mücadele eden ve ve koşan oyuncularımızdan biridir Elano.

Gaziantep maçında takımın taktirimizi kazandığı en önemli nokta buzlu zemin olsa bile ısrarla pas yapmasıydı.Herkes her maç üst düzey oynamasın ama mantelitesinden,sisteminden,mücadelesinden taviz vermesin.Elano gibi oyuncular ancak bu şartlarda kendini gösterir.

Son Eskişehir maçını tekrar izle lütfen.Ne demek istediğimi anlayacaksın.

arkadasım

İngilizce Özel Ders - İngilizce Öğretmeni - Serdar Kahya

serhat kim?

Ayrıca 50-60 metre uzun pas yerine adam gibi asist yapsın Elano

SUPER LIG 17 MAC 0 ASIST.

Ne yıldız ama ne yıldız... Ne buyuk oyuncu...

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

Eziklik . . . . !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt