#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Gereksiz bi tartışmaya giriştiniz. Konu Brezilya milli takımı değil, Elano...

Bir insan hakarete neden baş vurur ? Ya ettiği hakaret kendisine ait bir özelliği gösterir , ya haksızlığından ezilmiştir , ya da onu fena ezmişlerdir. ( Topu inşaata falan kaçmıştır )

Tamam arkadaşlar . Elano hemen satılmalı ( :o ) Brezilya 4-2-2-2 oynuyor ( :o )

Bir insan hakarete neden baş vurur ? Ya ettiği hakaret kendisine ait bir özelliği gösterir , ya haksızlığından ezilmiştir , ya da onu fena ezmişlerdir. ( Topu innşaata falan kaçmıştır )

Tamam arkadaşlar . Elano hemen satılmalı ( :o ) Brezilya 4-2-2-2 oynuyor ( :o )

Birşeyi 100 kerede anlamayanada hakaret edilebilir pekela..Ben ingiltere maçından örnek verdim..O kadroyla yap bakalım nasıl bi diziliş çıkaracaksın?

buyur

Julio Cesar, Lucio, Maicon, Thiago Silva, Bastos, Felipe Melo, Gilberto Silva, Kaka, Elano, Luis Fabiano, Nilmar

Birşeyi 100 kerede anlamayanada hakaret edilebilir pekela..Ben ingiltere maçından örnek verdim..O kadroyla yap bakalım nasıl bi diziliş çıkaracaksın?

buyur

Julio Cesar, Lucio, Maicon, Thiago Silva, Bastos, Felipe Melo, Gilberto Silva, Kaka, Elano, Luis Fabiano, Nilmar

Hayatında sadece İngiltere maçını mı izledin sen ?

Gilberto

Elano - Melo

Kaka

Fabiano - Robinho​

vs.

Gilberto - Melo

Elano - Kaka - Robinho

Fabiano​

Brezilya budur. Bundan sonra daha dikkatli izle maçları :)

Al adam yapmış işte okuman yazman yok mu ? :allaalla6vr:

buyur

Hocam takmışsın İngiltere maçına bu Brezilya şu zamandır bir tek İngiltere ile mi oynadı ya :o ?

O maçta ne oynamış farketmez, adamların normal dizilişi 4-2-3-1'dir...

Doğru düzgün bir sol iç olmamasına rağmen iyi idare ediyor orta sahayı... Yanına sağlam bir sol iç lazım o zaman %100 verim alırız.

Farkettiniz mi,son golden sonra Baros'un yanına giderek Kewell'la yaşadığı gol sevinci haraketini yaptı:).

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C683%5CGalatasaray-Ankaragücü%20(Süper%20Lig%2025.hafta)%5CS142028240.jpg

Birkaç pas attı maç içinde onları atabilecek çok az oyuncu vardır.

neill keita elano olmasa bunlardan bir cacık olmaz

neill 30 40 metreden asistler yapıyor goller attırıyor herif puyol etkisi yarattı epl tecrübesiyle

IQ seviyesi tartışılır Antu üyeleri, Elano'nun kalitesini çözmüş. Biz hâlâ satma derdindeyiz.

Çok iyi mücadele etti.Elano değişik bir futbolcu gerçekten.Amc,Mc,Dmf oynayabiliyor.

Xavi'nin resmen 2000'li yıllarda Barça'da yaşadıklarını yaşıyor. Doğru düzgün oynayamayan ve adı sanı şimdikinin yarısı bile kadar etmeyen bir konumdaydı. Çünkü o zamanlar bir kaos halinde olan Barcelona (Rijkaard gelene kadar) Xavi gibi bir yetenekten faydalanamıyordu. Şu an durumumuz da budur.

Kimi oyuncular vardır, sistem gerektirmezler. Kimi oyuncular vardır, sistem gerektirirler.

Xavi, Elano, Xabi Alonso, Cesc Fabregas, gibi oyuncular eğer sizin bir orta saha sisteminiz, istikrarınız varsa başarılı olabilirsiniz.

Bugün dünyada Tim Cahill, Arteta gibi sisteme oturduğunda müthiş performans gösterebilecekken, o şansı bulamamış çok yetenek bulunuyor.

Hocam takmışsın İngiltere maçına bu Brezilya şu zamandır bir tek İngiltere ile mi oynadı ya :o ?

O maçta ne oynamış farketmez, adamların normal dizilişi 4-2-3-1'dir...

Alla Allah yaa..Ben Kakayı forvete yakın oynadığı için forvet saydım tek fark bu ne kadar uzattınız..Konu brezilyanın dizilişi mi..Biri yazmış orda brezilya hiç öyle oynamadı felan bende ona tam anlamıyla öyle olan maçıda örnek verdim..Çok bilmiş beye..

Siz kakayı amc sayın 4-2-3-1 diyin ben forvet sayıyım 4-2-2-2 diyim.. oldu mu.. Uzamasın artık bu konu.

4-2-2-2 ne ?

4-3-3 ve 4-2-3-1 dışında birşey oynamıyor Brezilya. İyi atmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt